Ισχύει, αν κάποιος είναι φαν του combat των δύο Divinity, εδώ θα βρει σίγουρα κάτι σε step down.
Οι μάχες είναι ξεκάθαρο ότι είναι στο μπαγκράουντ στο BG3, η έμφαση έχει δοθεί αλλού.
Ας το δουμε πρώτα…μην εχεις υψηλές προσδοκίες πάντως.
Θα το χαζέψουμε λίγο σε διαλείμματα από Starfield.
Παίζω Lies of P αυτες τις μέρες.
Ωραίο παιχνίδι, καλοφτιαγμένο. Ειναι soulsborne game οπότε σαφείς οι επιρροές και κυρίως απο το Bloodborne. Παρ’ολα αυτά έχει το δικό του χαρακτήρα, δεν είναι μια ξεδιάντροπη αντιγραφή, εχει gameplay mechanics που το διαφοροποιούν.
Ωραία γραφικά και αρτ, όπως είπα έχει επιρροές απο Bloodborne.
Υπάρχουν βέβαια κάποια θέματα, δυσκολία σε σημεία που δεν θα έπρεπε, τα bosses που έχω δει μέχρι στιγμής είναι καλά γενικά αλλά ένα είναι απαράδεκτα δυσκολο για το σημείο του παιχνιδιού που τον παίζεις, περιοχές άλλες καλές άλλες όχι τόσο, γενικά φαίνεται κάποιες φορές η έλλειψη της εμπειρίας των devs από τέτοια παιχνίδια που έχει βέβαια η FromSoftware.
Δεν είναι Bloodborne αλλά εδώ που τα λεμε κανένα παιχνίδι του είδους δεν φτάνει το απόλυτο επος της From, ουτε καν τα souls games αυτής, αλλα είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι.
Όσοι είναι φαν του είδους, αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσουν.
Και εγώ αυτό πιστεύω.
Μετά απο μερικές μέρες αποχής συνεχίζω hollow knight. Ρε σεις τί art απίστευτο είναι αυτό; όλα μαγικά σαυτο το game. Το πάω πολύ χαλαρα και γουστάρω τρελά. Επεσε και το boss απο city of tears και προχωράμε. Ξεκινάει να πέφτει κ η θερμοκρασία και πάει τρελά σαν συνδιασμός
Τσεκαρε και το Ghost Song φιλε!
λοιπόν μόλις έκανα παραγγελία ps5…
αργησα λίγο αλλά μπήκα στο τρυπάκι. έκδοση με fifa 24( όχι οτι θα ασχοληθώ ποτέ…) 500 ευρώ.
θα μπορούσα να περιμένω κανα 2μηνο μπας κ πέσει κ άλλο σαν bf προσφορά αλλά έπαιξε πληρωμή μέσω klarna και είπα να το δοκιμάσω. δεν ξέρω πότε θα έρθει,απότι κατάλαβα είναι προπαραγγελία (public) οπότε παίζει κ να αργήσει.
σε μια βδομάδα έχω γενέθλια, τίμιο δώρο στον εαυτό μου για δεύετερα άντα…!
Καλορίζικο!
παίδες, off topic ελαφρώς - ή και όχι, ορμώμενος από το post του @spiritcrush παραπάνω - αλλά έχει κανείς κονσολάκιας ψαχτεί επαρκώς με το θέμα τηλεόραση και next gen κονσόλες;
Είμαι τώρα σε πρώτη φάση να επενδύσω σε μια αξιοπρεπή τηλεόραση και μετά να πάω προς κονσόλα (ακόμα δεν έχω αποφασίσει μεταξύ ps5 και xboxX) και ήθελα να δω αν έχει και εδώ πέρα κανείς καμιά γνώμη/εμπειρία.
Προφανώς από ότι διαβάζω, HDMI 2.1 θύρα είναι άκρως απαραίτητη, όπως και 4Κ, HDR, VRR κτλ. Δεν ψήνω πολύ OLED γιατί ναι, φοβάμαι το burn in, QLED και Samsung χλωμό -έχω Samsung πολλά χρόνια, δεν με ενθουσιάζει- ενώ προσανατολίζομαι κυρίως στην Sony και την xr-Χ90k της σε πρώτη φάση.
Εξαρταται το ποσο που θελεις να διαθεσεις… Εχω OLED και δεν εχω κανενα θεμα. ( συνδεδεμενα ταυτοχρονα xbox series X , ps5 και πισι ). Απλα να ξερεις αν πας OLED , μετα δεν μπορεις να γυρισεις πισω σε οτιδηποτε αλλο…Πες ποσα μπορεις να διαθεσεις , τι ιντσες κλπ και βλεπουμε
Quoted for truth. Δεν υπάρχει γυρισμός και επιτέλους απολαμβάνεις ταινίες και σειρές.
Burn-in δεν έχω δει στα 4 χρόνια που την έχω αλλά βέβαια προσπαθώ να είμαι συνεπής με την ώρα χρήσης της ειδικά σε συνθήκες στατικού περιεχόμενου (tv, games).
Εγώ πήρα την LGC2 πριν κάνα μήνα και όντως δε με βλέπω να γυρίζω ποτέ πίσω. Είναι φανταστική η εικόνα. That said, έχω βάλει reminders και τις σχετικές ρυθμίσεις καθαρισμού της οθόνης της LG περιοδικά, ενώ αν σκόπευα να παίξω κάποιο game με έντονο UI θα το έκανα πιο transparent κλπ. Τα έχεις διαβάσει κι εσύ φαντάζομαι και τα λένε και τα παιδιά από πάνω.
το φαντάζομαι, έχει ένας φίλος μια C3 και είναι φοβερή εμπειρία όποτε βλέπουμε καμιά ταινία σπίτι του. Όμως φοβάμαι ότι δεν θα είμαι συνεπής σε ώρες χρήσης -και είναι και ένα έξτρα “άγχος” που δεν θέλω να το φορτωθώ όταν θα ψάχνομαι να λιώσω στην τηλεόραση (που ειδικά τα σκ μπορώ να το κάνω πολλές ώρες).
Αν και για να έχουμε καλό ερώτημα, για τι ώρες χρήσης και φροντίδα μιλάμε;
Για budget κτλ τώρα, έλεγα από 1000-1500 € και 65 ίντσες. Βασικά αν στις 65 οι τιμές ήταν πιο φιλικές, θα το σκεφτόμουν πιο πολύ για OLED αλλά η φάση ξεφεύγει πάνω από τις 55’’ -και δεν ψήνω κάτω από 65" τηλεόραση, έχω 55άρα και μου φαίνεται πλέον και αυτή μικρή.
Δλδ οταν λέμε για συγκεκριμένες ώρες, για πόσες λέμε ρε παιδιά; εγω ας πούμε μπορεί να πάίξω 1 ωρίτσα την ημέρα, μπορεί κ 5 ώρες σερί. Θα υπάρχει πρόβλημα;
Οπως εγραψα , εχω το πισι και τις κονσολες πανω οποτε εχω παιξει αρκετες ωρες παιχνιδιων … Απλα δεν εχω παιξει ποτε παραπανω απο 4ωρο σερι… Εκει στις 4 ωρες παντα την κλεινω , μπας και … αλλα με μια νορμαλ χρηση δεν θα εχεις κανενα θεμα…
Eγώ σκ βαράω εύκολα 8ωρο σερί μπροστά σε παιχνίδι -ειδικά αν είμαι και μόνος στο σπίτι
Mπορεί να βαρέσω και 8ωρο σερί δηλαδή, παύση 1-2 ώρες και μετά πάλι όσο αντέξω.
Καθημερινές δε, επειδή ο ένας εκ των δύο μας δουλεύει αποκλειστικά από το σπίτι, χλωμό να μην ξεχαστεί και να αφήσει την tv να παίζει όλη μέρα.
Γενικά επειδή παίζουν πολλές έγνοιες καθημερινά, δεν θα ήθελα να έχω και το πιθανό burn in μιας τηλεόρασης 1500 ευρώ
Aπό την άλλη, ίσως σε μερικά χρόνια αν πέσουν οι τιμές, να γίνει μια αντικατάσταση και να δω τότε…
Προς το παρόν, θα ήθελα να κινηθώ σε κάτι πιο safe που να πληροί όμως βασικά κριτήρια επιλογής μιας καλής gaming tv (και προφανώς να ανταποκρίνεται και σε υψηλή ποιότητα εικόνας για ταινίες και σειρές)
Μια παρένθεση, αλλά ξαναέπιασα χθες το BG3 μετά από σχεδόν 3 βδομάδες αποχής (λόγω συνθηκών) και μόλις μπήκα στο Μαυσωλείο στο Act 2. Dark fantasy να σου τρέχουν τα σάλια, δεν το χορταίνω, φοβερό mood σε όλη την περιοχή.
If oblivion can fail, what defence have we against death? None except its mastery.
Συνεχίστε παρακαλώ.
To 2ο ακτ το βρίσκω αριστουργηματικό προσωπικά.