Δεν εχω παιξει ακομα bg3 αλλα θυμάμαι μαχες στα 2 πρωτα που σου εβγαινε ο πάτος.Οπως επισης ακομα πιο δυσκολες ειχαν τα Icewind dale
Θυμάμαι πως επειδή ήμουν μικρός και δεν είχα ασχοληθεί ακόμη με DnD, κανόνες κλπ και βαριόμουν κιόλας να διαβάσω τα spells και τις ιδιότητες τους, νόμιζα πως κάθε μάγος στο παιχνίδι ήταν ανίκητος. Ε μετά λίγο μεγαλύτερος το έπιασα σοβαρά, dispel magic και ξύλο. Τα Icewind μόνο ξύλο βέβαια, το στορυ έμπαινε σε δεύτερη μοίρα
Έχω λίγο καιρό που έβαλα το 1ο Pillars of Eternity για να τρενάρω κι άλλο το BG3, καλά περνάω. Σε καμιά βδομάδα σκέφτομαι να βάλω Witcher 2. Γενικά είμαι σε πολύ rpg mood μετά από καιρό και καλύπτω gaming κενά που είχα λόγω potato pc που με κρατούσε πίσω.
Witcher 2…αρκετα καλυτερο απο το 1,λιγο πιο κατω απο το 3…
Πώς είναι η φάση με pillars? Έχω ακούσει οτι πρόκειται για παλούκι και έχει σεντόνια κειμένου…
Εγω με το PoE1 κουράστηκα αρκετα προς το τελος. Το 2 μου αρεσε λιγο περισσότερο.
Οποίος θελει crpg προτείνω με κλειστά ματια pathfinter: wrath of the Righeous και Solasta
Εμένα το PoE 1 μου άρεσε πάρα πολύ! Με το 2 δεν έχω επαφή ακόμα.
Το 1ο Pillars μου αρέσει αλλά δεν με τρελαίνει. Είναι καλό crpg στα πρότυπα των κλασικών του είδους, και το επίπεδο δυσκολίας ρυθμίζεται. Έχει αρκετό κείμενο αλλά όχι Planescape καταστάσεις. Έχει 4 επίπεδα, εγώ το παίζω στο hard (το 3ο), το οποίο γενικά νομίζω πως είναι οκ, δεν έχω συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, με καλό level up και επιλογή party καταστρέφω ζωές. Έχει challenge, αλλά αυτό είναι και κάπως υποκειμενικό, νομίζω πως όποιος έχει εμπειρία στα Baldur’s, Icewind κλπ θα είναι οκ. Σε normal θα είναι μια χαρά.
To 2o μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον πάντως με πειρατές κλπ.
Υπεροχα τα δυο pillars
Βασικα ενα απο τα παιχνιδια που περιμενω πιο πολυ ειναι το Rogue Trader που θα βγαλουν αυτοι. Warhammer 40k rpg πανω στα προτυπα των pathfinder games
Προχωράει η φάση στο hollow knight , αργά αλλά σταθερά
Παιδιά τί διαμάντι είναι αυτό…δεν θέλω να τελειώσει λέμε.
Είμαι πιστεύω λίγο πάνω απ8 το 50% , μόλις έριξα hornet για δεύτερη φορά(εύκολα) και καθάρισα όλο το abyss.
Τρώω ξύλο καλό, αλλά με λίγη προσοχή προχωράει το game, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Δεν είναι το στυλ του nioh που δεν συγχωρει καθόλου…ισα ισα ανταμειβει κιόλας.
Ε εισαι στα καλυτερα τωρα που του εχεις παρει τον αερα.
Ακομα και να το τελειωσεις εχεις πραγματα να κανεις, μην ανησυχείς!
Χορνετ δευτερη φορα ειναι για πολλους παντως σημαντικο curve ! μπραβο.
Λίγο πριν το τελος πετυχα την πρωτη δυσκολη μαχη στο Baldurs Gate. Η τελικη μαχη του quest της Shadowheart. Πρεπει να την εκανα reload καμια δεκαρια φορες.
Σας διαβαζω εδω και καιρο που λεγατε για το Hollow Knight…Οσες φορες το ειχα δει σε βιντεακια κτλ δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζε για να ασχοληθω…Δεν ξερω τι αλλαξε αλλα πριν 3-4 μερες αποφασισα να το δοκιμασω…Δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο εθιστικο…Απιστευτη ατμοσφαιρα…
Πριν 5 λεπτα μετα απο 10-15 προσπαθειες εφαγα την Hornet…
ωραίος ρε φίλε.μια απο τα ίδια κ εγώ.
Στην αρχή το πήγα πολύ αργά γιατί το ξύλο που ετρωγα ήταν άπειρο και δεν ηξερα που να πρωτοπάω.
τις τελευταίες μέρες όμως το έπιασα πολύ σοβαρά και ήδη έχω δει τον πρώτο τερματισμό.
διαμάντι απο τα λίγα. ανυπομονώ για την συνέχειά του…
Ενα πολυ γρηγορο catch up…
Τερματισα spiderman 2. Εκει που πιστευα οτι η σονι με το tlou 2 κατάφερε να κανει το απολυτο σικουελ(για μενα) ερχεται το ragnarok και το spiderman 2 και κανουν το ιδιο… Απλα μπραβο τους για το μεράκι και τα απειρα λεφτα budget σε σωστούς ανθρώπους(καλα θα ηταν να τα βλεπει αυτα η MS αλλα ειναι αχαμπαροι). Προφανώς σε βαθος χρονου δεν θα εχει την ιδια αξια με τα 2 πιο πανω αλλα η insomniac ειναι σιγουρα η καλυτερη ομαδα της σονι αυτη την στιγμη.Μετα απο αυτα οι πιθανοτητες να παρουμε κατι αντιστοιχο με τα Ghost of Tsushima ειναι μεγαλες.
9/10
ΚΑΙΙΙ εκει που λεω ολα αυτα τα ωραια πράγματα για τα sequel της sony έρχεται η Remedy και κανει ακριβως το ιδιο αλλα εδω μιλαμε για instant love… Δεν το εχω τερματίσει ακομα αλλα εχω να πω οτι ο Sam Lake μαζι με τον Kojima και 2-3 ακομα ειναι οι δημιουργοί που θέλουμε και χρειαζόμαστε γενικά στον χωρο της ψυχαγωγίας. Δεν χρειάζεται να πω οτι oποιος γουστάρει Lynch(Twin Peaks) , Evil Within 2//cultιες οπως Deadly Premonition και προφανώς Control, Quantum Break,Max Payne ειναι αγορά με κλειστά μάτια.
Γραφικαρες, μουσικαρες απο το alter ego των Poets of the Fall( Old Gods o Asgard), σκηνοθεσια μαζι με τα live action και gameplay σε εξαιρετικά επίπεδα.
Σκ παμε για τερματισμο και επανέρχομαι…
Πολύ αρχή ακόμα στο Alan Wake εγώ, αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
Βαλε και την πολυ ωραια ατακα που εχουν στο παιχνιδι για το matrix… Γενικα εχει τοσα πολλα ομορφα πραγματα απο διαφορετικα ειδη παιχνιδιων , ταινιων , σειρων κλπ… Αλλα ειναι παρα πολυ ωραιο , και ειμαι μολις στισ 4.5 ωρες
Και spiderman 2 ειναι pure διασκεδαση
Εκανα κατι επενδυσεις κ εγω με τα προσφατα Steam sales : Spiderman Miles Morales, Metal Hellsinger και Bloodstained…
Το CS2 δεν ειναι ακομα ετοιμο και αρκετα εκνευριστικο αν θελεις να ανεβεις στο premium, οποτε θα κανω ενα break για λιγο.
εγώ απο την άλλη έχω χαθεί εδω και 10 μέρες στον κόσμο του dark souls 1, όπως είχα αναφέρει και παραπάνω, δεν ξέρω ειναι πολύ νωρίς να μιλήσω, το πάω κλασσικά σιγά σιγά, ακόμα δεν έχω σπάσει χειριστήριο, τρώω ξύλο της αρκούδας.
Αρκετά πιο βαρύ και δυσκολοτερο σε σχέση με bloodborne, αλλά ρε γμτ…είναι ο κόσμος αυτός ότι καλύτερο έχω συναντήσει ποτέ σε game.