Παιχνίδια Παίζουμε;

Ειχα παρατησει για καμια βδομαδα το Hollow knight γιατι δεν μπορουσα να περασω με τιποτα τα αγκαθια στο Fungal Wastes…Σημερα το περασα σχετικα ευκολα και εφτασα στην City of Tears…

4 Likes
2 Likes

Κατά την γνώμη μου αυτό το σημείο ήταν ισως ενα απο τα δυσκολότερα platforming σημεία όλου του game, αν όχι το δυσκολότερο. Αυτό με ενα ακόμα πιο μετά προς το τέλος.
City of tears πανέμορφη φάση, μουσικάρα και ξύλο ατέλειωτο. Εθιστικότατο. Νομίζω τωρα ξεκινάει το καλό.

2 Likes

Αναβαθμισα και το οπλακι και βαραει πιο δυνατα τωρα…πανεμορφη η city…

1 Like

Εχει καποιες τρομερες στιγμες … και bosses :japanese_ogre:

Δεν εχω παιξει τπτ ακομα απο αυτα που αγορασα, αλλα εχουμε κανενα που να δοκιμασε το Blasphemous 2?

Επι-fuckin-τελους! Έρχεται κα τρέιλερ τον Δεκέμβριο

5 Likes

Ah Shit Here We Go Again Cj GIF - Ah Shit Here We Go Again ...

6 Likes

Α τελεια. ΕΛπιζω και σε κανα Red Dead Redemption.

Τελειωσα και το Baldurs Gate. Με κουρασε λιγο στο τελος για να ειμαι ειλικρινης και δεν επαιζα με το ιδιο παθος. Κατι αντιστοιχο ειχα παθει και στα τελειωματα του Elden Ring. Παντως ηταν εξαιρετικο και θα ξαναπαιχτει συντομα.

Σε μια φαση περιεργων επιλογων, εβαλα παλι το Skyrim με διαφορα mods και τολμω να πω οτι για αλλη μια φορα περναω πολυ καλα μαζι του. Αυτες οι σουρεαλ ατελειωτες καταβασεις σε ερειπωμενες νανοπολεις δεν εχουν σταματησει να με διασκεδαζουν αφανταστα οσα χρονια και αν εχουν περασει

1 Like

Για πειτε καμια γνωμη για Starfield k Hogwarts τωρα που χει περασει καιρος.

1 Like

Hogwarts έχει γίνει απροσδόκητα καλή δουλειά, αλλά είναι πολύ generic. Αν είσαι μεγάλος Harry Potter fan, έχει μέσα όλα όσα θέλεις να δεις και θα περάσεις καλά. Αλλά είναι πολύ linear και εφηβικό, δηλαδή δεν θα βρεις ούτε το 10% της ζωντάνιας του κόσμου του Red Dead Redemption 2. Αν δεν είσαι Harry Potter fan δεν αξίζει καν να το δοκιμάσεις νομίζω.

Starfield θα έλεγα να το παίξεις σε καμία 3 χρόνια μετά από όλα τα dlc και τα patches, μπας καο βελτιώσουν ο, τι βελτιωνεται. Δεν είναι κακό, αλλά είναι πραγματικά σαν να παίζεις Skyrim ή Fallout με διαστημικό setting, αλλά χωρίς το καλό storytelling. Τα καινούρια mechanics πχ shipbuilding ή spacrefighting ειναι καλά, αλλά όχι τπτ ουαου, το exploration είναι αρκετά βαρετό δεδομένου ότι θεωρητικά έχει δεκάδες πλανήτες να εξερευνήσεις. Δεν νομίζω να περάσεις άσχημα, αλλά δε νομίζω να ενθουσιαστείς κιόλας.

Και τα δύο αυτά παιχνίδια τα τελείωσα λίγο για να τα τελειώσω, με είχαν κουράσει από τη μέση και μετά και δεν έκανα το περισσότερο side υλικό τους.

2 Likes

Το Hogwatrs το παρατησα καπου στις 15 ωρες . Το starfield το τελειωσα και το διασκεδασα αρκετα , παρολο που ειχε εμφανεις προβληματα , ειχε και παρα πολλες καλλες στιγμες…
Τελειωσα και το alan wake 2 που ηταν μεγιστο επος και με μουσικαρες… αλλα game of the year συνεχιζει να ειναι το bg3 …
τωρα παιζω spiderman 2

2 Likes

130 ώρες στο AC Valhalla, θα το πάω μέχρι platinum. Και επέστρεψα στο RDR2, ξεκίνησα το chapter 5.

1 Like

Πάνε τα πρώτα. Νεξτ.

2 Likes

Πιο αναλυτικά + οι δικες μου επιλογές που θα έπρεπε να μοιραστούν περισσότερο σε AWE2 kai BG3

Απογοήτευση της χρονιάς - Diablo 4
Μετριότητα της χρονιας - FFXVI

Τοσο χαλια το Diablo;

Μολις μου εφυγε ο ενθουσιασμος της αρχης και του αρκετα καλου πρώτου act σχεδόν το τερμάτισα με το ζορι απο το ποσο το βαριόμουν. Το έπαιξα και coop σκεψου… Δεν ειναι κακο παιχνίδι αλλα στο τελος πέρασε και ξεχάστηκε.

1 Like

Τέλος το Man Who Erased His Name με -όπως ήταν αναμενόμενο- τα πιο αντρίκια δάκρυα που έχουμε ρίξει εδώ και καιρό. Το τέλος είναι φανταστικό.
ΧΑΒΑΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

τυχαίο ταγκ @Neo

1 Like

καλοί και άγιοι, αλλά κάπου η φόρμουλα έχει αρχίσει να παλιώνει. δλδ θα χαρώ αν κάνουν σε παρόμοιο πλαίσιο άλλες ιστορίες.

Judgement και Like a Dragon δηλαδή;

1 Like

ενα mini update για το dark souls που ξεκινησα πριν κανα 2 εβδομαδες.
το πάω σιγά σιγά…
έχω αρρωστήσει με το game, τέτοιο έπος δεν το περιμενα με τπτ!
απορώ γιατί δεν το είχα ξεκινήσει νωρίτερα.
υπολογίζω οι είμαι λίγο πριν τα μισά του παιχνιδιού, μόλις έφτασα στην είσοδο για boss anor londo που απότι μου λένε οι πιό παλιοί είναι απο τα πιο δυσκολα αλλα και πιο epic bosses του παιχνιδιού…
για να δούμε!
πάντως μέχρι στιγμής, αν και έχει πέσει το ξύλο της αρκούδας, δεν έχω σαλτάρει απο την δυσκολία που περιμενα…

7 Likes