Γύρω στο 10λεπτο για 4K TV. Δεν υπάρχει ένδειξη απλά πας εμπειρικά.
Σε μερικές τηλεοράσεις μπορείς να κουμπώσεις σε ένα usb ένα usb-led να δεις μέχρι πότε συνεχίζει να του δίνει ρεύμα, πράγμα που σημαίνει ότι όσο κάνει συντήρηση είναι αναμμένο και μετά σβήνει.
Αλλά στη δική μου - Philips - το usb δίνει συνεχώς ρεύμα
Μεγειες!! Καλό λιώσιμο!
Απορώ πάντως που βλέπεις διαφορά, it is known ότι το ανθρώπινο μάτι δεν καταλαβαίνει διαφορά πάνω από 30fps
Πάει και το Witcher 2, πέρασα καλά, τώρα πήρα με 10ε το Witcher 3 - Complete Edition, για να δούμε επιτέλους προς τι όλος ο ντόρος, αργότερα το βράδυ θα το βάλω… Παράλληλα είμαι και σε Resident Evil mode, έπαιξα Zero, τώρα παίζω το Remake του 1ου (το κλασικό το είχα τερματίσει παλιότερα) και σύντομα θα ακολουθήσουν τα Remakes των αγαπημένων 2 και 3. Περνάω πολύ καλά.
Επίσης έπαιξα και το φανταστικό A Plague Tale: Innocence, για μένα εύκολα από τις καλύτερες gaming εμπειρίες των τελευταίων χρόνων. Άψογο, θα κοιτάξω να πιάσω και το 2ο όταν πέσει λίγο η τιμή.
Τα Witcher ειναι σταδιακα καλυτερα καθε φορα.Να παιξεις και τα 2 expansions.Ειδικα το 2ο θα μπορουσες να το πεις Witcher 3.5…
Τερματισα προσφατα το Ghost of Tsushima…Μου αρεσε παρα πολυ και θεωρω οτι ειχε ενα απο τα καλυτερα και πιο συναισθηματικα endings που εχω δει σε game…
Ξεκινησα πριν λιγες μερες και εγω το Hogwarts Legacy (το προτιμησα τελικα σε σχεση με το Elden Ring μιας και θα βγει τουλαχιστον 1 DLC και καλυτερα να παρω καποια στιγμη την ολοκληρωμενη εκδοση του)
και μπορω να πω οτι ειναι σαν να βρισκεσαι μεσα στις ταινιες…Ομορφο!
Σίγουρα θα παίξω τα dlc, είναι στην complete έκδοση και έχω ακούσει και τα καλύτερα από φίλους και γενικώς.
Elden Ring θα περιμένω να το λιώσω όταν βγει το dlc, άλλωστε μου έχουν μείνει τα dlc bosses του Dark Souls III και το Sekiro για soulsborn κάψιμο οπότε δεν βιάζομαι.
με το μπαρδον, αμα είναι να τα σκάσω αρκετά και να έχω τη φωτεινότητα χαμηλά … οτι και να πάρω με τη λογική οτι εντός 10ετίας, είτε χει παλιώσει, είτε θα έχει χαλάσει … ε ας το χαρώ και λίγο. μου θυμίζει ατομα που παίρνουν πανάκριβα αμάξια και τα έχουν σε γκαράζ. ε ΔΕ λεει.
Θα διαφωνήσω λίγο.
Αρχικά έκανα λάθος, το brightness το έχω στο 50%. Βεβαια ειδικά σε τηλεόραση ποτέ δεν το είχα στο 100%, αλλά και πάλι το 50% δε φαίνεται σε καμία περίπτωση σκοτεινό στις oled. Απλά φυλάς λίγο την tv να μην παίζει το pixel στα κόκκινα.
Από εκεί και πέρα, σε παραλληλισμό με το super car, η αξία της oled δεν είναι το brightness αλλά τα χρώματά της και ειδικά το μαύρο που είναι μαύρο και όχι υποψία μαύρου με backlight bleeding. Και πάλι αυτό σε κάποιον που βλέπει κανάλια και μπάλα δε θα του πει κάτι. Σε κάποιον που βλέπει ταινίες ή παιζει games θα κάνει διαφορά.
ναι νταξ υπερβάλω κάπως. απλά ενω συμφωνώ για τα γαμάτα μαύρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος απο μια αρκετά πιο φτηνή λοκαλι ντιμαμπολ mini-led LG. με λιγο κατσαβίδωμα πέφτει αρκετά χαμηλά στα μαύρα, τόσο που όταν το πήγα στα άκρα ΔΕΝ έβλεπα σχεδόν τπτ… χαχα εκτός απο κατι πολύ αχνές ακμές σε κάποιο παιχνίδι. (βσκ στο phantom liberty σε ένα δωμάτιο στην αρχή την πήγα στα άκρα, α) για να δω που πήγαινα γιατι έπεφτα πολλές φορές και μετά για να δω πόσο κάτω μπορούσε να πάει. σε ταινίες συμπαθητικά τα πάει, μόνο αν έχεις τπτ τρελά ακραίες “ακτίνες” που κινούνται πολύ γρήγορα, μπορεί και να έβλεπες λίγο ghosting, αλλά πραγματικά στο 99 % content που δοκίμασα δεν είχα θέμα. το μόνο πράγμα που μου τη σπάει είναι το webos. τι 21#!@#@!#@! θεε μου.
και σίγουρα καμία τηλεόραση δεν θα την πας στις άκρες γιατί θα είναι χάλια η εικόνα. απλά σε πολλά πράγματα η φωτεινότητα δίνει μια ζωντάνια. οι oled απλά έχουν τόσο πιο ακραίο κοντράστ, που … it’s beside the point … αλλά έχουν κάποια θεματάκια και αυξημένο κόστος. Πάντως ειδικά στα αμάξια, είναι κρίμα να έχεις ένα “τέρας” και να το τρώνε τα σκοτάδια.
Έχει πάρει patch το Sekiro για PS5;
Ή απλά παίζει σε backwards compatibility την PS4 pro έκδοση; ( που έπαιζε σε υψηλοτερη ανάλυση σε σχεση με το base ps4).
HDR πάντως νομίζω είχε και η PS4 έκδοση.
Εγω σκέφτομαι να παίξω πάλι το DS3, υπάρχει ο Midir εκεί που κάποια στιγμή πρέπει να τον κάνω, με χαλάει λίγο ότι δεν έχει πάρει patch για currentgen και παίζει μόνο με BC.
Μιλώντας πάντως για FS και souls, τελείωσα το
the last faith.
Μου άρεσε αρκετά, δεν φέρνει κάτι το καινούριο ή καινοτόμο στα metroidvania παιχνίδια αλλά περνάς μια χαρά και εντέλει αυτό έχει σημασια.
100% εννοειται, ολος ο χάρτης και τα bosses, πολλά απο τσ οποία ειναι εξαιρετικά, δύσκολα αλλά και δίκαια.
Το feeling όπως λένε πολλοί είναι συνδυασμός Bloodborne, Blasphemous και Casrlevania.
Σας το προτείνω.
βρίσκομαι νομίζω στο 70% του dark souls 1 remastered (ετοιμάζομαι να ρίξω bed of chaos) και πάει πολύ καλά.
θέλω πριν μπω στο 2 να ξεκινησω κάτι πιο χαλαρό όπως hogwarts αλλά νομίζω μετά το έπος ότι κ να παιξω θα μου φανεί πολύ φλατ…
Εγω θα σου ελεγα να προσπερασεις το DS2 και να πας ήκατευθειαν στο 3 ή στο Bloodborne (αν εισαι σε ps)
Συμφωνώ με @Storm πήγαινε DS III και σκίπαρε το 2ο, δεν έχει Miyazaki και επομένως δεν έχει ενδιαφέρον. Μέτριες περιοχές, μέτρια bosses, αδιάφορο design σε κάθε επίπεδο γενικά, ειδικά στο αισθητικό που είναι βασικότατο για μένα.
Το DS I είναι μοναδική εμπειρία και μάλλον δεν επαναλαμβάνεται εύκολα πάντως (αν και δεν έχω παίξει ακόμα Bloodborne και Elden Ring)
Bloodborne ήταν η πρώτη μου επαφή, το έλιωσα πέρσυ, αρρώστησα για να το τελειώσω αλλα γάμησε τα πάντα.
Πιστεύω όμως μέχρι τώρα το ds είναι ανώτερο όλων.
Δεν ξέρω δεν μου συμβαινει συχνα σε παιχνίδια να παίζω και να μην μπορώ να σκεφτω τπτ άλλο. Εθισμός στα γεράματα, οτι ναναι…
Φταίει η αισθητική του κ ο κόσμος του που είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω σε μουσικές, ταινιες, βιβλία…απο το πρώτο μισάωρο με γράπωσε απο τον λαιμό.
Για το 2 έχω διαβάσει μέτριες κριτικές αλλά αφού αγόρασα την τριλογία σε προσφορά, λέω να ασχοληθώ με όλα σιγά σιγά.
Το κακό είναι οτι δυσκολα θα μου αρέσει κατι άλλο στο κοντινό μέλλον, οταν το τελειώσω.
Αντε μετά απο αυτο να βάλεις assassin creed ξερω γω…θα γελάνε και οι τοιχοι…
Το 2ο εχει την μεγαλη βλακεια οταν σκοτωσεις τα mobs 10 (η 20;) φορες σταματούν να κανουν respawn.Αλλα γενικα ναι μετριοτητα.
Το Ds3 ειναι κατι αναμεσα σε ds1 και bloodborne.
Σαν ρυθμος μου αρέσει περισσοτερο απο το 1
@Death.Eternal να παιξεις οπωσδηποτε,ειναι μαλλον το κορυφαιο ατο ειδος του.
Κάνω υπομονή να προχωρήσει το emulation ή να βγει για pc
Τουφεξής και Κουραφέλκυθρος φανατικοί BG3 confirmed.
Παιξε το 2. Καταλαβαινω τους υπολοιπους που σου λενε να το προσπερασεις ειναι οντως το λιγοτερο καλο Dark Souls αλλα για μενα εχει κατι δικο του.
Τα πλειστα bosses ειναι οντως απο μετρια εως απογοητευτικα αλλα εχει συγκεκριμενες περιοχες που ειναι πολυ καλες. Καποια bosses επισης ειναι ενδιαφεροντα. Τα DLC με ολα τα main bosses του ειναι γαματα και πρεπει να τα τσεκαρεις οπωσδηποτε. Δεν ξερω το 2 μου εβγαλε μια γλυκια μελαγχολια προσωπικα.
Παιξτο φουλ τερματισε το και αναμενουμε σχολια. Μην κανεις το λαθος με το που αρχισεις να το παιζεις να το συγκρινεις με τα υπολοιπα. Παιξτο σαν κατι δικο του. Εμενα με κερδισε παντως παρολες τις ατελειες του. Ισα ισα αν δεν εβγαινε αυτο δεν θα υπηρχε το επος του 3.
Εντυπωσιακο.
2 πραματα. Αμφιβαλω αν θα μπορει να τρεξει decent στην παλιατζουρα μου και αν και γαμει με κανει να αναρωτιεμαι ποσο θα γαμει το Red Dead Redemption 3