Παιχνίδια Παίζουμε;

Ρε παιχνιδάρα το Lords of Xulima! ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ

Παιδια εγω ως παραδοσιακος και με οχι κανα ιδιαιτερομηχανημα εχω ενθουσιαστει με αυτο

3 Likes

Πολυ καλο το Miles Morales - γενικα ολη η σειρα Spider Man ειναι εξαιρετικη.
Λιγο μικρο φανηκε ειναι αληθεια (15ωρες για 100% και 35/50 cheevos) αλλα το τσιμπησα σε sales οποτε αξιζει τιγκα.
Ενα διαλειμματάκι με κατι αλλο τωρα μεχρι να πιασω το 2ο!

3 Likes

Ουφ. Ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω την ξενέρα μου ότι δεν πήγαμε σε ένα ακόμη Pathfinder campaign μετά τα λατρεμένα μου Kingmaker και Wrath.
Σίγουρα θα παιχτεί κάποια στιγμή, ας παίξω κι ένα παιχνίδι της Owlcat αφού σουλουπιστεί λίγο.

2 Likes

Ωραία ήταν φέτος, αλλά Κοτζιμα, από Del Toro σε Jordan Peele, τετοιο downgrade ουτε το Cyberpunk 2077 για κονσολες

2 Likes

*1500$ kai 1999 αλλά ξεκάθαρα ναι.-

6 Likes

Σκέφτομαι να παρω το hades για playstation. Η έκδοση του ps5 έχει μεγάλη διαφορά απο το ps4?

αφήνω αυτο εδω…

4 Likes

Περισσότερο μας ενδιαφέρει τι θα δούμε στο Death Stranding 2 που πιθανόν να βγει το 2024 στο PS5.

Αν δεν ηταν Α24 και ο kojimαρος δεν εκανε δηλώσεις τυπου

“I received a lot of offers, but my intention from the start was never to make a blockbuster film. Making money isn’t something I’m focused on at all, either. I’m aiming for a more arthouse approach.”

Θα ελεγα οτι συμφωνώ οπως πχ με το Metal Gear. Πάντως Death Stranding 2 πολυ δυσκολο εως απίθανο για 24 .

Aν είχε χιούμορ θα έβγαινε το 24 με πρωταγωνιστή τον κίφερ τον σάδερλαντ

Συνεχιζω να παιζω Hogwarts Legacy…Δεν εχω βαρεθει καθολου,καθε νεο spell ειναι υπεροχο,οι μαχες τα σπανε! Επισης το οτι μπορεις και πετας πανω σε μια σκουπα και πας οπου γουσταρεις ειναι φανταστικο!

Απαραιτητο παιχνιδι σε οποιον αρεσει ο κοσμος του Harry Potter!

4 Likes

Θα έρθω να συμφωνήσω, παίζω αρκετά το τελευταίο διάστημα λόγω του ότι η κυρά μου είναι Potterhead και θέλει να βλέπει/παίζουμε κάτι σαν συνεργατικό, κάνω ότι μου λέει κτλ και ομολογουμένως είναι άκρως απολαυστικό αν σου αρέσει το σύμπαν αυτό.
Ειδικά τα spells και τις μάχες με αυτά τις έχουν κάνει πολύ εθιστικές -ας φανταστεί κανείς το combat system των Arkham παιχνιδιών, αλλά αντί μπουκέτα να βάλει κατάρες, ξόρκια και ότι μαγικό τρικ υπάρχει στο σύμπαν των βιβλίων. Και καλό gameplay-wise επίσης, θέλει το συνήθειό του αλλά άπαξ και πάρεις το κολάι, η φάση πάει μπάλα.

Επίσης σπανίως πετυχαίνω τέτοιου τύπου παιχνίδι open world και δεν βαριέμαι την εξερεύνηση. Έχει πολύ επαναληψιμότητα από ένα σημείο και μετά, έχει και άλλα μελανά σημεία που φωνάζουν για βελτίωση στο μέλλον, αλλά overall θα ήταν νομίζω κρίμα να σταθώ σε αυτά ιδιαίτερα, μιας και η συνολική προσπάθεια της Avalanche Software -και δη η πρώτη της σε τέτοιο παιχνίδι, μετά από μια σειρά παιδικών disney games- είναι πέρα για πέρα αξιέπαινη!

Φίλοι του Potter σύμπαντος πάντως ναι, άκοπα και χωρίς πολλά πολλά να το διαλέξουν για γιορτές!

3 Likes

:smiling_face_with_tear:

2 Likes

RTTP - [RTTP] Hollow Knight | In the wait of Silksong | NeoGAF

Μεχρι και ο Gaben δουλεύει την Team Cherry

Εγω εχω καει με το Rogue Trader. Αξιοτιμα μελη του φορουμ λενε οτι εχει δυνατα bugs στην πορεια, αλλα οι πρωτες ωρες ειναι καταπληκτικες.
Προσωπικα, απολαμβανω τους διαλογους, την ατμοσφαιρα, το lore κ το gameplay των μαχων πολυ περισσοτερο απο του Baldurs Gate στο αντιστοιχο σημειο.
Σιγουρα με τραβαει κ πιο πολυ το baroque high fantasy/science fiction/gothic σετινγκν κ lore του 40k απο αυτο του Forgotten Realms που δεν με συγκινουσε ουτε οταν ξεκινουσα τα πρωτα μου ad&d βηματα

2 Likes

λολ

4 Likes

Μια απο τα ιδια… Ειπα να παίξω λιγο το intro και την αρχή να δω πως ειναι και με ρουφηξε η σαπιλα του warhammer.

3 Likes

3 Likes