Παιχνίδια Παίζουμε;

Εγώ λέω να τσιμπήσω switch 2 όταν βγει, οπότε console peasant κι εγώ :sunglasses:

2 Likes

Αν έχει ένα καλό το switch από τεχνικής πλευράς αυτό είναι ότι έχει tegra επεξεργαστή, nvidia δηλ
Και δεδομένα το ίδιο θα έχει και το switch 2.
Οι άλλοι έχουν μπλέξει με τις παπαριές της amd.

Έβγαλε πρόσφατα και ένα συγκριτικό το DF μεταξύ DLSS, FSR και τη νέα upscale τεχνική της Sony για το pro, το PSSR.
Εννοειται ότι το DLSS είναι το καλύτερο αλλά είναι εντυπωσιακό το πόσο καλό είναι ήδη το PSSR στην 1.0 έκδοση γενικά αλλά και συγκριτικά με το FSR και πόσο κακό είναι το τελευταίο…

Υ.γ Το ότι βέβαια η Sony δίνει το pssr μόνο στο pro είναι προφανές γιατί.
Κάλλιστα θα μπορούσαν να το δώσουν και στο base PS5 αλλά μετά πώς θα δουλέψει το marketing για το pro…

Hey pc master race people!!
Αν εχετε prime τσιμπηστε τα ειναι πολυ τιμια…

2 Likes

Τρομερο το νεο Prince of Persia: The Lost Crown !
Ενα φρεσκο κ μοντερνο metroidvania με γραφικαρες και σωστη(+) δυσκολια χωρις να θελεις να σπασεις το χειριστηριο.
Ειχε ξανα αναφερθει, αλλα ξαναποσταρω:

2 Likes

Κρίμα που πάτωσε σε πωλήσεις ρε γμτ και η ούμπισοφτ διέλυσε τα πάντα πρόσφατα

παιχνιδάρα το PoP, το έχω στο switch και είναι η καλύτερη μου εδώ και καιρό όταν αράζω κανένα βράδυ πριν κοιμηθώ - το πάω λαου λαου και το ευχαριστιέμαι κάργα

Lies of P μεγάλο κόλλημα, έχει τα θέματά του τελικά (που δεν κρύβονται) αλλά το σύστημα μάχης είναι απόλαυση.
Δεν είχα πάρει πρέφα πόσο δυνατά είναι τα throwables εντωμεταξύ :sweat_smile: μερικά bosses φύγαν χωρίς να σηκώσω καν το σπαθί μου. Είναι σίγουρα από τα θέματα του παιχνιδιού πάντως, τρελό cheat για όποιον βαριέται ή ζορίζεται με το βρωμόξυλο

1 Like

Ακόμα δεν το έφτιαξαν αυτό ε;…ναι τα throwables είναι cheat. Και υπάρχει και ένας τύπος που σου δίνει άπειρα όλων των ειδών.

Σε άλλα νέα. The Penitent One is back.

3 Likes

Τι λεει υπαρχει κανενας τολμηρος που πηρε DA veilguard?

Ελπίζω τωρα που βγήκε και retail να παει αρκετα +

Σε αλλα νεα παιζω metaphor και νομιζω μου αρεσει λιγο περισσότερο απο persona5.

+Τσίμπησα και αυτo Gilliamαμικο παιχνιδακι στα 11ευρω

3 Likes

Death Stranding στο Xbox από σήμερα. Αν και το έχω παίξει σε PS4 Pro, το τσίμπησα στα 20€ να το παίξω σωστά στο Series X σε true 4K.

5 Likes

Προχθές τελείωσα το The Lake House, ωραίο addition και τρελή ατμόσφαιρα.

1 Like

Ας αφήσει τα exclusivities η Epic και θα δει κέρδος.

Μέταφορ παιχνίδαρος, το τελείωσα πριν κάτι μέρες, θα ήταν το γκότυ μου φέτος αν δεν υπήρχε το infinite wealth
αλλά νταξ, όχι καλύτερο και από περσόνα 5, νταξ είπαμε :stuck_out_tongue:

1 Like

@Neo
Φαν φακτ που μόλις έμαθα, όλοι οι humans εχθροί του παιχνιδιού είναι από πίνακες του Bosch. Άλλοι inspired, άλλοι straight up cut/paste. :pinched_fingers:

1 Like

Οντως;;; Πολλα ναρκωτικά ο Bosch… :rofl::rofl:

1 Like

https://x.com/DanielVavra/status/1855650336783929697

1 Like

Τελος το Prince of Persia μαζι με DLC και 100% cheevos.
Επικ μπορω να πω! Τελικα η δυσκολια δν ηταν κατι απαργορευτικο (επαιζα hard/hero, οχι immortal) αλλα οκ καποιες μαχες θελανε καμποσες προσπαθειες. Γενικα εξαιρετικη δουλεια, ωραιο στορι, πολυ καλη υλοποιηση ! Το μονο που εχω να πω ειναι κατι glitchιες που πετυχα (1 game breaking, και αναγκαστικα να το ξεκινησω απο την αρχη μετα απο 10ωρες ορ σο), κατα τάλλα αψογο metroidvania που θα μπαινει απο εδω κ περα στις λιστες των κλασσικων.

2 Likes

Μετά απο αρκετές εβδομάδες με χαλαρούς ρυθμούς τελείωσα το elden ring + dlc. Εχω κάνει τα πάντα, παράλληλα έπαιζα με guide το οποίο συμβουλευόμουν μόλις καθάριζα μια περιοχή έτσι ώστε να μην αφήσω κάτι που δεν το έχω δει.
Εχω το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού, ζήτημα να μου επχουν φύγει 5-6 όπλα που δεν μενδιέφεραν.
Επαιξα απο αρχή με bloodfang blade και ενώ δοκίμαζα πολλά πάντα επέστρεφα σαυτό. Quality build και ολα επεφταν χωρις δεύτερη σκέψη.
Bosses δεν εχει μείνει τπτ όρθιο. Γενικά δεν μπορω να πω οτι με δυσκόλεψαν οι μάχες. Μόνο στο τελικό boss του dlc που πραγματικά πιστεύω ο σχεδιασμός της μάχης είναι για σεμινάρια.
Το παιχνίδι προκαλεί δέος, ενω υπηρχαν φορές που βαριόμουν να παιξω, σε φάση λεω παλυ τρεχα περα δωθε, μόλις έμπαινα στον κόσμο του με ρουφούσε απότομα και δεν μάφηνε. Σε προκαλεί να θες να δείς κ άλλο περιεχόμενο χωρις να γινεται βαρετό και επαναλαμβανόμενο οπως ας πουμε τα assassin creed.
Παίζεις και όσο παίζεις νομίζεις ειπναι ατελείωτο και πάντα έχει κ άλλο.
Σε κατάταξη το βάζω μετά το ds1 και μετα ακολουθει bloodborne και τα υπολοιπα ds.
Αν και το επόμενο μου κατα καλοκαίρι θα ειναι το demon souls, τωρα ειναι σε φαση που ψάχνω να παίξω κατι που θα καλυψει το κενο μου γιατι ηδη όλα μου φαινονται ανούσια games μπροστά στο θηρίο που μόλις έπαιξα…

3 Likes

Παίζεις Wukong και θα είσαι μια χαρά :slightly_smiling_face:

1 Like

παίξε Sekiro να σου κοπεί η μαγκιά :stuck_out_tongue: (αν δεν έχεις παίξει ακόμα)

Lies of P σχεδόν τέλος - έχει όλα τα φόντα να γίνει δυνατό franchise και η Neowiz, αφού μάθει από τα λαθάκια της, να μπει σφήνα στην ελίτ του είδους (From, TeamNinja κτλ).
Λίγα πράγματα με ενοχλούν, τα οποία τα αποδίδω 100% στην απειρία - απολαυστικό combat system παρ’ όλα αυτά, ίσως το πιο spot on που έχω δει σε οτιδήποτε εκτός From.

5 Likes

Και τα 2 τα εχω στον πλάνο μου.
Πρωτα θα πάιξω demon souls που ειναι πιο κοντα στο elden και μερα θα τελειώσω με sekiro που ολοι λένε οτι ειναι σαδιστικά δύσκολο.
Για lop εχω διαβάσει τα καλύτερα πρεπει να εχει απιστευτη ατμοσφαιρα!

1 Like