Έκανε πρόταση για εξαγορά της FromSoftware η Sony…
Άντε, πάρτε Sony και MS όλα τα στούντιο να τελειώνουμε. Σύγχρονο gaming…
Υ.γ Ελπίζω εννοείται ότι η πρόταση δεν θα γίνει δεκτή, δεν θα έχουμε τέτοιες εξελίξεις.
Έκανε πρόταση για εξαγορά της FromSoftware η Sony…
Άντε, πάρτε Sony και MS όλα τα στούντιο να τελειώνουμε. Σύγχρονο gaming…
Υ.γ Ελπίζω εννοείται ότι η πρόταση δεν θα γίνει δεκτή, δεν θα έχουμε τέτοιες εξελίξεις.
Επόμενος τίτλος που έπιασα είναι το Blasphemous 2…!
Έχω να πω ότι από τα πρώτα κιόλας λεπτά, σε συναρπάζει. Αυτή η εναλλαγή με ingame cinematics και γενικότερα τα νέα μοντέλα κ art design είναι τρομερά. Άξιος διάδοχος!
Μόλις τελείωσα το πρώτο Far Cry. Ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μία έχει πολύ ωραίο level design που σε αφήνει να παίξεις όπως θέλεις και να προσεγγίσεις κάθε λέβελ όπως γουστάρεις, εξαιρετικό gunplay, φοβερά γραφικά για την εποχή και πολύ καλό enemy AI. Από την άλλη, είναι διαολεμένα δύσκολο, αλλά ως επι το πλείστον άδικα δύσκολο. Τραγικά spawning points των εχθρών, το save system είναι με checkpoints (!), το hit scanning φεύγει αβέρτα, δηλαδή ακόμα και κρυμμένος να είσαι, μπορεί ο άλλος να σε δει και να σε πετύχει από τα 200 μέτρα χωρίς να έχεις πάρει καν μυρωδιά από που την έφαγες. Πολλές καταστάσεις δεν είναι απλά challenging, αλλά έχουν φτιαχτεί σχεδόν “εχθρικά” προς τον παίκτη, οι εχθροί ειδικά προς το τέλος ρουφάνε τις σφαίρες σαν σφουγγάρι (όχι φίλε μου, το ότι φοράς armor δεν σημαίνει πως τρως grenade στην μούρη και συνεχίζεις να πυροβολείς απτόητος) και σε όλα αυτά ας βάλουμε και λίγες κακοτεχνίες (να κολλάς σε σκάλες, να μην κάνεις jump σωστά κτλ), ε δεν θέλει πολύ για να εκνευριστείς. Σίγουρα, μετράει πως έπαιζα στο veteran (προτελευταίο επίπεδο δυσκολίας), αλλά έχω παίξει πολλά FPS και τόσο “αντίξοες συνθήκες” δεν θυμάμαι ποτέ, ακόμα και σε notorious παιχνίδια όπως το Serious Sam π.χ.
Δεν ξέρω, νιώθω πως έκανα περισσότερο αγγαρεία εν τέλει και το τελείωσα από πείσμα και από “ψυχαναγκασμό”, δεν το ευχαριστήθηκα. Αν ήξερα πως είναι τόσο ζόρικο, σίγουρα θα το είχα ξεκινήσει στο νόρμαλ. Μικρή απογοήτευση εν τέλει και είναι κρίμα γιατί έχει μερικά σπουδαία προτερήματα συνολικά.
Τώρα δεν ξέρω τι θα παίξω, κάτι πιο χαλαρό σίγουρα
Σκέφτομαι να παίξω το dlc Mea Culpa που έχει βγει.
Αλλά δεν ξέρω γιατί έχω καιρό να παίξω το παιχνίδι και είμαι εκτός κλίματος.
Wolfenstein II The New Colossus έχεις παίξει;
Χαλαρό δεν το λες αλλά ωραίο σίγουρα
Δεν έχω παίξει κανένα Wolfenstein!
Έβαλα Night of The Rabbit για αποσυμπίεση, είναι το μόνο παραδοσιακό point ‘n’ click της Daedalic που δεν έχω παίξει. Ζεστός καφές + χειμώνας + adventure games=διαχρονικά αγαπημένος συνδυασμός.
Τι λε μαν μου! Wolfensteins επη. Ειδικα το παλιο το Return to the Castle Wolfenstein ηταν απιστευτο για την εποχη του. Πολυ δυνατο franchise
Νομίζω πως από τα “ελίτ” ,ας πούμε, single player fps των τελευταίων ετών (χωρίς να είμαι και ειδήμονας, όσα έχω παίξει τεσπά), το New Colossus το βρήκα προσωπικά το πιο ισορροπημένο ανάμεσα στην (ικανοποιητική, ακόμα και στα πιο ψηλά επίπεδα) δυσκολία και το fun gameplay του - σε σχέση πχ. με τα Doom (γαμάνε, αλλά εάν τα παίξεις στον μέγιστο βαθμό δυσκολίας παίζει να φύγεις και εσύ και η κονσόλα/pc σου πακέτο από το παράθυρο ) ή πχ. το επόμενο Wolfenstein (Youngblood?) που ήταν μετριότατο
Εναλλακτικά -και πιο κοντά σε Far cry (έχω παίξει το 1ο παλιά το 2004 και μετά 1-2 ακόμη αλλά δεν με έπιασαν ποτέ) open world σκηνικό- θα έβαζα το Metro Exodus (αν και το βρήκα συνολικά ψιλό-κουραστικό)
Ψηφίζω/προτείνω New Colossus πάντως για επόμενο fps - άσε που το soundtrack του τσακίζει σβέρκους (Courtroom πίστα ειδικά, αξέχαστη εμπειρία) και η υπόθεσή του είναι το απόλυτο campy cult διαμάντι.
Για point ‘n’ click μην τα ξαναλέμε - όποιος δεν έχει παίξει Disco Elysium, κακό στον εαυτό του κάνει μόνο
Doom του 2016 έπαιξα στο Nightmare επίπεδο δυσκολίας και το βρήκα αρκετά λογικό πάντως
Wolfenstein θα έρθει η ώρα τους, παίζει να τα πιάσω από το Castle (τουλάχιστον) όταν το πάρω απόφαση. Ούτως ή άλλως υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε ποιοτικά single player FPS στις μέρες μας και μάλλον θα στραφώ εκεί αργά ή γρήγορα.
Metro Exodus το έχω, αλλά δεν το έχω παίξει, γενικά με τα open world πρέπει να είμαι 100% σε μουντ για να ψηθώ. Τα σύγχρονα open world έχουν την τάση να γίνονται κουραστικά, όσο και να μου αρέσει το είδος.
Disco Elysium επίσης το έχω, αλλά είναι πιο RPGαδικο και θέλει την ώρα του, τώρα είμαι σε πιο trad adventure φάση, για αυτό και θα πιάσω το Night of the Rabbit που είναι κλίκι κλίκι και επικεντρώνεται σε γρίφους/puzzles.
To New colossus περα απο την εγγύηση της ID/ MachineGames στο gameplay εχει τρομερά αστεία και καφρικα σκηνικά. Απόλαυση το game…
Wolfenstein και DOOM ειναι απλα τα καλυτερα FPS franchises…! Βαλε και Bioshock.
Τερματισα και τα 2 SteamWorld Dig. Πολυ χαλαρα και διασκεδαστικα metroidvania παιχνιδια. Σκετη απολαυση.
Ξεκινησα Hotline Miami επιτελους. Φανταζομαι το ξερετε σχεδον ολοι αλλα για οσους δεν ετυχε να το ακουσουν ειναι top-down shooter. Tιγκα εθιστικο gameplay loop και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ soundtrack! Φουλ retro Miami Synthwave vibes!
Τσεκαρετε οσοι γουσταρετε!
Λατρεία και τα τρία games που ανέφερες! Αφού σου άρεσαν τα SteamWorld, δοκίμασε και το Heist που είναι στον ίδιο κόσμο, με την ίδια αισθητική αλλά έχει turn based combat. Παιχνιδάρα με τα όλα της.
Παιχνιδια σαν το Hotline Miami, το Super Meat Boy και το Hades εχουν παγιωσει την αποψη μου οτι Gameplay >>>> all. Αν το main gameplay loop ειναι τοσο διαβολεμενα διασκεδαστικο που να σε κανει να θες να το ξαναπιανεις και να μην το αφηνεις, ολα τα υπολοιπα περνανε σε δευτερη μοιρα.
(δεν λεω οτι ειναι αντικειμενικη αληθεια αυτο, απλα για εμενα προσωπικα, αν το gameplay δεν με πιανει απο τα μαλια, οσο καλο story να εχει ενα Game, θα το βαρεθω. Υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις βασικα, αλλα γερασα πλεον και αν θελω να διαβαζω κατεβατα απο διαλογους ανοιγω κανα βιβλιο, δεν εχω υπομονη )
Σε ύφος Hotline Miami τσεκάρετε το και το Hong Kong Massacre που εμπνέεται απευθείας από τις ταινίες του John Woo.
μιλάμε για πρέζα ε - όταν μπεις και στο τριπάκι να κάνεις ότι challenge σου βάλει το παιχνίδι και έχεις φτάσει σε ένα καλό επίπεδο σαν παίκτης, το τι γίνεται στην οθόνη είναι αδιανόητης παράνοιας
Πιο πολύ έπαιξα συνολικά αυτό παρά το τελευταίο Zelda (που λέει ο λόγος ) στο Switch πριν 2-3 χρόνια
Σαν Max Payne απο πανω μοιαζει
Εντελως Hotline Miami με καλυτερα γραφικα, θα τσεκαριστει!
Το γνωριζω και σε ευχαριστω για την προταση αλλα πραγματικα δεν με ψηνουν καθολου τα turn based combat games.
@morgoth συμφωνω σε ολα πληρως φιλε!
@Lupin τρελλο παιχνιδι φαινεται αυτο. Δεν το γνωριζα καν. Εννοειται ψηθηκα καργα! Μπηκε ηδη στο wishlist.
Επισης παιδες θα σας προτεινα να τσεκαρετε το Midnight Fight Express. Τιγκα εθιστικο gameplay και παλι ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ.