Silent hill παλεύεται απο άποψη φόβου ή μπά;
Γενικά δεν ειμαι καθόλου φαν του horror αλλα τωρα για το remake του 2 διαβάζω τα καλύτερα.
Το silent hill 2 είναι απλά εκπληκτικό. Επειδή σε καταλαβαίνω, έχω και εγώ θέμα με τα jump scares, δεν είναι έτσι, έχει κάποια οκ αλλά η μεγάλη πλειοψηφία του horror είναι ψυχολογικό, επίσης παίζει πάρα πολύ με το τι σκατα συμβαίνει στο μυαλό και τον ψυχισμό του πρωταγωνιστή.
Πραγματικά can’t recommend enough.
με αυτά και αυτά πήρα τις προάλλες ένα πακέτο - προσφορά από το ps-store με όλα τα Wolfenstein και ξαναπαίζω το New Colossus
@martian , μιας και λέγαμε για fps τις προάλλες, οφείλεις στον εαυτό σου να τα χτυπήσεις κάποια στιγμή ε - μιλάμε για αβυσσαλέο έπος τεστοστερόνης και καφρίλας
Κατά τα άλλα, νομίζω έχει Game of the Year Awards σήμερα ε
Λογικά θα έχουμε χαμό από trailers αύριο το πρωί και hot νέα
Summary
ANTE ΓΑΜΩ ! ! !
^Kiriko? ! ? ! Αλήθεια τώρα;;
Άσχετο… “31st Dec 2025 Placeholder Release date” διαβάζω για το Witcher. Μάλλον σε 1 - 1 1/2 χρόνο θα χρειαστώ νέα κάρτα γραφικών δηλαδή.
/
Αν εξαιρέσουμε το τραγελαφικό ανέκδοτο του ελδεν ριγνκ, είχαμε τρειλεράρες.
Solasta 2, Outer Worlds 2, Witcher 4, Slay the Spire 2
Μούρλια!
Δεν μ αρεσει πολυ η Ciri σαν χαρακτηρας ρε γαμωτο, αλλα εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην εταιρεια. Ειχα δεθει πολυ με τον Γκεραλτ. Οπως και να χει μονο και μονο η επιστροφη στην Continent εξιταρει
No Silksong no party - ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@#$ΘΟΥΝ λοιπόν
χαίρομαι για το astro αν και δεν το εχω παιξει ειναι ωραια να διακρίνονται τετοια παιχνιδια. Ελπιζω να μη φαει παντοφλα ο τυπος για τα σχολια του σε νιντι…
Εγω ειμαι team Ciri απο το να φτιαχναμε τον δικο μας witcher.
Οπως ειπε και ο @tidus666 πολυ ωραια sequels + ΟΚΑΜΙ 2 ωρεεε…
Τrent reznor + Naughty dog?? το θελω!
Γενικα σαν event ηταν κλασικο meh.
AA δεν μου αρεσε καθολου το ξεζουμισμα του elden… ειδαμε μεχρι και nameless king στο coop stand alone game… ** θα ειναι κατι σαν battle roya X rogue like!!! WTF
Εδώ μια σύνοψη όλων όσων ανακοινώθηκαν:
ND και space game? Ω να σου…
Το περιμέναμε εδώ και χρόνια ένα space game από αυτούς, να που έρχεται.
Witcher4, καλό 2016 να έχουμε και αν…και τέλοσπάντων ας αργήσει αν είναι να βγει όπως πρέπει και δεν έχουμε τον τραγέλαφο του Cyberpunk.
Silksong άφαντο Νομίζω ότι πλέον θα πρέπει να ανησυχούμε αρκετά…κάτι δεν πάει καλά.
Elden Ring πάτησα το play στο youtube και το άλλαξα κάπου στα μισά, γαμηστερό το OG αλλά έχει τερματίσει στα πάντα του και δεν έχω πλέον κανένα ενδιαφέρον μετά από 400+ ώρες και καμιά 80αριά στο expansion (πριν το παρατήσω και αυτό) - πάμε για άλλα από τη From.
Intergalactic → πολύ ενδιαφέρον premise, κυρίως γιατί ασυναίσθητα σκέφτηκα Jak and Daxter AKA το καλύτερο παιχνίδι του Studio για εμένα. Ελπίζω αν τυχόν είναι open world σε κάτι παρεμφερές (και λιγότερο cinematic).
Witcher 4 τούμπανο (και γουστάρω Ciri full) αλλά νομίζω πως θα το παίξουμε σε καμιά 10ετία, οπότε ο ενθουσιασμός μου περιορίστηκε μετά από λίγο.
Obviously για εμένα ένα από τα highlights ήταν το Project: Robot από το team των Ico, Shadow Of The Colossus, και The Last Guardian.
Okami 2 και ΓΑΜΩ.
κατά τα άλλα 1-2 trailers είδα ακόμα, τα υπόλοιπα το βράδυ
Γαμώ το κέρατό μου με το Silksong πχια
Παιξτο χθες το Astrobot, είναι τόσο απολαυστικό και ευχάριστο. Και κυρίως, είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Απλα μπάινεις, παίζεις, το ευχαριστιέσαι.
Πολύ χάρηκα που πήρε το βραβείο γιατί η βιομηχανία χρειάζεται τέτοια παιχνίδια, από ομάδες μικρές (νομίζω team asobi ειναι ~70 ατομα) με normal budget που είναι βιώσιμα και για τα studios. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδη απο κατι φόλες τυπου Concord των 400 εκατομμυρίων budget που κοιτάνε πως να ξεζουμίζουν τους παίκτες με content και παπαριλίκια που αγοράζεις συνέχεια.
Εννοείται μπράβο που αναφέρθηκε το Mario και η Nintendo (αν και όχι ονομαστικά)
Σ αυτο συμφωνω και εγω. Γενικα τα παιχνιδια που εχουν χαρακτηριστικο δυνατο χαρακτηρα, βλεπε Witcher κ Red Dead, μου βγαζουν πιο πολυ δεσιμο και συναισθημα. Εχουν και πιο πολλα περιθωρια για δυνατο στορυ.
Παντως δεν το βλεπω τοσο αργα. Καπου late 26 early 27 το κοβω. Οχι οτι ειναι λιγο, αλλα οκ γινεται
Σε ολα 100% δωσμενος.
Πολυ πραμα γενικα απο οτι ειδα και απο το λινκ του @martian
Προσωπικα πιο πολυ εχω ψηθει για το Crimson Desert. Μ αρεσε και το Mafia Old County