Παιχνίδια Παίζουμε;

ΩΩΩ ναιιι και με πολυ αιμα αυτη την φορα… Και το Mafia ειναι απο τα παιχνιδια που περιμένω. Απο μερικες δηλώσεις της hangar 13 φαινεται οτι αυτη την φορα ειναι στον σωστο δρομο.

@nikatapi Astro ειναι η επομενη αγορά. Επίσης βγήκε η μαιμου σε retail μη σας ξεφυγει ειναι passion/life project για τους Κινέζους εχουν δωσει πολυ αγαπη.

Απο φοιτητής ειχα να παιξω τοσο πράγμα οσο φετος.

Το τοπ μου

1. Banishers
  2. Dragon’s Dogma 2
  3. Black Myth Wukong
  4. Like A Dragon 8
  5. Stellar Blade
  6. Slitterhead
  7. Balatro
  8. Kunitsu-Gami
  9. Warhammer 40K Space Marines 2
  10. Metro Awaking
  11. Call of Duty: Black Ops 6
  12. Hellblade 2
  13. Indika
  14. Alone In the Dark
  15. FF 7 part2 (sorry not sorry :stuck_out_tongue: )
  16. The Thaumaturge
  17. Helldivers 2
  18. Still Wakes the Deep

Εχω metaphor καπου στις 40 ωρες αλλα τωρα έβαλα pass να δοκιμάσω το indy.

7 Likes

Τοσο πολυ σου αρεσε το Banishers; Απο οτι διαβαζα προσφατα δεν πηγε καθολου καλα σε πωλησεις.

Ξεκαθαρα στα πιο αδικημένα παιχνιδια των τελευταίων χρονων. Εχουν παει το storytelling πολυ μπροστά ειδικά στα side quest.

Ειναι το ενα βημα παρακατω στο ιδιο ηφος με το Vampyr το οποιο επίσης αγαπησα πολυ. Ειναι κριμα για ενα στουντιο που προσπαθεί να κανει το κατι παραπανω να μη παίρνει το boost που πρεπει απο τον publicer. Δυστυχως δεν πηγε καλα οπως και το Jusant που βγαλαν μονοι τους και πλεον εχουν τα κλασικα προβλήματα. Ακυρώσαν 2 προτζεκτ(Vampyr 2) και λενε θα αλλάξουν κατεύθυνση προς πιο μικρες παραγωγές.

Ριξτε του μια ματια

*Προφανώς σαν game εχει και αυτο τα θεματακια τους αλλα τα θεωρώ minor.

3 Likes

Να πούμε ότι ανακοινώθηκαν αυτά ε;…

Από τους devs του Shadow of the Colossus και δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.

Επίσης. Νέο Vitrual Fighter…το τελευταίο ήταν το 2007.

Τεράστιες ανακοινώσεις και οι δύο.

2 Likes

Ωπ λίστα είδα, ήρθε η ώρα, βάλτε και οι υπόλοιποι.

Με σειρά όπως τα έπαιξα και τερματίστηκαν και όχι με σειρά προτίμησης: (κάτι helldivers 2 και λοιπές “δοκιμές” που δεν τερματίστηκαν δεν έβαλα)

1 )Chained Echoes (πολύ όμορφη και διασκεδαστική έκπληξη)
2) Like a Dragon: Infinite Wealth (το GOTY μου)
3) DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition (πλυ ωραίο, θα παίξω και υπόλοιπα της σειράς)
4) Dragon’s Dogma 2 (καλό, μίνι απογοήτευση όμως καθώς είναι πιο πολύ reskin του 1 παρά σίκουελ)
5-12) 8 παιχνίδια σερί απ’ τη σειρά The Legend of Heroes: Trails ((χωρίς πολλά πολλά, το καλύτερο worldlbuilding που έχει υπάρξει σε βιδεογκέιμ, aka ό,τι πλησιέστερο υπάρχει σε Marvel Cinematic Universe of JRPGs)
13) God of War Ragnarok (παιχνιδάρα, έγραψα και πιο αναλυτικά σε άλλο ποστ, στις λεπτομέρειες θεωρώ καλύτερο το πρώτο)
14) Metaphor: ReFantazio (το GOTY μου αν δεν υπήρχε το IW)
15) Warhammer 40K Space Marines 2 (πλάκα είχε το καμπέιν, πλάκα έχουν και τα ops, προτιμώ Helldivers 2 για τις coop itches μου)
16) The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV
17) The Legend of Heroes: Trails into Reverie
και λογικά μέχρι τέλος του χρόνου θα έχω προλάβει να τελειώσω και το 18) The Legend of Heroes: Trails through Daybreak.
Τρίτη σερί φανταστική gaming χρονιά για μένα.

Το πρόγραμμα τώρα έχει KCD, που ελπίζω να το τελειώσω μέχρι Φλεβάρη/Μάρτη όπου μου έρχεται νέο κύμα με νέο Τρέιλς, νέο Γιάκουζα, μέχρι να σταματήσουν τα πάντα με το Monster Hunter Wilds.

:beers:

5 Likes

Στοχος 2024 :

Να τελειώσω το Hogwarts Legacy :metal:
Να παιξω το DLC του God of war 2 :-1:
Να παιξω το Death Stranding ( ειχα παιξει νομιζω 2 με 3 ωρες) :pinching_hand:
Να παιξω το Jedi Survivor ( το πηρα σε προσφορα πριν 1 μηνα) :metal:
Να παιξω το Until Dawn που το εχω αγοράσει εδω και 5 χρονια :metal:
Να τελειώσω τα DLC του Dark Souls 3 :-1:
Να ξαναπαιξω το The Last of us 2 (ισως με το upgrade ps5) :-1:

Αν προλαβω οποιαδήποτε 5 θα είμαι ευχαριστημένος

3.5/5. θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα.

Τελειωσα τα Ηοgwarts Legacy, Jedi Survivor και Until Dawn τα οποια μου αρεσαν παρα πολυ ολα.

Εχω ξεκινησει το Death Stranding και ειμαι καπου στην μεση.

Για μετά έχω ηδη διαθεσιμα τα Shekiro,Fallout 4 , Elden Ring (+dlc) και Diablo IV.

5 Likes

Εγώ θα κάνω recap όταν τελειώσει η χρονιά, μάλλον εντός Σ/Κ θα πιάσω το The Forgotten City με τις προσδοκίες πολύ ψηλά.

5 Likes

Μόνο από PS φέτος (περιμένω και steam wrap up, και επαιξα κ αρκετα στο switch)

4 Likes

Καφεδακι, σαββατο, και CS2 Shanghai Major κανενας ? :star_struck:

Εγω απεκτησα ενα ΠΣ5 προσφατα (ας ειναι καλα ο φιλος που πηρε το προ και μου το αφησε ενα 200αρι) και εχω λιωσει το Prince of Persia.

Ξερεις κανεις πως μπορω να κανω δικο μου account και να μοιραζομαστε το library του? Για την ωρα απλα εχω κατεβασει τα παιχνιδια στο ακαουντ του (που ειναι ακομα πανω στην κονσολα) και παιζω οφλαην (γιατι υποθετω οτι αμα μπουμε και οι δυο θα πεταξει τον εναν εξω). Οχι οτι καιγομαι για να ειμαι ονλαην δηλαδη (για κανα Death Stranding μονο ισως) αλλα κουβεντα να γινεται.

2 Likes

Καλοπαιχτο… πολυ καλη τιμη στο αφησε ο φιλος μπραβο…

Πρεπει να βαλεις το προφίλ του ως primary και το δικο σου θα το εχεις secondary. Οταν θα θελεις να κατεβασεις ενα game που εχει απλα θα κανεις login στον δικο του και θα εμφανίζεται και σε εσενα.
Ειναι πολυ easy. Και εμεις ετσι παιζουμε μπαλα στα περισσοτερα.

Επίσης είδαμε και αυτό.

4 Likes

Τσίμπησα χτες Ragnarok που το ανέφερε ο tidus παραπάνω - γιατί συνειδητοποίησα ότι το είχα ξεχάσει παντελώς.
Του έχω γαμήσει τα πρέκια ήδη, φοβερό κόλλημα ΑΛΛΑ η πολύ έκθεση σε soulsborne με έχει κάνει λίγο να μου «κλοτσάνε» τα διαφορετικά combat mechanics

Still όμως απολαυστικότατο μέχρι τώρα

5 Likes

Αυτό θα πρέπει να περιμένει λίγο τελικά, καθώς τσίμπησα ίωση και γκρινιάζω για τα πάντα και θέλω κάτι απολύτως mindless και ανέμελο για να περάσει η ώρα μου. Κάπως έτσι έπιασα το Spyro 2: Ripto’s Rage :partying_face:

2 Likes

Περαστικά!

2 Likes

Για μενα το highlight στα game awards ειναι η ανακοινωση του νεου Ninja Gaiden. Με το που βλεπω ΚΟΕΙ ΤΕCMO και επειτα THE GAME KITCHEN λεω οκ κατι καλο ερχεται. Ε μετα ο,τι ειδα με εστειλε κυριολεκτικα. ΕΠΟΣ.

2 Likes

Εγω προς το παρον κάνω ενα break, νιώθω οτι μετά το elden ring δύσκολα με τραβάει κάτι.
Τωρα για χριστούγεννα θέλω να παρω κάτι.
Το prince of persia καλό τελικά;
Επίσης εδω και καιρό σκέφτομαι για baldurs gate 3. Στο ps5 μπορεί να παίξει άνετα;

Άμα σου αρέσουν τα metroidvania με αρκετά δύσκολο platforming και boss fights είναι πολύ καλό.

Neo κάνε ένα ELI5 γιατί είμαι ασχετος. Πώς το κάνω αυτό; Αρκεί να κάνω προφίλ η θέλει και pan account. Επίσης .στα πρέπει να μπω από το ACC του φίλου και να με βάλω family?

Συμφωνώ απόλυτα, το Silent Hill 2 είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου που έχουν δημιουργηθεί, κυρίως λόγω της ψυχολογικής του διάστασης. Δεν βασίζεται τόσο στα jump scares όσο στην ατμόσφαιρα, την ένταση και την αίσθηση της απομόνωσης. Η εξερεύνηση της ψυχής του James είναι πραγματικά ανατριχιαστική, καθώς οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού του και τα μυστήρια που περιβάλλουν την πόλη. Το παιχνίδι συνδυάζει φανταστικά την ατμόσφαιρα τρόμου με συναισθηματική ένταση και αφήγηση που σε αναγκάζει να σκεφτείς βαθύτερα. Ένα παιχνίδι που παραμένει πάντα στην κορυφή για τους λάτρεις του είδους!

Ωπ, νατα και τα ChatGPT bots! Καλως τα βρηκαμε.

5 Likes