Aυτό που στο Ragnarok, το lock στον αντίπαλο κατά τη μάχη απλά… εξαφανίζεται από μόνο του όταν εκείνος κινηθεί γρήγορα εκτός πλάνου και τον ψάχνεις μετά με την κάμερα να ξανά-lock-άρεις (έτσι αργά που κινείται και ο Kratos), με έχει κάνει να φλερτάρω σοβαρά με την ιδέα του youtube walkthrough watch (και αυτό παίζεται, η ιστορία είναι παντελώς γτπ) και να το παρατήσω
Ξεκίνησε τρένο, πρέπει να είμαι κάπου λίγο πριν τα μισά τώρα και έχει ξεφουσκώσει για εμένα αρκετά - ή όπως είπα νωρίτερα, άπαξ και έχεις συνηθίσει σε πιο σύνθετα combat mechanics δύσκολα γυρίζεις πίσω. Άλλα παιχνίδια τύπου πχ Jedi Fallen Order/Survivor που υιοθέτησαν μιας soulsborne λογική πάντως στα combat mechanics τους, το έκαναν πολύ καλύτερα θεωρώ από το συγκεκριμένο.
(ή απλά συνεχίζει να μου λείπει το αγνό fun gameplay μακελειό και ύφος των κλασσικών GoW)
ίδωμεν, so far κάπως το έχω βαρεθεί
@QuintomScenario παιζεις το online star wars ε; Δεν το δοκιμασα ποτε γιατι ηξερα οτι αν το κανω,δεν προκειται να θελω να κανω οτιδηποτε αλλο για το υπολοιπο της ζωης μου.
Με κάνατε να νιώσω άσχημα που είμαι το φουλ της πειρατείας. Μόνο αν με αναγκάσουν (π.χ. online παιχνίδια) ή είναι καννας indie developer που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του αγοράζω.
Όπως και να’χει φέτος…
Κυρίως hearthstone γιατί είναι πολύ δυνατό για mobile.
Δεύτερο μάλλον το Hades, το πρώτο.
Μετά τρίτο το death squared με ένα φιλαράκι στο xbox του.
Επίσης έπαιξα στην καλοκαιρινή άδεια Wildfrost, Cobalt Core και Monster Train.
Το pc μου δεν είναι για πολλά πολλά. Η κάρτα γραφικών δηλαδή με τα 2gb της. Αλλιώς θα είχα σίγουρα παίξει Baldur’s gate φέτος και cyberpunk αφού το φτιάξανε.
Να μη νιωθεις και εμεις κρυφοπειρατες ειμαστε… Εγω εχω ενα μπαναρισμενο(απο αμπαλια μου) switch οποτε η πειρατεία μου περιορίζεται εκει. Δεν θελω να καρφώσω συμφορουμιτες με switch simulators σε steamdeck
Πλακα πλακα εκει φετος έπαιξα
Zelda echoes of wisdom
Mario Rabits 2
Octopath 2
Fire emblem engage
και κανα 2 μικρουλια tactics…
Εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, why not;…
Μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας, αν μπορούμε να γλιτώσουμε μερικά πολλά ευρώ θα το κάνουμε.
Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ.
Το pc μου είναι παλιό και δεν μπορώ ούτε θέλω να παίζω εκεί, switch έχω ένα και δεν σκοπεύω να πάρω άλλο για hacking και δεν έχω steam deck το οποίο θα ήθελα τόσο πολύ να έχω αλλά μάλλον θα κάνω υπομονή μέχρι να βγει το επόμενο.
Υπάρχει και το asus rog βέβαια που είναι ξεκάθαρα πιο δυνατό, ήταν σε πολύ καλή τιμή στην black friday αλλά δεν το τσίμπησα…
Από την στιγμή που οι εταιρείες μου πουλάνε το παιχνίδι 3 φορές πάνω σε σχέση με τον Γερμανό (αν υπολογίσεις την διαφορά στους μισθούς) τότε θεωρώ προσωπικά απόλυτα ηθική επιλογή την πειρατεία. Μόνο σε indie εταιρείες που με σέβονται νοιωθω την υποχρέωση να δώσω λεφτά προσωπικά.
Ε δείξε μας τουλάχιστον ποιο 1 σου εκλεψε την καρδια…
Λοιπον εγω μολις τελείωσα το Indiana Jones and the Great Circle και ως μη φαν του franchise το ευχαριστήθηκα πολυ! Αν δεν ειχε θεματα με το ΑΙ και τους παιδικούς/χαζους γρίφους θα επιανε κορυφή. 100% Indiana Jones ατμόσφαιρα.
Αν πούμε οτι ειναι ενα interactive adveture παίζει να ειναι το καλυτερο που εχουμε παρει στον χώρο.
-Troy Baker έπρεπε να παρει βραβείο για αυτη του την ερμηνεία ειναι ΙΔΙΟΣ ο Φορτ!
-MachineGames για ακομη μια φορα πηγαίνουν το trolling στους ναζι σε αλλο λεβελ και μας δίνουν εναν απο τους καλυτερους villain στο συμπαν του Indy.
-Soundtrack?
Ειναι gamepass οποιος εχει πρόσβαση δεν το συζητώ με κλειστά ματια, εστω για εναν μηνα συνδρομή οπως εκανα και εγω… Ανοιξη βγανει και ps5
Aλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι για full price αν δεν εισαι hardcore fan.
ούτε καν, αλλά έχει βρει ένα ωραίο medium.
Πανεύκολο δεν είναι αλλά ούτε και σαδιστικά δύσκολο - για κάποιον που αγαπάει soulsborne αλλά δεν θέλει να κάψει εντελώς κιόλας, το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Μερικά μεγαλόσωμα bosses ήταν το μόνο δύσκολο πράγμα για εμένα - αλλά έχει μια επιλογή in game να τα αντιμετωπίσεις με συγκεκριμένο τρόπο που κάνει τα πράγματα σχετικά πιο βατά
Από τα άλλα που λες, Ragnarok εγώ δεν τρελαίνομαι so far (αλλά είμαι και συντριπτική μειοψηφία οπότε ίσως εγώ δεν το έχω πολύ πάρει ζεστά), PoP το Lost Crown φυσάει αν σου αρέσουν τα metroidvania, Miles Morales εύκολα το καλύτερο από Spiderman 1 και 2, Hogwards το παράτησα (βλακωδώς) γιατί έφαγα ένα fatigue με τα open world λίγο μετά που το ξεκίνησα (ούτε το τελευταίο Zelda δεν έχω τελειώσει ακόμα δλδ) - αν είσαι Potterhead όμως είναι ονείρωξη + είναι πολύ γεμάτο παιχνίδι, τόσο σε ιστορία όσο και σε gameplay mechanics