Παιχνίδια Παίζουμε;

Mε έχει αρρωστήσει το Alan Wake 2
Ψήθηκα μετά να δοκιμάσω το Control - δεν είχα παίξει παρά το demo που είχε βγει τότε, το τσίμπησα σε εξευτελιστική τιμή/προσφορά του ps store χτες, να υπάρχει

Sillent Hill 2 δυστυχώς θα πάρει μια μικρή παράταση μετά το AW2, γιατί too much horror για εμένα :stuck_out_tongue:

4 Likes

Το Control ειναι παιχνιδάρα κι αυτό, αλλά το Alan Wake 2 κατ εμε ειναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Remedy. Πραγματικά απίστευτο παιχνίδι.

4 Likes

η μόνη μαλακία είναι πως αν συνειδητοποιήσεις πριν/κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πως τον κεντρικό χαρακτήρα τον υποδύεται ο Matthew Porretta AKA

Summary

image

τότε κάπως το immersion πάει περίπατο :stuck_out_tongue:

1 Like

Για εμένα είναι το χειρότερο :smile:

Το πρώτο Alam Wake, Control, Max Payne, Quantum Brealk, όλα καλύτερα.
Προφανώς ανήκω στην μειονότητα…το θεωρώ αρκετά υπερτιμημενο, όταν το έπαιζα από ένα σημείο και μετά απλά ήθελα να τελειώσει και να πάω για άλλα.

TIIII?

image

1 Like

Control μεγάλη παιχνιδάρα από κάθε άποψη

Alan Wake 1 το χειρότερο παιχνίδι της Remedy άνετα για μένα, χωρις να είναι κακό οπως είπα πρόσφατα σε ποστ για το 2024

Ακριβώς αυτό για μένα είναι το 1 :stuck_out_tongue:

Απο remedy αυτο που θεωρω φουλ under-rated ειναι το Quantum Break. Προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ σαν gameplay, ιδεα και setting

2 Likes

Περίεργο που το αναφέρεις, εγώ το είχα ρουφήξει και δεν ήθελα να τελειώσει. Χάιλαιτ - τι άλλο - το αρκ του Κύριου.
Κι εγώ περιμένω πώς και πώς τον playable Μάτζιμα μετά από καιρό, στα του κόμπατ προτιμώ τα tb των δύο τελευταίων, αλλά δεν βαριέσαι, Μάτζιμα πειρατής + αμνησία + να τραγουδάμε κανά Baka mitai με eyepatch και πειρατικό καπέλο και πάμε γερά.

Kι εγώ πάντως -μην με βαρέσετε- που έβαλα λίγο να δω το Alan Wake το 2 στο yt (δεν θα το έπαιζα ποτέ λόγω έπικ)
ούτε στα μισά δεν κατάφερα να φτάσω, κάπου εκεί που είχε γίνει μια μιούζικαλ, μια ταινία, τη μια βιντεοκλίπ κλπ με ολίγο περιτύλιγμα από “παιχνίδι”, νταξ είπα φτάνει, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.

Ρε σεις ειστε με τα καλα σας? Τo Alan Wake 2 πρεπει να λεμε αν ειναι ενα απο τα καλυτερα survival horror ever(που δεν ειναι γιατι ειναι το Evil Within 2) και οχι αν ειναι το καλυτερο παιχνιδι της Remedy(που δεν ειναι γιατι αντικειμενικά και δεν θελω μικρες μειονότητες σε αυτο ειναι το Max Payne…)

Η Remedy γενικα δεν εχει κακο παιχνιδι. Το Quantum Break ηταν τρομερο απλα ειχε το κακο να κανει συνεργασία με xbox one και ειδικα στα πρωτα χρονια σαπιλας του. Το control ειναι η εξελιξη του gameplay του Quantum Break. Το Alan Wake 2 ειναι εξελιξη του hybrid storyteling του.

Το Alan Wake ειναι τοσο lynchικο που μονο ετσι θα καταλαβω καποιον να μη του αρεσει αν δεν του αρεσει γενικα αισθητικα ο David Lynch.

Επισης μη ρίχνετε spoiler στον συνφορουμιτη μας σας παρακαλω… :rofl:

Για εμενα το παιχνιδι ειναι 10/10 αλλα τι να σας κανω…

Επισης για το infinite wealth οτι ειπε ο @tidus666 πριν αρχίσει τις κουλαμαρες για το alan…

1 Like

Εγώ γιαυτό τόσο καιρό δεν έγραφα κάτι, θα πέσατε να με φάτε χαχαχα.

1 Like

Νταξ πάντως το imersion όταν παίζεις είναι φοβερό - δεν θυμάμαι τελευταία φορά που έπαιξα παιχνίδι με κλειστά φώτα, βράδυ και πχ τον καιρό όπως ήταν χτες και με ρούφηξε τόσο ολοκληρωτικά.
Ακόμα δηλαδή και αν δεν έχει ιδιαίτερη δράση/shooting (που έχει εν πάση περιπτώσει, απλά δεν είναι το βασικό του mechanic/αν και το απολαμβάνω πολύ όταν γίνεται shooting με το όλο σκηνικό με τον φακό, την δυσκαμψία στις κινήσεις και το one shot kill/παίζω στο πιο δύσκολο επίπεδο), η αίσθηση της περιπλάνησης σε έναν Lynch-εϊκό κόσμο, η όλη “έρευνα” στο mind place και τα διάφορα environmental και μη puzzles/γρίφοι (που προσωπικά μου θυμίζουν πολύ ένα καλό 90s point and click adventure) είναι φοβερά υλοποιημένα για τον παίκτη.

Το θελω!

8 Likes

me too

1 Like

Εχω να παίξω βιντεοπαιχνίδι πανω απο 10 χρόνια αλλά ισως τιμήσω το συγκεκριμένο.
Και εξηγώ.

1. Ναρκισσος Δαίμονας (ΕΙΜΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω) πάει κόντρα στην εξουσία πού διαπράττει εγκλήματα για το “γενικό καλό”. Κλείνει με την φράση “The world needs what it fears”.

Αυτο. Δεν έχει 2.
Ψαχνω να δώ αν το Pc μου θα το “σηκώνει”.

1 Like

Χαχα ωραιο ηταν το cg trailer δεν λεω αλλα ας περιμένουμε καλύτερα πριν γίνουμε τοσο hyped :rofl:

“players must race against time. “Coen has only 30 days and 30 nights to save his family,” warns Game Director Konrad Tomaszkiewicz, making every decision and action critical in this narrative sandbox where “no two playthroughs will be identical”

Ειναι tricky ελπίζω να τους βγει. Το ταλέντο (μαλλον) το εχουν. Μονο να μη πουν οτι θα ειναι roguelike/ soulslike /…like… :stuck_out_tongue_closed_eyes::rofl:

4 Likes

To ιδιο restriction 30 ημερών είχε και το πρώτο Pikmin της Nintendo :smiley:
Ενδιαφέρον φαινεται αλλά δεν ειδαμε και κάτι απο gameplay.

Σε άλλα νέα, οι φήμες για το Switch 2 oργιάζουν και μάλλον αύριο θα έχουμε το reveal, για να δουμε.

3 Likes

Τι οργιάζουν; Ολα εχουν βγει απο συνεργάτες τους… :rofl::rofl: για να δουμε

2 Likes

Με μεγαλη καθυστερηση σημερα πηρα χαμπαρι οτι ετοιμαζει παιχνιδι ο Ueda (Team Ico) και εχω παθει σοκ εντωμεταξυ.

1 Like

:slightly_smiling_face: