Παιχνίδια Παίζουμε;

Χαμπαρι δεν πηρα λεμε!

1 Like
9 Likes

Καιρό είχα να παίξω τέτοιο παιχνίδι-παγίδα όπως το Disco Elysium. Μιλάμε για λαγουδότρυπα, αν το βάλεις να παίξεις σε γραπώνει από τον σβέρκο και δεν μπορείς να το αφήσεις. Εδώ και μια ώρα λέω να το κλείσω το ρημάδι :stuck_out_tongue:

“Ας παρατηρήσω και αυτό το αντικείμενο και το κλείνω, δεν μπορούν να συμβούν και πολλά…”

6 Likes

Την εχω βρει με Elden Ring τις τελευταιες μερες.
Εχω φαει το πρωτο μεγαλο boss αλλα δεν προχωραω καθως καθομαι και εξερευνω καθε γωνιά.

3 Likes

Alan Wake 2 γλεντάει το σύμπαν - μπαίνει δυναμικά στο τραπέζι με τα καλύτερα horror (και μη) παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ μου
:metal: :open_book: :flashlight: :gun: :metal:

3 Likes

Με ψηνει

2 Likes

4 Likes

Ναι, να το δούμε όμως κάποια στιγμή…
Ένα τρέιλερ έστω.

3 Likes

Hornet GIFs | Tenor

3 Likes

θυμίζει λίγο έλον μασκ εδώ ε

4 Likes

Ω ναι…όσο περισσότερα δείχνουν τόσο περισσότερο παιχνιδάρα φαίνεται.

7 Likes
1 Like

well εχουμε και λεμε…

το Οκ…

Η εκπληξη της ημέρας και αναμνήσεις των πρωιμων souls. Το περιμενουμε!

The Jaggernaut… :droplet::droplet::droplet:

Ανέβηκε πολλα σκαλια στα τοπ αναμενόμενα μου για το 25. Εγω εδω ειμαι.

8 Likes

Το expedition το ειχα σταμπαρει και παλιοτερα.Φαινεται να εχει ενδιαφερον.

Ninja Gaiden 4 και Ninja Gaiden Black remake.
Απίθανα πράγματα…

Πιο πάνω πόσταρα για το φανταστικό όπως φαίνεται Phantom Blade 0. Και υπάρχουν και άλλα, πχ το νέο Onimusha, the First Berserker Khazan κτλ.

Το hack ‘n’ slash αναβιώνει και αυτό είναι σπουδαίο νέο.
Επίσης να πούμε στα νέα παιδιά, gamers, ότι το hack ‘n’ slash υπάρχει σαν genre πολύ καιρό πριν τα “soulslike”…

1 Like

Μα τα soulslike δεν είναι hack’n’slash. Αν πας να παίξεις με button mashing, θα φας τα μούτρα σου και αυτό είναι δεδομένο. Είναι τεράστια παρανόηση αυτό, αντίστοιχου επιπέδου με την χαζομάρα που ονομάζουμε κάθε 2D platformer σαν “metroidvania” επειδή μπορείς να βρεις και κανα collectible στην πορεία.

1 Like

Ακριβώς.
Τεράστια παρανόηση να χαρακτηριζουνν τετοιου είδους παιχνίδια ως soulslike.
Αλλά παντού θα δεις τέτοια σχόλια…

1 Like

Συμφωνώ!! εγω το ανέφερα για δείξω την σημαντικότητα αυτου του franchise που συνέχισε με τα Nioh αλλα ξέχασα οτι ολοι εδω μεσα ειναι παππουδια…

Ειμαι στις 100 παρα ωρες στο metaphor και νομιζω οτι επιτέλους παω προς τερματισμο.

Όποιος έχει παίξει Enter Lilies ξέρει.
Βγήκε χθες και είναι παιχνιδάρα απ’οτι λένε.
Δεδομένη αγορά.

2 Likes

ωραιο νεο ! το ειχα λιωσει το Lilies.

1 Like