Παιχνίδια Παίζουμε;

Πρέπει όπως και δήποτε να βγει ένα Control 2 στα κοντά - άρρωστο παιχνίδι, το shooting του Max Payne x10 σε spot on metroidvania level design με κερασάκι ένα γαμηστερό lore
Τελειώνω το 2ο dlc τώρα και γυρίζω πίσω για πλατίνα

6 Likes

Ωραίος ρε @Lupin, ξεκίνησα Control πάλι :sweat_smile:

2 Likes

Indiana Jones and the Great Circle.

Αν εξαιρέσουμε το σε γενικές γραμμές ηλίθιο AI των εχθρών, το παιχνίδι σε ατμόσφαιρα και διασκέδαση είναι εξαιρετικό.
Παίζω αυτές τις ημέρες, θα τα ψάξω όλα, αποστολές, secrets, artifacts κτλ. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Όλα καλά παίδες, ζει το πρότζεκτ.

Σοβαρευτείτε ρε μλκς τόσα χρόνια, έφτιαξα PC πριν 3 (?) χρόνια σκεπτόμενος πως σε βάθος 5ετιας θα έχουμε νέο Elder Scrolls και τελικά όταν η Bethesda πάρει απόφαση να το βγάλει θα χρειάζομαι νέο σύστημα έτσι όπως πάει.

3 Likes

Μα και συ ηταν λογος αυτος? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ο λόγος ήταν πρωτίστως πως χρειαζόμουν PC γενικά, αλλά είχα και αυτό στην πίσω άκρη του μυαλού μου. Oh well, τα λέμε σε 5-6 χρόνια πάλι.

2 Likes

Να δουμε θα αλλάξει τίποτα στις πωλήσεις; Αν δεν ακολουθήσουν κ παιχνιδια, δεν γινεται πολύ πιο δελεαστικο

Χωρίς παιχνίδια δε φτουράει και δεν βλέπω πώς θα βγουν παιχνίδια ποιότητας όταν είναι τόσο μεγάλο ρίσκο.

Το resident evil 8 πάντως ήταν μέσα στις top-5 gaming εμπειρίες μου ever. Από εκεί και πέρα το headset ψιλομαζευει σκόνη δυστυχώς… (Αν και οφείλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο No Man’s sky που όσο λίγο έπαιξα έδειχνε εξαιρετικό).

1 Like

Πραγματικα πολυ κριμα για ενα τετοιο μηχάνημα… 2η φορα που καταστρέφει κατι πολυ δυνατο η σονι μετα το vita λογο software. Μα πραγματικά πως περίμενες να πουλήσεις χωρις να το supportαρεις έστω και λιγο. Στην ουσια εχει βγαλει μονο ενα big first party και αυτο teck demo. Δεν ειναι ολες οι εταιρίες capcom να σου βγαζουν FREE ασύλληπτα τεχνικά και καλυτερα απο το βασικο παιχνιδι vr modes. Κριμα…

Εγω εχω παιξει 7-8 παινχιδια και τωρα περα απο το beat saber που βαζω 1-2 φορες την εβδομαδα εχω να ασχοληθω σοβαρα απο το metro awakening που ηταν πολυ καλο. Αν ειχαμε batman ,half life και κανα 2 ακομα αποκληστικα του oculus θα ειμασταν πολυ καλα.

Αποψη μου ειναι οτι στις τιμες που το βλεπω παντως αξιζει ακομα και για αυτα που εχει.

1 Like

Εχω κλεισει 90 ωρες στο Elden ring και έχω φτασει 130 level. Εχω φτασει στην τελευταια περιοχη στον χαρτη πανω δεξια οποτε λογικα δεν θα μου μενει παρα πολυ. Υπαρχουν ομως μικροτερες περιοχες που δεν τις εχω εξερευνησει στο 100% οπως υπαρχει και το DLC.

Πραγματικο διαμαντι για ολους εμας που λατρευουμε τα Soulsborne games.

2 Likes

Δυστυχώς μου έχει κάνει πολύ κακό το παιχνίδι αυτο. Πανε μήνες που το τελείωσα κ μετα απο αυτό δεν μπορώ να παιξω τπτ άλλο.
Εχω το hogwarts τόσο καιρό, παιζω 10 λεπτά, το βλέπω τερμα βαρετό κ τελικα το κλείνω.
Αγόρασα απο ιδιώτη το demon souls remastered και το εχω στο ραφι μπροστά μου να το βλέπω κ να με βλέπει, να μου κλείνει το μάτι κ να μου μιλάει σε φάση “μου ανήκεις και δεν το ξέρεις ακόμα”

2 Likes

Ξεκίνα το! Οπτικά το καλύτερο απ’ όλα.

Kingdom Come Deliverance 2 λυνει καθε τετοιο προβλημα

2 Likes

Πηρε κανα μηνα να μου την αλλαξουνε, αλλα η διαφορα ειναι τεραστια. Kingdom Come Deliverance 2 με την τιμιοτατη sapphire 580 nitro+ αναγκαστικα στα 1440p λογω οθονης με το ζορι 40-45fps με fsr(σκατουλες) και settings στα medium (shadows στο low) , με την 7800 90fps με mix high και ultra settings και χωρις fsr.

Απολαυστικο καψιμο το παιχνιδι. Ειναι πολυ immersive. Proper medieval simulation με πολυ χιουμορ

2 Likes

Για dragons dogma αποψη?

Το καλύτερο B/obcure game που εχει βγάλει η capcom ασχέτως αν θα έπρεπε να ειναι η AAA ναυαρχίδα της στα rpg. Γενικα το παιχνιδι εχει μια πολυ εθιστική λουπα open wolrd και εξερεύνησης σε συνδυασμο και τo πολυ ωραιο gameplay και τα classes τα οποτα αλλαζεις on the fly οποτε θες.

Ωστοσο σε καμια περιπτωση δεν μπορω να καταλάβω και να δικαιολογήσω πως τα σκότωσαν τοσο σε στορι και σε mobs που ειναι 5-6 + 4-5 bosses στο repeat. Ειδικά οταν το παιχνιδι εχει ολα τα mechanics/μηχανή γραφικών και μοντέλα τεράτων του monster hunter.

Κατι πηγε πολυ λαθος στα χρονοδιαγράμματα τους καθως οι τιτλοι αρχης του dragons dogma 2 πέφτουν στο ng+ που στην ουσια δεν ειναι ng+ αλλα extra story περιεχόμενο με νεα bosses κατι σαν το nier.(Το οποιο φαντάζομαι αν υλοποιούταν οπως σκεφτόντουσαν θα ηταν παραα πολυ ωραία φαση(και παλι μου αρεσε)

Κανονικα Kingdom Come Deliverance 2 έπρεπε να παιζω αυτο τωρα αλλα πιάστηκα με το Phantom liberty και την πλατινα του βασικου παιχνιδιού.

Βγηκε και το Pirate Yakuza in Hawaii που με τρωει να το παρω αλλα θα παει για καλοκαιρι.

2 Likes

@Neo Τερματίσθη ήδη το Yaaarkuza προφανώς, κλασικά τίγκα φαν μέχρι εκεί που δεν πάει και αντρίκια δάκρυα στο τέλος, όπως πάντα.
Σε αναμονή για τη συνέχεια.

1 Like

Πωπω παιχνιδαρα θα ειναι και αυτο!

4 Likes

:arrow_up:
To Mikro Psari Oikonomidis GIF - To Mikro Psari Oikonomidis Petropoulos - Discover & Share GIFs

Ο τρελός έχει φτιάξει χαρακτήρα ολόιδιο σχεδόν με Solid Snake :rofl: :rofl: και κάτι που μοιάζει ολόιδιο με το Metal Gear Rex, μηνύσεις και copyright και @@ - Κοτζίμα άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα

Jaw dropping trailer από πλευράς γραφικών, φαίνεται 2 φορές πιο παρανοϊκό σεναριακά από το πρώτο, είδα κάποιες αλλαγές στο σύστημα μάχης στα φευγαλέα gameplay δευτερόλεπτα του trailer που μου θύμισαν κάτι από MGSV (κάτι βουτιές), γενικά ω ρε μάνα μου και αργεί ο Ιούνιος!!!

2 Likes

Πω ρε πρέπει να πάρω PS5 :sweat_smile: