Παιχνίδια Παίζουμε;

Kingdom Come Deliverance 2 κανεις ρε παιδια? Μιλαμε για καψιμο. Ειχα να νιωσω τετοια καψα να γυρισω σπιτι να παιξω απο τον πρωτο μηνα που επαιζα Elden Ring

Χωρις να ξερω πολλά πολλά, δεν είναι λίγο βαρύ;
Εννοώ αργό και σαν παλιομοδιτικο rpg

To Kingdom Come? Ισα ισα εχει πολυ καλο οπτιμαηζεησον. Μεχρι κ η παλια μου καρτα το σηκωνε σε 1440p.

Παιδες αυτο αν βγει polished θα ειναι απιθανο.

4 Likes

Πραγματικά.
Από την ομάδα που μας έδωσε τα δύο Ori, ελπίζω ότι θα είναι αντάξιο των προσδοκιών.

2 Likes

Απο την εμπειρία μου στο ενα θα πω ναι ειναι αγρο και πλησιάζει σε simulation. Εμενα προσωπικά η μαχη δεν μου αρεσει αλλα ειναι τοσοο καλοδουλεμένο ολο το υπόλοιπο παιχνιδι που μετα απο 5 ωρες δεν δινεις σημασία…

Το 2 θα παιχτει μεσα στο επομενο διάστημα.

1 Like

Ξεκινησα demon souls.
Θα μου φάει την ζωη ρε γμτ…

3 Likes

Είναι αρκετά μικρό πάντως, αν θυμάμαι καλά εμένα μου πήρε γύρω στις 35 ώρες.

Εγώ ξεκίνησα Elden Ring χθες και ήδη έχω 15 ώρες, αυτό θα φάει τη δική μου ζωή σίγουρα μαζί με το Erdtree :sweat_smile:

6 Likes

100 ωρες ηδη εχω…

1 Like

Νομιζω οτι το δευτερο Kingdom Come Deliverance θα μεινει στις μνημες σαν το επομενο Witcher 3. Ενα παιχνιδι φτιαγμενο για να το αγαπησεις. Δεν μπορω να σκεφτω τιποτα ενοχλητικο για καποιον που του αρεσουν αυτου του ειδους τα πολυωρα, immersive first/third person role playing games. Η ατμοσφαιρα, οι μικρες ιστοριες, το main quest, οι επιλογες που κανεις και η σημασια που εχουν, οι συνεπειες, το οτι μπορεις πραγματικα να κανεις οτι θες και αυτο να εχει αντικτυπο, να προσεγγισεις ενα κουεστ με οτι τροπο φανταστεις, ο ρεαλισμος, το περιβαλλον, οι διαλογοι και οι χαρακτηρες, αλλοτε διασκεδαστικοι εως ξεκαρδιστικοι και αλλοτε σοβαροι και πλουσιοι σε πληροφορια, συναισθημα κτλ, το πως εξελισσεται ο χαρακτηρας σου μεσω των συστηματων του παιχνιδιου, τα mini games, οτιδηποτε ξεχναω, ειναι ολα υπεροχα. Φανταστικη εμπειρια που δεν θες να τελειωσει. Μολις μπηκα στο δευτερο παρτ του παιχνιδιου που ειναι και το μεγαλυτερο και ηδη νιωθω οτι στις πρωτες 50 ωρες βιωσα μια φανταστικη ιστορια με ενα σωρο προεκτασεις.

Αυτο το 5λεπτο βιντεακι με τον παραπλανητικο τιτλο, αν το δειτε θα καταλαβετε γιατι, περιγραφει πολυ ευστοχα και συνοπτικα την Kingdom Come Deliverance 2 εμπειρια

5 Likes

Ειναι ένα τεράστιο κόσμημα στο gaming…μέγιστο επιτευμα απο ενα οχι τοσο μεγαλο studio

1 Like

“Δεν μπορω να σκεφτω τιποτα ενοχλητικο για καποιον που του αρεσουν αυτου του ειδους τα πολυωρα, immersive first/third person role playing games”

Θα σου απαντήσω εγώ, που πρόσφατα παράτησα το πρώτο (ενώ είχα όλη την φουλ καύλα και όρεξη, και ενόψει του δύο) γιατί δεν την πάλευα.
Gameplay και μηχανισμοί. Το να το περιγράψω “ενοχλητικό” είναι το λιγότερο χάδι. Μπορώ να επεκταθώ αν θες, αλλά θα ακουστώ φουλ γκρινιάρης και ότι το θάβω, ενώ δεν έχω καθόλου αυτήν την διάθεση.

Μηπως δεν σου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια; :stuck_out_tongue: Καλα το πρωτο ειμαι πιο στριφνο κ χει πολυ μεγαλυτερο learning curve που απωθησε κοσμο αρχικα. Αν κ πιστευω οτι αν το προσεγγισεις με υπομονη κ δεις ποσο καλυτερος γινεσαι οσο παιζεις, ισως να αλλαζες γνωμη κ για το πρωτο

Ποια είναι αυτά τα παιχνίδια; :stuck_out_tongue:
Γιατί κάτι άλλο να του μοιάζει πέρα από Wild Hunt ή κανά RDR2 (τα οποία τα έλιωσα προφανώς) δεν μπορώ να σκεφτώ.

1 Like

Χτες σκεφτομουνα, αληθεια, οτι το δευτερο Kingdom Come ειναι η εξαιρετικη μιξη του Wild Hunt με το RDR2.
Περα απο την πλακα καταλαβαινω απολυτα οτι λες. Καπως ετσι εχω το πρωτο KCD στο μυαλο μου. Απλα επεμεινα του αρχικου ξενερωματος και στην πορεια το ευχαριστηθηκα σε καλο βαθμο. Ηταν ενα ακατεργαστο διαμαντι με πολλα rough edges. Στο 2 βοηθαει μεν η εξοικειωση απο το πρωτο, αλλα ειναι και σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο streamlined.

1 Like

Θα γράψω δυο πραγματάκια για αυτά που με εκνεύρισαν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κράξω, το μόνο σίγουρο ότι θέλω να του δώσω και δεύτερη ευκαιρία γιατί δεν μου πάει καρδιά να πάω στο δεύτερο αμέσως χωρίς να δω την ιστορία του πρώτου. Μέχρι εκεί που είδα, ο κόζμοζ, η αναπαράσταση, οι διάλογοι, immersion κλπ ήταν φανταστικά.
Απλά νομίζω κάποια πράγματα σε gameplay και μηχανισμούς μπήκαν απλά για την “χαρντκορίλα” του πράγματος, χωρίς να εξυπηρετούν σε τίποτα.
πχ δεν μπορείς να έχεις τέτοιο χάλι σε ui, χάρτη, να πρέπει να κάνεις επικλήσεις στον Σατανά να βρεις κατά τύχη αυτό που ψάχνεις, γιατί αλλιώς παίζει να ψάχνεις για ώρες ξέρω γω, να εύχεσαι να είναι ο merchant/npc που ψάχνεις εκεί που πρέπει όταν τον ψάχνεις και να μην έχει βγει να κατουρήσει ή να κόψει ξύλα ξέρω γω αλλιώς την γάμησες
να τα έχεις όλα αυτά στο “όνομα του ρεαλισμού” ας πούμε και στην επόμενη στροφή να βρίσκεις όμως αλχημείες και cat potions ξέρω γω.
Τεσπα, μην επεκταθώ και άλλο, σίγουρα καταλαβαίνεις τι εννοώ, και σίγουρα είχες μεγαλύτερη υπομονή από μένα όταν το έπαιζες. Εγώ κάπου στο 85ο δέντρο που στούκαρα με το άλογο ψάχνοντας έναν ψύλλο στ’ άχυρα για κανά μισάωρο, είπα άστο καλύτερα, άλλη φορά :stuck_out_tongue:

Ολα οσα λες ισχυουν για το πρωτο. Με υπομονη ξεπερνιουνται κ γινονται κτημα. Μπορεις να δοκιμασεις το δευτερο. Κανει καλη δουλεια στο να ξαναθυμησει τι εχει γινει στο παρελθον

1 Like

Τερματισα το Elden Ring εχθες εχοντας φτασει level 172.Τωρα θα εξερευνησω το DLC και καποια στιγμη θα δοκιμασω ξανα την Μαλενια…

1 Like

Εγω γερος και αργος επαιζα και τους εβγαζα ολους με την πρωτη, δευτερη ξερω γω και σκεφτομουνα, ενταξει δυσκολουτσικο ειναι, αλλα οκ σιγα το πραμα. Μαλενια εκατσα 3 ωρες και δεν πλησιαζα καν. Μαλιστα το αστειο ειναι οτι στην πρωτη προσπαθεια τελειωνω την πρωτη φαση και ειμαι wow την εβγαλα με την πρωτη τι λενε ρε για υπερδυσκολη κτλ. Τρωω την ξενερα με την δευτερη φαση και με θεριζει. Μετα κανω κανα 40λεπτο να την ξαναπαω στην δευτερη φαση. Περναει το τριωρο τιποτα. Αυριο παλι.
Την επομενη μερα ξεκιναω ολο θετικη σκεψη. Στην ωρα πανω το παιρνω αποφαση. Ασε μας κουκλιτσα μου. Μεσηλικας ανθρωπος ποση ωρα να ασχοληθω μαζι σου πια. Οποτε αρχιζω τα summons. Σκανε κανα 2 αμπαλοι και τις τρωμε και μετα μου σκαει ενας απο αυτους τους ημιγυμνους με την γλαστρα στο κεφαλι, let me solo her. Το κανει να φαινεται σαν παιχνιδακι. Παω να βαρεσω και γω καμια για τα ματια του κοσμου. Ριχνω, μου σκαει κανα δυο καλα χορευτικα, πεφτει η ενεργεια μου στην μεση, ωπα λεω φυγε πισω και ασε τις παλικαριες να τελειωνουμε. Την βγαζει ο τυπας να ναι καλα και μπορεσα να συνεχισω το ταξιδι, το οποιο παλι μετα ευκολο ηταν. Τρομερο spike δυσκολιας η τυπισσα για το δικο μου skillset. Ισως αν καθομουνα 2-3 μερες να την εβγαζα, αλλα δεν διασκεδαζω πλεον ετσι.
Και το παιχνιδι δηλαδη στο τελευταιο του κομματι με κουρασε. Απο χιονισμενα βουνα και μετα, αν και γουσταρα ακομα ως ενα βαθμο επαιζα πλεον απλα για να το τελειωσω.

2 Likes

Στα χιονισμενα εκει που δεν βλεπεις στον μισο χαρτη τιποτα,δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε…
Μαλενια την εφτασα περιπου στα μισα στην 2η της φαση.Σιγουρα θα την δοκιμασω ξανα ετσι γιατι μου αρεσει η προκληση.Δεν παιζω Online οποτε οτι κανω θα ειναι καθαρα μονος μου.Ευτυχως που ειναι Optional boss…

1 Like

Μετο dlc δυναμωνεις αρκετα οπότε αν θες επιστρεφεις μετα κ πεφτει σε χρονο μηδεν.
Εμενα παντως παιδια δεν με ειχε δυσκολεψει καθολου, την εριξα με την πρωτη βεβαια ειχα κ εγω δεν ξερω ποσες ωρες στο παιχνιδι αλλα στο τελος ξενερωσα γιατι περιμενα ποσο καιρο για αυτη την μαχη και σε λιγα δευτερολεπτα απλα την ειχα καταπιει…