Παιχνίδια Παίζουμε;

Εξαρταται το build που εκανες.Εγω χτυπαω αργα αλλα πολυ δυνατα με το Grafted Blade Greatsword στο +10.
Σκεφτομαι οταν θα την δοκιμασω ξανα να ελαφρυνω λιγο απο πανοπλια,να ανεβασω καποιο πιο γρηγορο σπαθι κτλ.

Malenia εγώ δεν, την παράτησα γιατί δεν την έβγαλα στην ώρα της και μετά κάπως κουράστηκα.
Και το DLC το παράτησα κάπου στα μισά, μετά από 300+ ώρες στο main game δεν είχα πια την ίδια όρεξη να ξαναγυρίσω στα Lands Between - καλώς ή κακώς η From τερμάτισε τον εαυτό της με το παιχνίδι, τουλάχιστον όσο αφορά τα συγκεκριμένα combat mechanics και την πιο “πυρηνική” Souls θεματολογία/αισθητική/rpg μηχανισμούς.

Προσωπικά θα ήθελα για το μέλλον ή κάτι σχετικό με Bloodborne - που έχει ακόμα να δώσει και σαν lore αλλά και σε αισθητικό επίπεδο - ή ακόμα καλύτερα κάτι κοντά σε Sekiro (2?) ή Armored Core -που και τα δύο, αν και έχουν πολλά κοινά στοιχεία με τα πιο κλασσικά παιχνίδια της εταιρείας, τραβάνε δικό τους δρόμο και διαφοροποιούνται αισθητά εκεί που χρειάζεται (για να μην υπάρχει το αίσθημα της επανάληψης).

Αλλά με Elden Ring προσωπικά έχω τελειώσει - εδώ πλέον καλά καλά δεν έχω ξαναγγίξει soulsborne έκτοτε, πλην του Lies of P που ήταν τόσο - όσο “υπεραπλουστευμένο” Bloodborne για να περάσει κάποιος καλά και χωρίς πολλά πολλά.
Kάτι Wukong κτλ τα περίμενα σαν τρελός και δεν έχω πλέον όρεξη να τα ξεκινήσω, έστω και για λίγο :stuck_out_tongue:

Τελείωσα 100% και το Control τώρα, έφυγε και 100% το Alan Wake 2, προχτές με έπιασα να παίζω 2k :laughing: για να ξελαμπικάρω λίγο με αυτά και αυτά
Μάλλον το Doom θα είναι το επόμενο next big thing που θα ασχοληθώ, αλλά μέχρι τότε λέω να πλακώσω Horizon 2 επιτέλους

6 Likes

Εγω εχω τα Diablo 4 και Sekiro που δεν τα εχω παιξει καθολου…

Αν είναι δυνατόν… :stuck_out_tongue: :smile:

Ειχα αλλες προτεραιότητες :grin:

5 Likes

+100
Αλλα Black Myth πρεπει να παίξεις ειναι απίστευτη η δουλειά που εχουν κανει οι Κινέζοι…

Παιζει κανεις Monster Hunter να κανουμε καμια αλλαξοκ&λια σε golden grown τερατακια;

Κι εκεί που λες έχω backlog και δεν προλαβαίνω, σε πιάνει τρέλα και κανεις αγορές από αγγελίες για να συμπληρώσεις τη συλλογη

8 Likes

Και πολυ καλα κανεις… Το elite ειναι σωστα?

Το 360 s είναι - slim. Αν καταφέρω θα παιδευτω και με κολλητηρια για να το τσιπαρω.

Θέλω να παίξω και παιχνίδια από OG Xbox (που έχω) ιδανικά

1 Like

Λοιπον ειχα ορεξη να δοκιμάσω Μαλενια σημερα.4 προσπαθειες δεν καταφερνα να παω στην 2η φαση.Την 5η οχι μονο τα καταφερα αλλα την καθαρισα κιόλας.Αισθανομαι περηφανος gamer τωρα :laughing:

6 Likes

Τι γατούνι είναι τούτο :heart_eyes:

1 Like

Θα ήθελα πολύ να έχω το μαύρο 360.
Δυστυχώς έχω το άσπρο στην συλλογή μου το οποίο είναι το τρίτο που είχα αγόρασει τότε…θα θυμάστε φαντάζομαι, red ring of death :smile:

2 Likes
  1. To τσιπάρεις … βάζεις μέσα ένα earth defense force, ένα rayman legends, ένα Catherine, ένα gears και ένα portal2.

Μετά το μόνο που θέλει είναι να χωρίσεις και εσύ και ο κολλητός ταυτόχρονα και έγινες. :upside_down_face:

1 Like

EDF EDF!!!

Summary

“There must be some sort of controlling force, a ‘brain’ if you will”

Εγω ειχα παρει το elite απο την χαμένη ψύχη του forum worst enemy. Ωραίες εποχές

2 Likes

Ότι πρέπει για Πάσχα στο χωριό. :slightly_smiling_face:

1 Like

Αυτο φιλε μου που εχεις ειναι το Ελιτ. Το slim ειναι διαφορετικο και εχει μικρο power button. Κονσολαρα και θα παιξεις παιχνιδαρες οποτε θα το χαρεις στο επακρον!

Μιας και απαντησα στον φιλο να αναφερω οτι πριν 3 μερες τερματισα το Dark Souls 3. Καραεπος. Το απολαυσα φουλ και μου αρεσε πολυ που ειναι πιο linear και δεν χανεσαι ποτε. Μου φανηκε παντως πιο βατο απο τα υπολοιπα αν και νομιζω πλεον ειμαστε συνηθισμενοι σε αυτο το ειδος και μαλλον για αυτο. Slave Knight Gael απο τα πιο επικα boss fights που εχω παιξει.

1 Like

Και εγώ το περιμένω ανυπόμονα- 17 Απρίλη λέει!

Κατά ταλλα, συνεχίζω το Ender Magnolias που είναι σίγουρα μια αναβάθμιση από το Lillies - ειδικά όσον αφορά τον χάρτη και το gameplay.
Απλά μου φαίνεται λίγο εύκολο, παρόλο που παίζω στο hard, και λίγο γραμμικό - όχι τόσο Metroidvania. Καλό πάντως και μπόλικο.

2 Likes

Το elite ειναι το παλιο “fat”

αυτο που πηρα ειναι το slim

1 Like

φιλε εχω καραμπερδευτει τωρα γιατι κι εγω ειχα παρει το slim αλλα εμενα ειναι αυτο το μοντελο :joy:

ΥΣ: Oκ το εψαξα. Εσενα ειναι το Slim 250GB κι εμενα το Slim 500GB.

1 Like