μιλάμε για φοβερό κόλλημα, από τα καλύτερα indie που έχω παίξει εδώ και καιρό… έχει από το πουθενά μια Lovecraft-ιανή αύρα που το ανεβάζει αυτομάτως κατακόρυφα στα πιο ιδιαίτερα indies των τελευταίων πολλών ετών.
κατά τα άλλα, λειτουργεί και ως το απόλυτο αγχολυτικό
Δυνατή μπάλα απο τους Γιαπωνέζους, θα δειξουν παλι παιχνιδάρες, που θα παίζουν και στο Switch 2, και μετά την επομενη εβδομάδα εχουμε το direct για το 2, που φαντάζομαι θα κανει focus σε exclusives.
O Mike Morhaime (ένας από τους ιδρυτές της Blizzard) έφτιαξε νέο game studio και έκανε παρουσίαση το πρώτο τους παιχνίδι που είναι σαν Sea of thieves στο διάστημα…
Οτι βιντεακια εχω δει φαινεται πανεμορφο.
Μπαίνει στα υπόψιν.
Εγω είμαι περιπου στα μισά του demon souls.
Πανέμορφο, εξαιρετική δουλειά.
Κλασσική δυσκολία souls, αλλα αν εισαι μαθημένος δεν αντιμετωπίζεις καποιο προβλημα.ειδικά οταν ερχεσαι απο μηνες καψίματος με elden ring και τον χαοτικό χάρτη του, εδω τα πράγματα ειναι τέρμα γραμμικα.
Προχωράμε.
μπα… δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν βαιμπάρω. ψιλοίδιο, οβερπαουερντ, μόνο με νέα όπλα και παραλλαγές εχθρών ? και πολυ αρενιάρικο, εδώ. δεν βγάζει την αρρωστίλα που οφείλει να βγάζει …
Epic win τα gamecube games για εμενα φαινεται οτι το κρατούσαν για το 2.
Κατα τα αλλα δεν θελω να γινω ουτε γκρινιάρης ουτε κακος άλλωστε τα εχω πει στο αντίστοιχο νήμα αλλα γαμω το μπελα σου ρε φρομ…
Ακομα και τα trailer εχεις να τα αλλάξει απο το DS1…
-Σιγουρα console seller για μη ντιντεντακιδες
-Σιγουρα ιδια γραφικα αλλα boss skin και λιγο παραλλαγή απο τα προηγουμε game mechanics
-Σιγουρα κω@#δαχτυλο και τρολλ σε sony The Duskbloods
Μην ξεχνάμε και τα κουλά νούμερα του 80 digital και 90 physical ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων. Και σε άλλες κονσόλες τέτοιες τιμές σκάτε για τα παιχνίδια;
τεσπα, ευτυχώς που είναι μετρημένα στα δάχτυλα των δύο χεριών (ίσως και του ενός) τα παιχνίδια του σουίτς που θέλω να παίξω, οπότε το χω σίγουρη αγορά. Λογικά και στα επόμενα 7-8 χρόνια κυκλοφορίας του σουίτς 2 ίσως βγουν άλλα 5-6 παιχνίδια που να θέλω, οπότε καλά είμαστε λογικά.
Πανάκριβα θα είναι τα παιχνίδια όπως φαίνεται δυστυχώς.
Βέβαια από την άλλη η Nintendo δεν απολύει αβερτα κόσμο όπως κάνουν αλλά studios
Γενικά τα social features ωραία ίσως για όποιον θέλει αν και προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο.
Θετικό ότι θα είναι συμβατά τα χειριστήρια του switch, θετικό ότι η οθόνη είναι 120hz για μικρότερα/indie games που θα κάνει μεγάλη διαφορά.
Μάλλον έκανα καλά που περίμενα και δεν έπαιξα το tears of the kingdom στο switch μέχρι τέλους, να το παίξω σε 60fps στο 2.
Θα είναι πάντως πρόκληση για την εταιρεία πως θα ανταποκριθεί η αγορά, ειδικά στις τιμές των παιχνιδιών. Δεν μπορώ να φανταστώ γονιό να πηγαίνει χαλαρά να δώσει 90 ευρώ για παιχνίδι.
Kρατάω το Silksong 2025 και περιμένω να δω το launch της κονσόλας και ότι άλλο μέχρι τότε, κυρίως από ενδιαφέρον σαν gamer - όμως κατά τα άλλα, μόνο Silksong 2025, τίποτε άλλο.-
Ρε γμτ, σαν metroidvania φαν που σέβεται τον εαυτό του, θέλω να παίξω τα Metroid και τα Castlevania που θεωρούνται από τα τοπ του genre (πχ Super Metroid, Symphony of the Night …κλπ).
Τι προτείνετε ; Κάποιο switch ?