Παιχνίδια Παίζουμε;

Το Duskbloods, πέραν των φημών για PvPvE κτλ (που οκ, hard pass) εμένα προσωπικά μου φαίνεται σαν ένα παιχνίδι - στον αυτόματο από την From, ίσα ίσα για να κάνει τσεκ σε ότι box της ζήτησε η Nintendo (η οποία ψάχνεται να καβαλήσει το hype της εταιρείας στην Elden Ring εποχή της) … μου μοιάζει σε κάθε το aspect σαν ένα mash up όλων των Soulsborne της, παντελώς αδιάφορο

Θα κάτσω πιο βράδυ να δω κ κανένα άλλο trailer γιατί τελικά είναι πολλά

2 Likes

Έφυγε και το demon souls.
30 ώρες χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Θα πω πως είμαι κάπως έτσι σε βαθμολογία

1.dark souls 1
2. Elden ring
3. Bloodborne
4.dark souls 3
5. Demon souls
6. Dark souls 2( το πιο δύσκολο για εμένα)

Σειρά έχει sekiro , δεν ξερω πότε, θα πρέπει να το πετυχω σε καλη τιμή πρώτα.

5 Likes

Πόσο κοστίζει το Nintendo Switch 2 στην Ελλάδα; Το βασικό πακέτο του Nintendo Switch 2 θα το βρείτε στα ελληνικά καταστήματα με τιμή τα 519 ευρώ. Στην Ελλάδα θα καταφθάσει και το bundle με το Mario Kart World, αλλά η τιμή του ανεβαίνει στα 569 ευρώ.

Ξεφυγε και η Nintendo…Με αυτα τα λεφτα καλυτερα να παρεις το απλο PS5.

Καλά γενικά θα δούμε θεωρώ αρκετές κωλοτούμπες στα τιμολογιακά της Nintendo, ανάλογες εποχών πχ Wii U για όποιον θυμάται.
Η κονσόλα, όπως και η πρώτη της έκδοση, όσο upgrated τεχνολογικά κι αν είναι από το Switch 1, θα έρχεται και πάλι σαν δεύτερη και τρίτη επιλογή του μέσου casual gamer, που έχει ήδη πχ ps5 ή pc σαν main παιχνιδομηχανές (εξαιρούνται προφανώς οι hardcore φίλοι της Nintendo, που θα το πάρουν χωρίς δεύτερη σκέψη).
Η πρώτη έκδοση του switch έκανε τρελά νούμερα γιατί, συν τοις άλλοις, την έπαιρνες χονδρικά με ένα 350άρι. Η δεύτερη πιάνει τιμή που ούτε η απλή έκδοση του ps5 σήμερα δεν έχει - και χωρίς extra παιχνίδι στο πακέτο.

Επίσης, 90άρια και 100άρια δεν παίζει να δώσει κανείς σοβαρός gamer στη παρούσα φάση, για να παίξει πχ Elden Ring σε μια τεχνολογικά υποδεέστερη version του - όσο δελεαστικό και να ακούγεται το “παίζω στο μετρό ή στο αεροπλάνο”.
Ακόμα και οι σκληροπυρηνικοί, 3-4 βασικούς τίτλους θα αγοράσουν, θα συνειδητοποιήσουν πως έχουν πληρώσει 4 παιχνίδια όσο μια κονσόλα και μετά θα περιμένουν προσφορές.

Εγώ προσωπικά, εφόσον θα υποστηρίζεται με τίτλους ακόμη το πρώτο switch, μένω εκεί - δεν με ενδιαφέρει τόσο το νέο Metroid -είμαι της παλαιότερης φάσης της σειράς- και σίγουρα δεν με νοιάζει μια το Mario Kart. Ούτε και το FromSoft exclusive μου λέει τίποτα, ενώ πχ αν έπαιζα πρώτη φορά cyberpunk θα ήθελα να το παίξω σε δυνατό μηχάνημα και 65άρα tv.
Ειδικά δε αν ανακοινωθεί νέο Zelda και για τις 2 κονσόλες, δεν νομίζω ποτέ μετά να μπω στην λογική της αγοράς ενός Switch 2.

Πιστεύω πως σε βάθος χρόνου θα τους γυρίσει κάπως μπούμεραγκ αυτό με τις τιμές και θα δούμε σημαντικά price drοps και προσφορές σε περιφερειακά, παιχνίδια, την ίδια την κονσόλα κτλ.

3 Likes
1 Like

Το πράγμα κινείται, οπότε όσο πιο ψύχραιμα μπορώ →
ΝΑΙ
ΓΑΜΩ
ΤΗ
ΠΑΝΑΓΙΑ
ΜΟΥ
ΜΕΣΑ
ΝΑΙ.
Activate Hollow Knight GIF by Xbox - Find & Share on GIPHY

4 Likes

Το πιο αναμενόμενο παιχνίδι για εμένα σε αυτή την γενιά χωρίς υπερβολή.

Και όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο πιστεύω ότι τελικά όλη αυτή η καθυστέρηση θα βγει σε καλό. Οι τύποι θέλουν και προσπαθούν να βγάλουν το απόλυτο sequel, ένα 10ράκι και τίποτα παρακάτω.

Tελος 100% το Ender Magnolia και ειμαι προς αναζητηση πασχαλινου καψιματος…
Εχω διαφορα στη βιβλιοθηκη αλλα καποια τα κραταω για τη τηλεοραση να τα φχαριστηθω (Nine Sols, Spiderman 2, Harry Potter …etc).
Φορτωσα τα : AfterImage, Skul Hero Slayer, Voidwrought, και τελικα επιασα το Skul που ηταν και σε εκπτωση, και ηθελα μια αλλαγη απο metroidvania.
Κολληματικο roguelite με κιουτ 2Δ πιξελ αρτ, και προβλεπω να με κραταει πολυ απασχολημενο στις γιορτες.

1 Like

Μεγάλη παιχνιδάρα το Magnolia!
Το παίζω αυτές τις ημέρες, υπέροχο, καλύτερο από το Lillies που και αυτό ήταν εξαιρετικό.

1 Like

Ωραίο ήταν ναι - αν και αρκετά γραμμικό όπως ανέφερα για metroidvania, με κράτησε πολύ ευχάριστα. Ο τελικός true ending boss μου τα ζάλισε λίγο μόνο.

Promising φαινεται αυτο. Σαν first person με αισθητικη dark souls

1 Like

Παιχνιδι στυλ XCOM σε Clone Wars εποχή; ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!

4 Likes

Ναι και μαλιστα turn based, για εμας που δεν μπορουμε το αγχος του να πρεπει να κανουμε κινησεις βιαστικα… νταξει, θα βρισκεται στην Steam wish list μου με το που το βγαλουν στο store.

1 Like
4 Likes
5 Likes

Από τα ελάχιστα παιχνίδια που έχω παρατήσει. Έπαιξα πολύ (ένα 60ωρο σίγουρα) αλλά κάπου βαρέθηκα σε σημείο που δεν μου έκανε κέφι να συνεχίσω. Φαίνεται ενδιαφέρουσα δουλειά το remastered πάντως.

1 Like

Καποτε το χα αγαπησει. Με ψηνει πολυ να το πιασω παλι. Μου αρεσε πολυ το gameplay και το progression του. Ελπιζω να τα χουν κρατησει σε μεγαλο βαθμο

Αυτο και αν ειναι επος. Λιγο πριν την κανονικη του κυκλοφορια πλεον

3 Likes

Μου φάνηκε πολύ πεζός ο κόσμος και σε μεγάλο βαθμό βρήκα το questing μέτριο (με λίγες εξαιρέσεις) και ενώ έκανα τα περισσότερα γύρω γύρω, το main quest το άφησα στη μέση. Και το gameplay κάπου το βαρέθηκα επίσης, για να πω την αλήθεια μου. Σε κάποιο βαθμό ίσως και να φταίει πως πήγα έχοντας λιώσει και έχοντας λατρέψει το Morrowind. Και δεν είναι θέμα κολλήματος ορ σαμθιν, το Skyrim το έλιωσα π.χ. και μου άρεσε πάρα πολύ.

1 Like

Δεν μου κανει εντυπωση. Ηταν αρκετα πιο απλοικο απο το Μorrowind απο πολλες αποψεις. Βεβαια και το Skyrim ακομα πιο πολυ. Πολλα πραματα ειναι και θεμα timing