32εκ views σε 7 ώρες στο επίσημο κανάλι της Rockstar και δεν θα χρειάζεται να μιλήσω για το τι γίνεται στα άλλα…
Το παιχνίδι δείχνει απίστευτο.
32εκ views σε 7 ώρες στο επίσημο κανάλι της Rockstar και δεν θα χρειάζεται να μιλήσω για το τι γίνεται στα άλλα…
Το παιχνίδι δείχνει απίστευτο.
Φοβερό τρέιλερ !!! Εκπληκτικές εικόνες, μουσική !!!
Uncharted - check
Red Dead Redemption - check
Mafia - check
Assassins Creed - check
Γενικά οτιδήποτε ΑΑΑ έχω παίξει σε νέα και προηγούμενη γενιά - check
Τύπος που μιλάει Αγγλικά με Ιταλική προφορά - καραcheck
I’m in
το θέμα είναι ναναι το παιχνίδι μαφία, όχι καμποϋκό, shootemup, AC οτι ναναι.
και εννοώ, φτιάξε κάτι με gta μηχανισμούς, σε πόλη με προάστια κτλ. κάνε και τις αναδρομές σου σε σικελίες κτλ, αλλά μην το τραβάς απο τα μαλλιά. Επίσης αν σου τελείωσε η ιταλική που είναι και η πιο διάσημη/τηλεοπτική, κάνε επεισόδια απο Ρώσικη, Αλβανική κτλ. Τσιφσά αδέρφια…
Δεν το συζητάμε ότι είναι εξαιρετικό παιχνίδι, το ξέραμε αυτο εξαρχής, νομίζω όμως ότι οι πρώτες αντιδράσεις και βαθμολογίες για το Dark Ages είναι χειρότερες από τα προηγούμενα δύο…
Τι κάνει το Clair Obscur ρε μαλάκες, μα τω Σατανά
Έργο τέχνης με πολλά κιλά κοχόνες.
Εύγε στους Γάλλους.
Μάγκες στα 35 ευρώ, assassins creed valhalla + seasons pass + ragnarok dlc αξίζει ή πεταμένα λεφτα λέτε;
ντάξ - λίγο ακριβό, άλλα και ωραίο είναι και ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ θα σε κρατήσει.
Πολλα μου φαινονται. Θυμαμαι οτι το ιδιο πακετο πρεπει να το χα παρει στα 20.
αν σ αρεσουν παντως αυτα τα Assassins Creed θα σου αρεσει κ αυτο
Έχοντας παίξει τα Origins και Odyssey, αυτό το έκανα skip. Μια από τα ίδια με άλλο theme μου φαινόταν.
Clair τέλος χθες…
Τρομερο δεν λες τιποτα! Χρειαζόμουν οπωσδήποτε μια φρεσκάδα στα jrpg μου και πιστευω ηρθε η ωρα και οι Ιάπωνες να βγουν απο την confort zone τους και να αλλάξουν λιγο την δομή που στήνουν ενα game (γκουχ γκουχ atlus)
Εχω τα θεματακια μου αλλα οταν αυτο ειναι το πρωτο παιχνιδι μιας εταιρίας kai βλεπεις ξεκαθαρα το ποσο μερακι και την αγαπη που εχουν για το ειδος και την βιομηχανία τοτε τα βάναυσα (optional) bosses και τα ατελείωτα και χαζα parry/dodges/Jumps/counter/extraaa counter/turn after turn ειναι πολυ μικρα για να σου χαλασουν αυτη την εμπειρία.
*Στο fanal boss εσκασα το πρωτο μου 1Μ damage και ητααααν επικ!
bravo mon ami
Επισης πριν απο το clair επαιξα και εκανα πλατινα το AC Shadows το οποιο μου αρεσε παρα πολυ. Αυτο με τις εποχες ειναι τρομερο και πρεπει να ειναι το νεο στανταρ για ολα τα open word. Τρομερο. Αλλαααα story και δομη παιχνιδιου πιο ubi πεθαίνεις και ειναι κριμα ποσο μαλλον οταν βλεπει τι δυνατότητες ειχαν και μπορει να εχουν ακομα υπάλληλοι σου βλέποντας το clair.
*Valhalla δεν εχω παιξει.
παρότι έχει παρόμοια, σχεδόν mechanics, όσοι σκιπάρατε το Valhalla, χάνετε.
Λίγο pain στην τελευταία δυσκολία, αλλά totally worth it!
Τι παιχνιδαρα ειναι το Clair Obscur.
Και δεν εχω καν μπει πολύ βαθιά στα συστήματα με lumina κλπ, πάω πολύ μπακάλικα.
Τι όμορφος κόσμος, τι ωραιο storytelling, τι υπέροχο soundtrack.
Τέτοια games λείπουν κι ευτυχώς που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής.
ε μα είναι παιχνίδι, ούτε το έχουν αρμέξει απ τα αυτιά, όπως 2-3 αγαπημένες σειρές, ούτε είναι game as a service…απλά πράγματα, ωραία γραφικά/κόσμος και παίζει όμορφα - σε κερδίζει. όταν βγαίνει οτιδήποτε - καλό /δουλέμενο/μερακλήδικο…φαίνεται. καλη ώρα, το hades. οι τύποι κάνανε ΔΟΥΛΕΙΑ, και σάρωσε.
Ξεκινησα forbidden west στο ps5 .
Φαινεται πανέμορφο.
Και εγω αυτο παιζω αυτο το καιρο. Δεν ξερω, αλλα τα θεωρω πολυ υποτιμημενα τα δυο Horizon Dawn. Ο κοσμος ειναι απιθανος, πανεμορφος, το lore εχει ενδιαφερον και το gameplay πολυ πραμα. Τα ευχαριστηθηκα περισσοτερο πχ απο τα Assassins Creed και το Tsushima που πανω κατω τα εχω σε παρομοιες κατηγοριες. Επισης επ ουδενι δεν εχω αντιληφθει τις μπαρουφες που λεγανε για το Forbidden West οτι δειχνει απαισιους τους αντρες, οτι ολοι οι σωστοι σε εισαγωγικα χαρακτηρες ειναι γυναικες κτλ κτλ κτλ. Ειλικρινα απορω με τον κοσμο που προωθει τοσο ανακριβεις λασπες.
Εχω παιξει μονο το 1ο που ηταν φανταστικο.Το 2ο τα εχω στην λιστα προς αγορα.