Εγω το μονο που θελω απο το ds2 ειναι να μπορεις να ακους μουσικη στις διαδρομες που κανεις.
Kojima we trust. Πάντως στενευμένα ειναι τοσο δυσκολο το ξεκινημα του παιχνιδιου για να σου διξει ποσο πολύτιμη ειναι η συνεισφορά σου στο build των επικοινωνών του κοσμου. Διαμάντι απο τα λιγα.
Δεν ειναι και πολυ welcoming παντως. Ξαφνικα σκανε οι BTs και δεν εχω ιδεα τι κανω…χαχα. Φανταζομαιαυτο ειναι και το ωραιο. Απλα σκυβω και ψαχνομαι ανημπορος. Αρχη βεβαια
Urban hellscape, με παράνοια και εφιαλτική ψυχεδέλεια να έχουν ποτίσει την ατμόσφαιρα, έναν πρωταγωνιστή μες στην τρέλα που παλεύει να βρει τον εαυτό του και gameplay με ισόποσες τζούρες third person action + horror? Και mid 00s vibes για τη νοσταλγία σαν κερασάκι στην τούρτα; Δεν ξέρω αν θα μου αρέσει περισσότερο από το πρώτο, ξέρω όμως ήδη από τις πρώτες ώρες πως θα παίξω κάτι που θα απολαύσω, κομμένο και ραμμένο για τα γούστα μου.
Ακριβώς το είδος παιχνιδιού που μας/με μεγάλωσε και λείπει από την βιομηχανία πλέον, δηλαδή τα ΑΑ games με προσωπικότητα.
Ωραιος! Δεν θελω και να ψαχνω βιντεο με οδηγιες κτλ εκτος αν με πιασει απελπισια.
Παντως να πω την αληθεια γουσταρα τις 2 πρωτες φορες που μου την πεσαν και δεν ειχα ιδεα τι γινεται και δεν θυμομουνα ποιο κουμπι ειναι για την αναπνοη, ποιο για να ηρεμησει το μωρο κτλ κτλ κτλ. Part of the joy
Τελικά έσκασα χτες βράδυ, όχι το DS αλλά το MGSV ξανά - μέχρι να βαρεθώ anyway… αυτές τις πρώτες του 2-3 ώρες, ακόμη νομίζα πως θα παίξω, όχι απλά το καλύτερο MG παιχνίδι αλλά το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς του - όπως τότε που το είχα πρωτοαγοράσει για το ps4
Οκ προσγείωση στη πραγματικότητα λογικά το ΣΚ που θα το προχωρήσω και θα το αφήσω σταδιακά, αλλά διάολε, ΔΕΝ υπάρχει αυτή η εισαγωγή/πρώτη αποστολή/cut scenes/ερμηνείες/gameplay που μαθαίνεις το πως να παίζεις stealth πρώτη φορά και βλέπεις παράλληλα το εύρος των επιλογών σου/τα γραφικά και το κολλημένο 60άρι fps…
Μακάρι το Snake Eater να βγει αξιοπρεπές - όντας ένα από τα top5 μου παιχνίδια ever
Πιστεύω θα ακολουθήσουν γενικά την ασφαλή οδό στο Snake Eater και όντως θα είναι πιστό αντίγραφο με σύγχρονα γραφικά και gameplay, μακάρι να είναι αξιόλογο. Αν όλα πάνε καλά θα ήθελα και remake των 2 πρώτων Metal Gear κάποια στιγμή, αν και εκεί θα είναι πολύ περισσότερο δουλεία της Konami παρά του Kojima…
Είχε πλάκα αλλά δε μου κολλούσε καθόλου συνολικά σε ό,τι είχε δείξει πως είναι το DS συνολικά. Πολλά στοιχεία μαζί που όπως λες είναι πολύ δουλεμένα και δίνουν επιλογές στο playstyle (αν έχεις χρόνο και διάθεση κάνεις διασκεδαστικά και δημιουργικά πράγματα), αλλά παράταιρα σαν τελική εικόνα. Η μετάβαση του Sam από ντελιβερά σε action hero δεν μου άφησε θετικές εντυπώσεις, χωρίς όμως να μου καταστρέψει την εμπειρία στο τέλος. Απλώς υποθέτω πως ο Kojima έβαλε λίγο νερό στο κρασί του και εισάγαγε action στοιχεία ώστε να μην αποξενώσει εντελώς τους MGS fans. Πάντως ιδιαίτερη εμπειρία με πολλές καταπληκτικές στιγμές, το 2 εννοείται το περιμένω πως και πως.
Ολους νομιζω μας ψηνει υπερβολικά αλλα οντως η UE5 σε open world ειναι ακρετα επίφοβη με οτι εχει δείξει μεχρι τωρα αλλα θεωρώ το witcher 4 θα ειναι win για την μηχανή.
Σιγουρα δεν θα κανουν τα ιδια λάθη αλλα ρε CDPR γαμωω τον μπελα σου μη μας λες οτι ειναι gameplay και μας δείχνεις και χειριστιριο… Ξερουμε πολυ καλα οτι δεν ειναι με τις καμερες που φευγουν απο τον χαρακτήρα