Παιχνίδια Παίζουμε;

Μωρέ μακάρι να πάνε όλα καλά, αλλά δεν έχουμε δει optimized παιχνίδι ούτε για δείγμα στη μηχανή.
Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, 10 χρόνια μετά, ακόμα και σήμερα, στο Wild Hunt υπάρχει ενεργό gamebreaking bug αλλά δεν ενοχλείται κανείς, εκτός από αυτούς που την πατήσανε υποθέτω :stuck_out_tongue:

1 Like

πότε πιστευετε θα ο έχουμε στα χερια μας? καμια 3ετία?

UE5 ε;…

Ωραία, κάπου εκεί γύρω στο 2032.θα είναι ισως playable σε κονσόλα. Αν βγει μέχρι το 2028.

Καπου αναμεσα σε γεματα δυο χρονια με σκαρτα 4. Ελπιζω

Tainted grail εχει παιξει κανεις?

NAI OK ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΑΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΝΑΙ

4 Likes

βλεπω εχει ανακοινωθει και nioh 3…αυτό δεν το περιμενα απο το πουθενα ηρθε!

Δυο πράγματα κρατάω μποντ απο ΙΟ καιιιιι το βασικότερο επιστροφή suda51…!!

Η αλήθεια ειναι τα τρέιλερ του mgsΔ και SHf δεν μου άρεσαν και ειδικά για mgs πηγαν να κανουν τρολο τρέιλερ σαν τα παλια του μαστερ αλλα δεν τους βγήκε… Όπως και να εχει λίγο έμεινε για να δουμε.

Πάει το φετινό μπόνους της δουλειας…πηγε στο psvr2 και σήμερα παραλαμβάνω και switch 2

2 Likes

Πολυ ευχαριστο και πανεμορφο με ιαπωνικο φολκλορ επιρροες.
Πολλες ομοιοτητες σε καποια μεκανικς με ΗΚ, και πολυ σμουθ gameplay.
Μικρο ειναι αποτι βλεπω, και ρολλαρει ευκολα.

1 Like

10 Likes

H γυναικα φανταζομαι ειναι στο πορτμπαγκαζ; :laughing:

3 Likes

Καλορίζικο και θέλουμε εντυπώσεις.

Ειδικά αν έχεις και το steam deck για συγκριση, ακόμα περισσοτερο :grinning:

2 Likes

Δεν έχω τίποτα για να συγκρίνω, ποτέ δεν ήμουν της κονσόλας/handheld οπότε μην περιμένεις πολλά :stuck_out_tongue:
Απλά είπα να κάνω το βήμα με το switch 2 για να αποκτήσω ακόμα μεγαλύτερο μπακλογκ παίξω κάποιους τίτλους που δεν βρίσκω αλλού.

εδιτ: Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι το πήρα αποκλειστικά για docked (εκτός απροόπτου-δηλαδή σε τίποτα διακοπές ίσως το πάρω για φορητό ξέρω γω, αλλά για την day to day ρουτίνα μόνο docked θα παίζει η φάση- ) οπότε μην ρωτάς για οθόνες μπαταρίες κλπ δεν έχω ιδέα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Πολύ καλύτερη κατασκευή από το πρώτο , πολύ καλύτερα τα χειρηστηρια , οθονη πολυ καλη με ωραία χρωματα(καλύτερη από του rogally πχ)…Γραφικά δεν ξετρελάθηκα μιας περίμενα κάτι καλύτερο , και αντε να φτιάξουν την youtube εφαρμογη , γιατι δεν πειζει και ήδη γκρίνιαζε ο μικρός , γενικά θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα για το νέο switch

2 Likes

Ερωτηση γιατι κ εμενα μου περασε απο το μυαλο: Πως και πηρες Switch και οχι Steam deck με dock ?
Με το σκεπτικο οτι εχεις μεγαλο library ηδη + steam master race.

κάποιους τίτλους που δεν βρίσκω αλλού αα οκ πασο !

1 Like

Καλορίζικο!

σειρές οπως
Fire emblem
Bravely Default
Xenoblade chronicles
:ok_hand:

2 Likes

Ναι, καλή ερώτηση.
Δεν ήμουν ποτέ της κονσόλας/φορητού γενικά, ξεκάθαρα για τις αποκλειστικότητες που δεν μπορώ να βρω αλλού έγινε η αγορά. Έκανα υπομονή τόσα χρόνια μήπως και αλλάξει κάτι (όπως με τα ps/xbox που έχουμε βγει ξεκάθαρα “κερδισμένοι”, καθώς βγαίνουν τα πάντα πλέον στην μητέρα πλατφόρμα, έστω και με καθυστέρηση σε κάποιους τίτλους, βγαίνουν όμως) αλλά δεν φαίνεται να αλλάζει μυαλό η nintendo.
Το κύριο μέλημα ήταν να παίζει τα παλιά, οπότε μόλις έγινε γνωστό το δρομολόγησα.
Όπως είπε και ο Neo, κάτι παιχνίδια σαν το Three Houses, τα Xenoblades, τα Metroids, Unicorn Overlord, Astral Chain και 2-3 μάριο θέλω πολύ να τα παίξω.
Αν έχετε να προτείνετε τίποτε άλλο must play, πείτε το. :slight_smile:

2 Likes

Το σκέφτομαι και εγώ αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε σεις.
530 ευρώ για ένα μηχάνημα που τεχνικά είναι μεταξύ PS4 pro και Xbox Series S…και δεν ξέρω στην πορεία πόσο θα αντέξει. Ναι το DLSS είναι πολύ σημαντικό (να τα βλέπουν αυτά οι Sony και MS με το FSR την AMD) αλλά αρκεί από μόνο του;

Θα δω στην πορεία, στα παιχνίδια και πόσο είναι ικανό τελικά αλλά.θα περιμένω και την ανακοίνωση την MS για το φορητό Xbox.

Η αλήθεια είναι ότι κ γω ως φανατικός Nintendάκιας λόγω τιμής το σκέφτομαι. Πλέον έχει μαζευτεί και backlog σε PC - PS5 και δεν έχω δει κάποιο killer app που να πω το θέλω χθες. Το steam deck μας έχει κάνει ζημιά.

1 Like

Θέλετε νέα survival horror games; Πάρτε :grinning:

2 Likes