Το ότι ο Kojima είναι κ μύστης της μουσικής το ξέραμε έτσι;
Φαινεται πολυ υποσχομενο
Τελειωσα το Bō: Path of the Teal Lotus περα απο 2 no hit achievs που βαριεμαι να καω καλοκαιριατικα - και επιασα το Crypt Custodian.
Τσιμπησα Battlefront II με 90% εκπτωση!
Αυτο παιζει single player?
Διαβάζω ότι είναι μικρό μιας κ το παιχνίδι είναι multiplayer focused - σαν το battlefield δλδ κάνα 6-7ωρο.
Δεύτερο πέρασμα -με νέο χαρακτηρα- elden ring απ’ όταν βγήκε (που το έκανα platinum με συνοπτικές), με σκεπτικό να πάρω το dlc.
Ρε φίλε, ΔΕΝ είναι όσο καλά είναι τα υπόλοιπα της from. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια μου πήραν τα μυαλά τα shortcuts, τα μοναδικά bosses, η κλειστοφοβία. Το elden ring είναι πολύ πιο χαωτικο και τα ανακυκλωμένα bosses δε με τρελαίνουν.
αναρωτιεμαι αν θα βαρεθω το dlc που θα το αρχίσω μάλλον ψυχαναγκαστικά.
Εγω το εγραψα ηδη παραπανω,οτι με κουρασε πολυ και το παρατησα.Δεν εχω ιδεα αν μου ερθει ορεξη μελλοντικα να ασχοληθω ξανα.
Πολυ καλη εμπειρια το Elden Ring αλλα νιωθω οτι ειναι λιγο υπερτιμημενο. Σε σκαλωνει, αλλα κουραζει κιολας
Eπιτέλους υπάρχουν και άλλοι.
Εμείς τα λέμε απ’ την πρώτη στιγμή, με το ζόρι ολοκληρώσαμε το παιχνίδι 3 άτομα.
Χαλαρά το χειρότερο παιχνίδι της φρομ για εμάς, και προσωπικά δεν με ψήνει καν να ακολουθήσω την εταιρεία στα επόμενα βήματα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πχ Sekiro 2, που το πρώτο μου είχε αρέσει αρκετά.
To κυριως παιχνιδι ηταν γαματο για μενα αν και θα το ηθελα και λιιγο μικροτερο.
Επειδη το σκέφτομαι για αγορά switch 2 μετά το καλοκαιρι πριν τα χριστούγεννα, θα μπορω να παιξω τα games του πρώτου;
Ναι, και πολλά έχουν είτε πάρει update για να παίζουν καλυτερα (με καλύτερη αναλυση/framerate), η κ κάποια που είχαν ασταθες framerate παίζουν (συνήθως) καλύτερα. Μια χαρά παίζεις.
Ναι, αυτός ήταν ο μέην λόγος που το πήρα κι εγώ
Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις νομίζω
Εχουμε κανεναν γενναίο βαστάζο(brave porter) εδω μεσα;
Ξεκίνησα προχθες DS2 και ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει στο απλο μου ps.
To intro του παιχνιδιού ειναι κατώτερο του πρώτου αλλα σε καθε περίπτωση ειναι eye candy…
Και το σημαντικότερο! Καποια φαση οσο προχωράς ξεκλειδώνεις το spotify σαν extention στο παινχιδι… Προσωπικά δεν θελω κατι αλλο ειμαι καλυμμένος σε θεμα gameplay.
Παίζει σε PS4;
εε οχι ειπαμε μετα απο 5 χρονια ας σταματήσουν να βγαινουν και στις παλιες γενιες μπααας και παμε παρακατω.
Μ’εχει ψήσει πολύ το DS2, αν και δεν εχω καταφέρει να τελειώσω το 1 (το χω και σε PC και σε PS )
Φαίνεται τρομερό, πολύ optimized και πανέμορφο.
Θα το παίξω στο πισι οταν βγει( το πρώτο είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever)…το ps5 το έχω μόνο για να παίζω vr πλεον
Μιας κ δεν ειχαμε αρκετο backlog…
Πήρα Half Life Alyx απο steam sale - ευκαιρια να δοκιμάσω το meta quest στο PC