Τι συχρονισμος ειναι αυτος…μολις το πήρα και εγώ να το παίξω με το psvr2 , αφού έχω και τον ανταπτορα που παίζω και steamvr
-Πόσο Kojima θες στο DS2;
-Nαι.
-Πόσο Yakuza;
-Nαι.
-Nα βάλουμε ίσως κάπου και τον Mamoru Oshii του Ghost in The Shell;
-Ναι
Εγω ειδα τον Νικο που το πηρε και το πηρα και εγω γιατι ειχα τοσα πολλα στο wishlist που πηγαν <10euro και δεν το πηρα χαμπάρι. Εχω το psvr adaptor και ηρθε η ωρα να το δοκιμάσω μαζι με 2-3 παιχνιδακια vr που μαζεύτηκαν
κλαμα!
Ώπα τι Γιάκουζα; Τι εννοείς;
Ελάμπορειτ πλιζ
Τσίρκο (με την καλύτερη των δυνατών έννοια)
Δεν υπάρχει το Αlyx στο VR!Κυριολεκτικά εμπειρία που αν δεν την γευτείς δεν περιγράφεται…έχω παιξει μόλις 1.5 ώρα και είναι ήδη στα καλύτερά gaming feeling ever…
Είναι πράγματι εντυπωσιακό πόσο μελετημένο και προσεγμένο είναι αυτό το παιχνιδι
Διαβάζω για σημαντικά προβλήματα που έχει η οθόνη του switch 2, συγκεκριμένα με εμφανές ghosting και blurriness.
Αρκετοί αναφέρουν αυτό το θέμα και απ’ ότι λένε αυτό οφείλεται στο εξαιρετικά χαμηλό response time 33.3ms που είναι χειρότερο ακόμα και από την lcd του πρώτου switch.
Κυρίως παρατηρείται σε παιχνίδια με 60fps αλλά όχι μόνο εκεί.
Όσο έχετε την κονσόλα έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;
Επίσης αρκετοί λένε ότι το upscaling που κάνει σε παιχνίδια του πρώτου switch από 720p σε 1080p κάνει τα παιχνίδια να φαίνονται χειρότερα…
Δεν εχω δει κάτι να πω την αλήθεια. Σίγουρα μου φαίνεται τεράστιο upgrade σε σχέση με το 1ο switch.
Τώρα για παιχνιδια switch 1, επισης δεν δοκίμασα να δω πως φαίνεται αλλά ειναι λογικό αν παιζει σε 720 να μη φαινεται το ιδιο ευκρινες το game.
Aυτο νομίζω ειναι κ βλακεία της Nintendo, θα επρεπε τα παιχνδια του 1 να παίζουν στο docked profile οταν παίζεις στο 2, ακόμη και στο φορητό, εφόσον έχει τα specs για να το υποστηρίξει. Ετσι θα έκαναν target 1080p που ειναι κ η native αναλυση της οθόνης.
Thanks.
Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια στιγμή το switch 2 αλλά θέλω να ξέρω ότι δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. 520 ευρώ είναι αυτά.
Για την οθόνη το λένε πολλοί, ότι δεν έχει Overdrive τεχνολογία με αποτέλεσμα να υπάρχει εμφανές motion blur σε γρήγορες σκηνές και στην κίνηση της κάμερας.
Το Digital Foundry πχ έχει βγάλει κάποια βίντεος που δεν είναι καθόλου ευχάριστα.
Η μπαταρία του Switch 2 για εμένα θα ήταν ο νο1 αποτρεπτικός παράγοντας αρχικά (αν δεν είχα Switch 1 βέβαια και σκεφτόμουν να πάρω το 2).
Διαβάζω εδώ και εκεί διάφορα και πάνω κάτω, αν καταλαβαίνω σωστά, σε full χρήση είναι γύρω στο 2ώρο? Μέχρι και 1,5 ώρα έχω διαβάσει από πολλούς.
Στο 1 νομίζω αγγίζει το 5ωρο - Πορτογαλία που είχα πάει πέρυσι anyway νομίζω με είχε βγάλει 3,5 ώρες πτήση + αρκετή ώρα ακόμα τα επόμενα βράδια στο δωμάτιο (παίζει να έχω να το ανοίξω από τότε )
Anyway, αν ισχύει το 2 ώρες μπαταρία (ακόμα και 3 μου φαίνεται λίγο) αν υπήρχε 1% πιθανότητα να το πάρω στο μέλλον, αυτή έχει εξανεμιστεί
Καλα εγω θα πω σε slow motion μπορει κατι να φαινεται.
Σε gameplay ό,τι εχω παιξει μεχρι στιγμής, δεν ειδα κατι να με ενοχλήσει, αντιθέτως μου φαίνεται κ ωραια η οθόνη.
Έχει πλάκα που τώρα βγαίνουν κ λενε για την οθόνη (καλώς αν εχει θεματα), αλλά σε όλα τα previews όλοι εκθείαζαν την οθόνη κ έλεγαν οτι ειναι πολύ εντυπωσιακη κλπ.
Τωρα αν ειναι να περιμένεις για το (αναπόφευκτο) revision, τουλάχιστον 2 χρόνια από τώρα το βλέπω (κι αν).
Όντως η μπαταρία δεν ειναι τόσο καλή όπως λέει κ ο @Lupin , γύρω στο 3ωρο εχω δει οτι κρατάει, με αυτόματη φωτεινότητα. Μπορεί να κρατάει κ λιγότερο σε κάτι πολύ απαιτητικό, δεν εχω δοκιμάσει cyberpunk πχ.
Αλλα δεν νομίζω να υπάρχει γενικά φορητο που να κρατάει πολύ παραπάνω, πέρα από steam deck oled (και πάλι όχι στα ΑΑΑ) και ίσως κ το ally x που κάνει κοντά στο χιλιάρικο
Εγώ σήμερα το έβγαλα να το παίξω φορητό (έτσι, για να δω πώς είναι, να πω ότι το έκανα και αυτό) μετά από ένα μήνα καθημερινής χρήσης σε docked (λιώνω 3 οίκους), έπαιξα ένα δίωρο η μπαταρία πήγε στα μισά και στην οθόνη δεν παρατήρησα κάτι που να με ενοχλούσε. Δεν έχω βέβαια σύγκριση με τίποτε άλλο, και είμαι σίγουρος ότι η ερώτηση μόνο σε μένα δεν απευθυνόταν, αλλά τεσπα, είπα να γράψω κάτι