Ωραιος! Ριξε γνωμη για το afterimage. Το εχω αλλα ακομη να το παιξω!
Indiana Jones στο Switch 2, μπορώ να πω πως δεν περίμενα. Πολύ περίεργος να δω πως θα παίζει.
Το παιχνίδι είναι από την MachineGames που είχε βγάλει το Wolfenstein στο πρώτο switch.
Επίσης τρέχει με την εξαιρετική μηχανή γραφικών της idSoftware που γενικά θεωρείται αρκετά optimized. Και η οποία βέβαια έδωσε τα δύο Doom στο switch.
Επομένως όχι και τόσο μεγάλη έκπληξη
Επίσης και για τους πιο πάνω λόγους, θεωρώ 100% βέβαιο ότι θα βγει και το Doom Dark Ages στο switch 2.
Και πάλι βέβαια, και το Indiana Jones και το Doom Dark Ages εχουν ray tracing (υποχρεωτικά) μεσα στη μηχανή γραφικών - οπότε μάλλον θα ειναι κ το πρώτο παιχνίδι που θα εχει ray tracing στο Switch 2.
Σε άλλα νέα
Για το ray tracing δεν το γνώριζα (ότι είναι υποχρεωτικό), οπότε ναι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα παίζει στο switch 2. Βέβαια, το παιχνίδι ήδη παίζει σε XSS και steam deck, συσκευές που είναι κοντά στο switch 2.
Πιστεύω ότι θα παίζει στα 30fps και δεν θα υπάρχει 60fps mode.
Όσον αφορά το Silksong, δεν ξέρω κατά πόσο τα 120hz θα δίνουν κάτι ιδιαίτερο, γενικότερα σε όλες τις κονσόλες, μιλάμε για 2d παιχνίδι.
Ελάχιστη σημασία έχει αυτό βέβαια, αυτό που περιμένουμε όλοι και έχει σημασία είναι η επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας
2 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!1111
Καλά είμαστε; Καλά είμαστε.
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Δε το περίμενα τόσο γρήγορα !! (λολ)
Το launch trailer φαίνεται τέλειο πάντως, με περισσότερα mechanics / skills αλλά και αναβάθμιση σε γραφικά.
As of today, the game has sold 15 million copies, Team Cherry told me, making it one of the most successful independent video games ever.
Και κάπως έτσι μπορείς να κάνεις 7 χρόνια για να βγάλεις ένα sequel. Όαση ανάμεσα στα service-based σαπιοπαίχνιδα που προσπαθούν με το στανιό να μας ταϊσουν.
Τι εννοείς πως σε 2 βδομάδες θα έχουμε Silksong?
Καρφωτή Χριστουγεννιάτικη αγορά μυρίζομαι, γίναμε.
Στη σκιά του hype του Silksong, μη παραλείψουμε για μια άλλη τεράστια ανακοίνωση ενός από των αγαπημένων μου τίτλων εβερ.
Εσύ έχεις δυό βδομάδες πάντως να τελειώσεις το Zelda
Με 4 clans όλα κι όλα + άλλα 2 (lasombra + toreador) πίσω από επί πληρωμή day one DLC=να το βάλουν στον πάτο τους. Μεγάλη κοροϊδία.
Πριν λίγο το είδα στο GOG. Ελεεινή απόφαση. Αγαπάω το ταλαιπωρημένο αυτό franchise και ελπίζω να είναι καλό το παιχνίδι, αλλά κάπου πρέπει να βάζουμε και όρια.
Σε (περίπου) gaming νέα που με ενθουσίασαν πάντως, ήταν και η ανακοίνωση Sekiro anime το 2026, μακάρι να κάνουν καλή δουλειά. Από άποψη animation το teaser μου άρεσε πολύ.
Πιο πολύ δυσκολεύτηκα να χωνέψω ότι σε 2 βδομάδες θα έχουμε 4 Σεπτεμβρίου παρά ότι βγαίνει το Silksong
Σε 2 εβδομάδες; τι λες τώρα…
Και είχα τόσα παιχνίδια στην άκρη
GOTY metroidvania πότε είχαμε τελευταία φορά;
ΠΑΜΕ
ΜΩΡΗ
ΑΡΡΩΣΤΙΑ
Θα τα σαρώσει όλα, είμαι βέβαιος.
Η Team Cherry δεν ήθελε απλά να βγάλει ένα αντάξιο sequel του πρώτου, ήθελε να βγάλει το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί και για αυτό καθυστέρησε τόσο. Πραγματικά το πιστεύω αυτό, δεν είναι ελπίδα ή ευχή, είναι πίστη.