Παιχνίδια Παίζουμε;

Μιας και πιάσαμε πάλι να λέμε πέρι Hollow Knight, να προτείνω το Iconoclasts, επίσης metroidvania, με το οποίο ασχολούμαι αυτές τις μέρες. Πάρα πολύ καλό ως τώρα και ένα από τα πιο story heavy του είδους που έχω παίξει με πολύ ξεχωριστό lore και ιστορία. Και μουσικάρα επίσης.

Έπαιξα διάφορα μες στον Αύγουστο, θα κάνω σούμα το Σ/Κ.

5 Likes

Τσεκάρετε το ASTLIBRA Revision εσείς οι φαν των metroidvania, πολύ καλό και αρκετά διαφορετικό σε σχέση με άλλα παιχνίδια του είδους, ειδικά ως προς το storytelling του.

Σε άλλα νέα, τέλος και το Xenoblade το 2. Το βρήκα σχετικά καλό, αλλά χειρότερο απ’ το πρώτο σε καμπόσα πράματς. Δεν έχει νόημα να επεκταθώ, τα καλά του πρώτου είναι ακόμα εκεί παρών και στο δεύτερο, αλλά τα πράγματα που έπρεπε να βελτιώσει απ’ το πρώτο τα έκανε ακόμα χειρότερα, πχ UI (ίσως ό,τι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια) side-fetch quests, μηχανισμοί μάχης κλπ

Ευτυχώς το τρίτο που ξεκίνησα δείχνει να βάλανε μυαλό σε πολλά πράγματα, στις πρώτες 20 ώρες που του έχω ρίξει το βρίσκω εξαιρετικό και καλύτερο απ’ τα προηγούμενα δύο, και αν συνεχίσει έτσι με κόβω να παραμιλάω προς το τέλος.

4 Likes

Expedition 33. Με πήρε ο ύπνος.

Γιατί το λες αυτό;
Σκεφτόμουν πολυ σοβαρά αυτές τις μέρες να το ξεκινησω…

Προφανως και να το παιξεις αν σου αρεσουν τα jrpg. Ειναι οτι καλυτερο εχει βγει τα τελευταία χρονια μαζι με persona 5 και like a dragon.

Ο @Benjamin_Breeg32 φανταζομαι δεν ειναι των jrpg για αυτο το λεει αλλιως δεν βρίσκω λογικη.

Εγω τελειώνω το old country το οποιο που αρεσει πολυ. Ευτυχως δεν καναν τα αισχοι του 3 με το open wolrd και ειναι κλασικο ωραιο Mafia με καλογραμμένη ιστορια, χαρακτήρες και οκ gameplay.
*Και το 3 το θεωρω πολυ καλο παιχνιδι αν και τραγικά επαναλαμβανόμενο. Ειχε ισως το καλυτερο setting απ’ολα.

Κοίτα σίγουρα έχει να κάνει και με τα γούστα ή μπορεί να μην μου έκατσε καλά το παιχνίδι αυτή την περίοδο. Απλά δεν βρήκα κάτι να με κρατήσει πέρα από το σύστημα μάχης. Διαπραγματεύεται ένα ευαίσθητο θέμα αλλά μέχρι εκεί. Επίσης να πω ότι πολλοί εκθειάζουν την μουσική η οποία είναι ωραία οκ με το πιάνο κτλ αλλά κλείνοντας την κονσόλα δεν μου έρχεται ούτε ένα μουσικό θέμα στο μυαλό. 30 χρόνια μετά το final fantasy 7 ή το donkey Kong country 2 και ακόμη θυμάμαι σκοπούς και μελωδίες από τα συγκεκριμένα
Edit Το παιχνίδι μου έφερε την αισθητική αύρα του Nier automata ειδικά στο ost

@Infernus To Afterimage ωραιο φαινεται, απλα δε με κρατησε ακομα ωστε να πορωθω και να θελω να το λιωσω. Ειναι παντως πανεμορφο, με πιο πολυ Castlevania παρα Metroid και σιγουρα θα επιστρεψω να το τελειωσω. Μπορει και να ειναι η επιστροφη απο διακοπες και το οτι επαιξα πολλα platform/metroidvania μαζεμενα αλλα ηθελα μια αλλαγη.

Πολυ καλη προσφορα το Warhammer 40k btw (περιμενω και μια αναλογη το DOOM :stuck_out_tongue: )

1 Like

20€ το Silksong ε
Silksong Hollow Knight GIF - Silksong Hollow Knight Hornet - Discover & Share GIFs
Θα το αγοράσω σε ps5 + switch την Πέμπτη, ενώ το 2026 που θα κυκλοφορήσει σε physical θα το πάρω ξανά και για τις 2 πλατφόρμες - ως μια ελάχιστη στήριξη σε team cherry, που ουσιαστικά χαρίζει το GOTY αντί να το υπέρ-κοστολογεί στην εποχή των 70€ και 80€ το παιχνίδι

5 Likes

Μεγαλοι μαγκες που το εβαλαν μονο 20 ευρω.Θα τα βγαλουν τα χρηματα και με το παραπανω.Ο κοσμος ξερει να εκτιμα.

4 Likes

Silksong έχει φύγει Day 1 - μπράβο κ για την τιμή, επιτέλους ας δει κ η βιομηχανία ότι υπάρχει market για προσβάσιμα τιμολογιακά παιχνίδια, και δεν χρειάζεται όλα να ειναι ΑΑΑ και τίγκα στα microtransactions.

Σε άλλα νέα, αναπάντεχα τίμιο φαίνεται το port του Star Wars Outlaws στο Switch 2

Υπάρχει κ φήμη για Nintendo Direct μέσα Σεπτεμβρίου, άντε να δούμε πότε θα βγει κ το Metroid Prime 4.

1 Like

Πραγματικά τεράστιο ρησπέκτ, κι εγώ θα το κατεβάσω Πέμπτη 17:01 και όποτε βγει θα πάρω και το physical.

Παρασκευή ξημερώματα όλοι εδώ για τις πρώτες εντυπώσεις και ήρεμες αντιδράσεις

5 Likes

Έχω στο κουτί του με τη ζελατίνα ακόμα το Snake Eater και νομίζω θα μείνει εκεί για αρκετό καιρό ακόμα - το φθινόπωρο του 2025 (και ο χειμώνας σίγουρα για εμένα) είναι της Hornet (sorry Big Boss, ομοίως και εσύ είχες ολόκληρο το τέλος του 2004 και το μεγάλο μέρος του 2005 δικό σου)
Weapon Hornet GIF - Weapon Hornet Hollow Knight - Discover & Share GIFs

1 Like

Σκεφτομαι να το τσιμπησω κ εγω σαυτη την τιμη κ μα το κρατησω για οταν θα ειμαι ετοιμος γιατι η αληθεια ειναι το φοβαμαι λιγο. Τρελο επος το πρωτο αλλα παρα πολυ δυσκολο ρε γμτ θυμαμαι μου ειχε βγαλει την ψυχη!

20 ευρώ για το παιχνίδι της χρονιάς, αυτά είναι…
Τεράστιος σεβασμός για την Team Cherry.

1 Like

Άμεση αγορά λογικά και από εμένα, αν και με βλέπω να το πιάνω κατά τα Χριστούγεννα.

1 Like

Άσχετο, με το stray εχει ασχοληθεί κανείς; Αξίζει τα λεφτά του για χαλαρούς ρυθμούς;

Η ιστορία εχει δείξει να περιμένουμε review πριν αναδείξουμε goty…just saying αλλα οι πιθανότητες να ειναι κατι λιγοτερο απο τέλειο ειναι πολυ μικρές ισχυει.

Το 20ρι ειναι οτι καλύτερο εχω δει τελευταία σε τιμολόγηση στην βιομηχανία.
Παμε για τις περισσότερες day one πωλήσεις σε game ever.

Ωστόσο 4 Σεπτ θα τσημισω και hell is us που απο το demo ηταν μεγάλο mindfucked
Στα 40 ευρώ . :ok_hand:

Το γκετο (το οποιο μεγαλώνει) των <50€ παιχνιδιών φετος τα παει περίφημα.

2 Likes

Απογευματακι μετα το γραφειο :fire: αλλα πιο ποσιμπολ λιωσιμο Παρασκευουλα.

2 Likes

17.00 βγαίνει εδώ Ελλάδα, 18.30 σχολάω από γραφείο και 21.30 έχει Ελλάδα - Ισπανία όπου (δυστυχώς) έχει προνοήσει η κερά μου και έχει πει σε κάτι φίλους να έρθουν σπίτι.

Νομίζω θα παιχτεί λίγο το βράδυ ξάπλα στο κρεβάτι αργότερα, αλλά Παρασκευή απόγευμα με Κυριακή αργά το βράδυ θα γίνει επικός μαραθώνιος!!!

2 Likes

Πολύ ευχάριστο παιχνίδι, το ειχα παίξει όταν το έδωσε το PSplus, αλλά γενικά ήταν πολύ τίμιο.

Πολύ σημαντικό για όλο το industry θα πω εγώ. Μακάρι να συνεχίσει αυτό το trend.