Πριν κάποιες μέρες τέλειωσα αυτό το κτήνος. Δεν έχω να προσθέσω κάτι που δεν έχετε γράψει εδώ. Όπως και το 1ο παιχνίδι, και δω μιλάμε για κορυφαία production values σε κάθε τομέα. Έντονα συναισθηματική εμπειρία με στοιχειωτικό, αναμενόμενα κατάμαυρο φινάλε. Ακόμα το επεξεργάζομαι συνολικά.
θα πάω με Abby προσωπικά - με κέρδισε από την αρχή, τόσο ο χαρακτήρας της όσο και το ταξίδι της.
Part III επίσης θα πω όχι μάλλον, με κάλυψε προσωπικά το φινάλε και έκλεισε τις βασικές θεματικές του παιχνιδιού (και των 2 parts) ιδανικά κατ’ εμέ + έδωσε κατάλληλο φινάλε στις 2 βασικές του πρωταγωνίστριες.
Πάνω από όλα όμως, ακόμα και αν υπήρχε/έβρισκαν κάτι για να πιαστούν και να εξερευνήσουν θεματικά, μετά την όλη τοξικότητα που έλαβε το παιχνίδι στο launch του και δείχνει να λαμβάνει ακόμη σε ένα βαθμό, νομίζω πως οι δημιουργοί με τον έναν ή άλλον τρόπο δεν θα δούλευαν όσο απερίσπαστοι θα ήθελαν ιδανικά, σε κάποιο πιθανό sequel - και αυτό ίσως ζήμιωνε και το παιχνίδι αυτό καθαυτό.
Προσωπικά δεν θα ηθελα συνέχεια Οπως δεν θελω ουτε στο bloodborne . ΑΛΛΑ θα ηταν ωραιο να δουμε κανενα σκηνικο με abby να φτανει fireflies και να υπαρχει καποιος που μπορει να φτιαξει το vaccine και να παιζουμε αυτη την διαδρομή. Θα ηταν ωραιο redemption για την Εllie. Ουλτρα κλισε προφανώς i know.
Team Cherry δεν έδωσε καν review codes? τοσο σκληροί?
άσχετο - σχετικό, μιας και η αναμονή μέχρι να πάει 5 με σκοτώνει αλλά το παρακάτω δεν με χαλάει καθόλου για χαλαρό story driven linear παιχνιδάκι, ξάπλα σε καναπέ και με τα ακουστικά σε full ένταση
αρκεί βέβαια να διορθωθούν κάποια προφανέστατα θέματα performance και να ξαναμπώ στο mindset των Uncharted AKA “βαρέλια που περιμένουν να ανατιναχθούν- εχθροί που περιμένουν να πυροβοληθούν - μεγάλα μπάχαλα overall διότι θέαμα>τα πάντα”
Το stealth είναι αρκετά Hitman-ωειδές επίσης (ίδια εταιρεία γαρ) - και δεν με χαλάει καθόλου επίσης
Abby και γω. Κατέληξα να την υποστηρίζω από νωρίς πολύ περισσότερο από την Ellie, αν και το δέσιμο με Ellie είναι πολύ πιο δυνατό.
Συμφωνώ, το τέλος είναι καταπληκτικό, ειδικά η κατάληξη της Ellie, νομίζω πως η υπόθεση της κλείνει ιδανικά και δεν χρειάζεται απαραίτητα συνέχεια. Είμαι καλυμμένος με το κλείσιμο της υπόθεσης, αλλά θα είχα περιέργεια να δω πως θα έκλεινε την ιστορία ένα τρίτο και τελευταίο μέρος.
Για Abby συμφωνώ, θα ήθελα να δω τι γίνεται μετά τη βάρκα, αν και μου αρέσει που το αφήνει κάπως στον αέρα, ίσως επίτηδες για πιθανό part III? Σχετικά με τη θεραπεία, και να υπάρξει συνέχεια, δε νομίζω πως θα δοθεί εκεί έμφαση, ως plot point λειτουργεί και χρησιμοποιείται κυρίως ως αντίκτυπο στους βασικούς χαρακτήρες παρά σαν κάποιου είδους main quest, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Σε άλλα νέα, μάλλον είναι καιρός να πιάσω Hollow Knight επιτέλους
ΑΛΛΑ, έβαλα Alan Wake II και έχω παίξει ένα 10ωρο. Προσπαθώ να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου με όσα βλέπω και τη μέχρι τώρα εμπειρία συνολικά, και είμαι μονίμως κάπως έτσι
Εξαιρετικο το Hogwarts - λιγες ωρες πριν το Silksong να μου πεις , αλλα νταξ ξερω τι θα παιζω στα διαλειμματα
Πανεμορφος κοσμος, και με ultra / Ray Tracing ειναι απλα μαγικος (εξτρα).
Alan Wake II τα είχα πει και εγώ πριν μερικούς μήνες - όποιος αγαπάει David Lynch και Twin Peaks, καθώς και Twillight Zone και λοιπά παρόμοια θεάματα, έχει βρει το GOTY του για το 2023.
Hogwarts ρε γαμώτο το παράτησα κάπου λίγο μετά τις 20 ώρες, λόγω fatigue με τα open world, πριν 2 χρόνια. Από τότε όλο το ξαναβάζω ανά διαστήματα, να το συνεχίσω (τώρα το καλοκαίρι πχ ακούγαμε στο αμάξι σε audiobook το πρώτο βιβλίο με την κερά μου που είναι άρρωστη potterhead) αλλά μου φαίνεται αδύνατον πραγματικά να ξαναμπώ στη λογική του χειρισμού του - με κουράζει αφάνταστα και μου φαίνεται χαοτικός.
ίσως απλά πρέπει να το πάρω απόφαση και να το ξεκινήσω από το 0 πάλι, να το πάω λάου λάου και να επενδύσω στο gameplay περισσότερο και με συνέπεια…