Παιχνίδια Παίζουμε;

Θα το κατεβάσω σήμερα αλλά θα το παίξω αργότερα.

Την βγάζω με Wuchang τώρα που είναι καλό παιχνίδι και μετά έχει σειρά το Shinobi.
Μετά Silksong, τόσα χρόνια περίμενα, ας περιμένω κάποιες μερες, εβδομάδες παραπάνω. Όταν το παίξω όμως θα υπάρχει μόνο αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να παίζω silksong παράλληλα με αλλά παιχνίδια.

1 Like

Ουτε ps store δεν μπορείς…
Λογικο ειναι σαν να τρώνε ddos απο τα πολλα refresh :rofl::rofl:

Εγω εβαλα hell is us… Silksong το σκ θα εχει ολο τον χρόνο δικό του…

1 Like

6 Likes

:smiling_face_with_tear:

5 Likes

Δεν κρατήθηκα…

σκ παμε για πανω απο 1M…

3 Likes

Παίζει στο μελλον να ανεβει η τιμή του; Να το κανω αγορά απο τωρα…

Κατεβαίνει στο Xbox. Δωρεάν με Game Pass :slightly_smiling_face:

2 Likes

Σκεφτόμουν τo gamepass στο XSX αλλά τελικά το αγόρασα στο PS5.
20 ευρώ είναι αυτά την τρέλα μου μέσα για το παιχνίδι που περίμενα περισσότερο απ’ όλα τ’αλλα. Και προτιμώ το χειριστήριο του PS5 σε αυτά τα παιχνίδια από του Xbox.

Καλό παιχνίδι σε όλους!! :grinning:

5 Likes

Μετά από μερικές ώρες χτες βράδυ (και 2 mini bosses) θα πω μόνο πως είτε θα git gud (το ρεαλιστικότερο σενάριο) και θα συνηθίσω το νέο σύστημα κίνησης/μάχης της Hornet, είτε θα βασίσω όλες μου τις ελπίδες σε κάποιο charm που θα “απαλείφει” αυτό το κάθετο - διαγώνιο attack στον αέρα - διότι μου έχει ήδη διαλύσει τα δάχτυλα (και το νευρικό σύστημα :stuck_out_tongue: ) και δεν μπορώ να πω πως το ευχαριστιέμαι (καθόλου).
Είμαι σίγουρος ότι σε 10 ώρες θα το παίζω στα δάχτυλα, αλλά προς το παρόν μου είναι πολύ δύσκολο - τόσο στο platforming όσο και στις μάχες

Κατά τα άλλα, πανέμορφο as expected, πολύ έξτρα δουλειά σε backgrounds, animations και χαρακτήρες, μουσικάρα, παρόμοιο γενικότερο feel με το Hollow Knight αλλά αρκετά διαφορετικό επί τούτου (είναι όλα πιο straightforward προς το παρόν και έχει αντικαταστήσει την στοιχειωμένη ατμόσφαιρα του πρώτου με κάτι πιο σκοτεινά παραμυθένιο) και απλά περιμένω πότε θα κάνει kick off και η κεντρική ιστορία -

1 Like

Και εγω τοσο έπαιξα χθες 2 mini bosses και ξεκλείδωμα τα map. Δεν δυσκολεύτηκα αλλα δεν επαιξα σχεδον καθολου με το jump attack :rofl: προφανώς για την συνέχεια θελοντας και μη θα το μάθουμε

1 Like

Δοκίμασα κι εγώ ένα mini boss (τέρμα πάνω αριστερά - μια τύπισσα πράσινη ίδια με τα warms που πετυχαίνεις στην αρχή) αλλά την άφησα στη μέση. Δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Με τη μικρή στο σπίτι και πολύ έπαιξα χθες :stuck_out_tongue:

1 Like

Πάμε λίγο

https://www.destructoid.com/silksongs-20-tag-could-hurt-the-indie-scene-but-only-if-devs-let-price-anxiety-win/

:joy:

5 Likes

Ε ναι πως θα βγουν ολοι οι πληρωμενοι ΑΡΔ της βιομηχανιας μετα να μας πουνε οτι τα 80 ευρω ειναι και φτηνα γιατι adjusted for inflation αν ειχαν 60 πριν 20 χρονια τωρα θα επρεπε να εχουν 150.

3 Likes

Λοιπον, μεχρι πριν κανα δυο βδομαδες δεν ειχα δει ουτε μια εικονα ποτε ουτε ενα screenshot, ουτε μια λεξη για το παιχνιδι με τον τιτλο Hollow Knight, που απο οτι ειδα πριν 5 λεπτα βγηκε το 2017. Διαβαζω ομως ολα τα ποστς που εγιναν εδω περα και πολυ ξεκαθαρα διεκρινα εναν καπως πανζουρλισμο για το Silksong, που βγηκε προσφατα.

Για πειτε λιγο, αν και μαλλον ρητορικη ερωτηση… αξιζει? Αξιζει να παιξω το πρωτο παιχνιδι? Υπαρχουν κι αλλα παιχνιδια απο αυτα τα δυο? Γενικα απο τα λιγα που ειδα μου θυμησε τον πανζουρλισμο με το Braid πριν καμια 20αρια χρονια, το οποιο ειναι προφανως ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε. Γενικα ειναι platformer ή εχει κι αλλα στοιχεια?

ΥΓ1. Δοξα και τιμη σε οποιον φτιαχνει παιχνιδαρες και τις χρεωνει μονο $20 γιατι ξερει οτι το προιον του ειναι τοσο καλο που θα βγαλει μυρια λογω των απειρων χρηστων που θα εκτιμησουν την καλη δουλεια ΚΑΙ την καλη τιμη.

ΥΓ2. Σκατα σε οσους πιστευουν οτι το να χρεωνεις $60 για triple A παιχνιδια ειναι απολυτα θεμιτο και φυσιολογικο, και ακομα περισσοτερα σκατα σε οσους βγαζουν ανολοκληρωτα παιχνιδια με $60 και μετα πρεπει να περιμενεις ενα καρο patches ή/και ενα σωρο DLC που κοστιζουν με την σειρα τους κι αλλα λεφτα, για να δεις το παιχνιδι ουσιαστικα στην πληρη του μορφη.

3 Likes

Το πρωτο ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι ( κορυφαιο στο ειδος του μαζι με τα Ori για μενα ) …αξιζει να το δοκιμασεις… αλλα μπορεις να πας και αμεσως και στο νεο… γενικα το ξεβρακωμα που εκανε στους μεγαλους publishers ειναι πολυ ευχαριστο… και ειδικα παιχνιδι που ειναι και gamepass 1st day release…

4 Likes

“Μακαρι” να ηταν 60 ευρω.Γυρω στα 80 το εχουν παει…

Αξιζει το πρωτο πολυ αν σου αρεσει αυτο το ειδος παιχνιδιου.Σε φασεις γινεται αρκετα δυσκολο και θελει υπομονη.

2 Likes

Ειναι στο ειδος που λεγεται Metroidvania, δηλαδη 2d platformers που ενσωματωνουν στοιχεια απο Metroid και Castlevania, πιο συγκεκριμενα ενιαιος (2D) χαρτης με ανεξερευνητες περιοχες οι οποιες ειναι απροσπελαστες μεχρι να ξεκλειδωσεις καποιο νεο σκιλ που σου επιτρεπει να πας εκει, progression system οπου ξεκλειδωνεις προοδευτικα οπλα/κινησεις , στοιχειο εξερευνησης μιας και οι χαρτες δεν ειναι γραμμικοι, platforming (στο οποιο συνηθως σε βοηθανε και οι κινησεις που ξεκλειδωνεις), εχει και αρκετες φορες environmental puzzles, πολλες φορες εχεις και καποιας μορφης grind και γενικα ειναι αρκετα challenging, και στο πλατφορμινγκ τους και στα boss fights.

Δεν ξερω ποσα απο αυτα τα στοιχεια εχει το Hollow Knight (το εχω παιξει λιγο το πρωτο μονο δυστυχως) αλλα γενικα αυτα ειναι τα δομικα υλικα του ειδους.

5 Likes