Παιχνίδια Παίζουμε;

Για το Blasphemous τι λέω; ότι έπρεπε ήδη να το έχεις παιξει! :sunglasses:

Ξεκινά με το πρώτο και μετά καπάκι το δεύτερο!

1 Like

Διαφορετικα στυλ παντως και gameplay.
Οπως αναφερθηκε καλο ειναι να τα δοκιμασεις να δεις τι σου ταιριαζει.
Πχ προσωπικα μετα το HK - οπου εκανα τα παντα ολα - μετα το Blasphemous μου κακοφανηκε γιατι ειναι πιο αργο κ διαφορετικο βασικα στο combat/gameplay.
Με τη δευτερη προσπαθεια ομως με τραβηξε και το ελιωσα με συνοπτικες διαδικασιες (το 1ο).
Οσον αφορα τη δυσκολια δε συγκρινονται, το HK ειναι πιο δυσκολο σιγουρα και ναι κ λιγο αγχος (που ρωταγε παραπανω).

Το Tails of Iron πχ παρομοια δε με κρατησε το gameplay, και το εχω στη βιβλιοθηκη για καποια αλλη στιγμη.

1 Like

Χωρις να ειμαι φαν των metroidvania και εχοντας παιξει ωστόσο το πολυ τίμιο prince of persia the lost crown μου εχει δημιουργηθεί ενα μεγαλο πρόβλημα με το silksong…

για εμένα ειναι game changing καθως αυτο ειναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα με αυτα τα παιχνιδια. Προσωπικά αν κανω να παιξω 3-4 μερες σίγουρα θα εχω ξεχασει τα μισα μαρκ που εχω βαλει και μετα το the lost crown το βλεπω ως πισωγύρισμα στο είδος να εχω μονο κουκκίδες ως επιλογή μαρκαρίσματος.

Ελπιζω αυτος ο μηχανισμος να εκτιμηθεί σε βαθος χρονου και να μη θαφτεί μονο και μονο γιατι ηταν σε παιχνιδι ubisoft.
Οπως φαίνεται να θάφτηκε το weather systems που ειχε το AC shadows το οποιο το θεωρώ πολυυυ πρωτοποριακό για τα open words (με τα loadings να ειναι το μονο θεμα του). Δηλαδη ακομα και το ghost of yotei και το gta που θα ειναι κλάσεις και υπερκλασεις ανώτερα παιχνίδια θα με “χαλασουν” αν εχουν χωρισμένες περιοχες άνοιξη,χειμώνας κλπ…

2 Likes

Prince of persia αξιζει σε ps5;
Ειναι πιό ευκολο απο hk;

Ειναι πολυ casual game δεν σε βασανίζει.
Αν ισχύει το 14 ευρω που βλεπω στο store υπεραξιζει…

Για μένα βρίσκεται στα τοπ 5 metroidvania εβερ.
Εντυπωσιακό, σινεματικο και όσο τόσο δύσκολο.
Παρτο χθες.

Έχει τη δυσκολία του και αυτό βέβαια -κάποια jumping sequences σε προχωρημένα επίπεδα θέλουν ακρίβεια νανοσεκόντ και εντελώς muscle memory κινήσεις- αλλά επουδενί τη δυσκολία HK και σια.
Φοβερό metroivdania, εγκρίνω και εγώ 100% - αγορά χτες!

με ψησατε, το αγόρασα απο store.
φαινεται πολύ όμορφο.

2 Likes

Και εγω το ειχα παιξει αρκετα και μου ειχε αρεσει πολυ, μεγαλο κριμα που πατωσε εμπορικα και ακυρωσαν ολα τα DLC που θα εβγαζαν (υποθετω δεν περιμενουμε και σικουελ συντομα).

Γενικα η ubisoft εχει αποκτήσει μια πολυ κακη ρετσινιά και πλεον ακομα και καλες προσπαθειες μποϊκοτάρονται ή αγνοούνται οπως το επίσης πολυ καλο The Rogue Prince of Persia που ειναι απο την ομαδα του dead cells.

Απο τη μια καλα να παθουν γιατι η αλαζονεία και η απληστία τιμωρούνται απο την αλλη μετα και το φιασκο του skull and bones /start wars εχουν δωσει καλα δήγματα προς την σωστη κατεύθυνση για εμένα ενα απο αυτα μαζι με τα παραπανω ειναι και το AC shadows με εξαίρεση την δομη της γραφής που εκει θελουν πολυ δουλειά ακομα.

Γενικα ομως μετα απο αυτες τις 2 αποτυχημένες προσπάθειες αναγέννησης του Prince of Persia δεν νομιζω να ξανα δουμε κατι εκτος αν βγει το πολυυ ταλαιπωρημένο remake.

1 Like

Τερματίσετε silksong?? Ο μηνας Σεπτέμβριος εχει γίνει ακραίος…

2 Likes

Silksong καλά Χριστούγεννα για εμένα, έτσι όπως πάω - και έτσι όπως με ζορίζει η δυσκολία του.
Hades ΙΙ θα μπει στη λίστα και αυτό για την post Silksong εποχή (μαζί με DS2, MGS3 και μερικά indies που έχω στοκάρει)

1 Like

Star wars outlaws στο switch 2 κ στέκεται σε 75ρα τηλεόραση. Μεγάλη έκπληξη κ πολύ καλό port

5 Likes

Εχω ακουσει δυστυχως πολυ μετριες κριτικες. Εγω ακομα παιζω SWTOR 13 χρονια μετα παντως (!)

Πες τιποτα, πως σου φαινεται? Θα το αγορασω οταν πεσει στα $5 ξερω γω.

2 Likes

Παίζω Wuchang fallen feathers αυτό τον καιρό.
Αν και στην αρχή δεν με είχε κερδίσει, όσο το προχωράω τόσο περισσότερο μου αρέσει.
Διασκεδάζω, αυτό είναι βέβαιο, είναι καλό παιχνίδι.
Soulslike με ξεκάθαρες επιρροές αλλά έχει και τον δικό του χαρακτήρα και mechanics.

Το παίζω στο gamepass, όσοι έχετε δοκιμάστε το. :slightly_smiling_face:

1 Like

Nέο Fire Emblem, DQ7 remake, prime 4 release date, γίναμε χθες

2 Likes

Έδωσαν updates από τότε και έχει στρώσει.
Καλό παιχνίδι είναι.

2 Likes

Ισχύει ότι είναι πιο δύσκολο από το Hollow Knight, αλλά προς το παρόν το διασκεδάζω απίστευτα και έχω φτάσει σε τέτοιο λέβελ που απλώς κάνω βόλτες και σφάζω για να πάρω rosaries. Χθες έβγαλα hunter’s march ψιλοχαλαρά αλλά σήμερα που μπήκα sinner’s road είπα να το αφήσω για κάποια άλλη φορά, δεν είμαστε για τέτοια τώρα το σκ :smiling_face_with_tear:

Ωραία προσθήκη τα crests ώστε να παίξεις όπως θες εσύ, μουσική απίστευτη, πίνακας ανακοινώσεων με αποστολές σαν από το witcher, περνάω υπέροχα (τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί κάποιο path of pain και να σπάσω ό,τι σπάει)

2 Likes

Μεχρι στιγμής είναι πολύ ευχάριστο. Δεν είναι κάτι συνταρακτικό, έχει πιο stealth προσέγγιση και πολύ όμορφο art direction.

Να πω την αλήθεια το πήρα απλά επειδή δεν πίστευα ότι μπορεί να παίζει καλά στο switch 2 κι εξεπλάγην θετικά.

Είμαι από αυτούς τους ανώμαλους που ψήνονται με τα λεγόμενα impossible ports - σκέψου πρώτη φορά τερματισα Witcher 3 στο Switch ενώ το είχα στο PS4 :joy: Έχει άλλη χάρη το φορητό

3 Likes

Γ Τ Χ Σ

1 Like