Παιχνίδια Παίζουμε;

Και εγώ τελείωσα με Widow (φοβερό boss και το πρώτο που βγάζω με τη τρίτη προσπάθεια) και έχω αρχίσει τις καντάδες τώρα με το needlolin - φοβερή έμπνευση, τόσο για έξτρα lore αλλά και για περαιτέρω εξερεύνηση με τρόπο που «μεγαλώνει» τον κόσμο πιο δημιουργικά… άνοιξα σχεδόν ότι περιοχή νομίζω ότι μπορώ και μένει τώρα να ανέβω μάλλον προς sinners road…
Έχω κολλήσει όμως στο Savage Beastfly - 2 φορές το έπαιξα οκ, αλλά το κόβω για άλλες 30 :stuck_out_tongue:

2 Likes

20250915122707-01K54TDYH5GPCJNX5FJ8T9XRQF
Όλο αυτο σε ένα ταμπλετακι που τραβάει ελάχιστο ρεύμα.
Σκέφτομαι κάποτε που παίζαμε με το GameBoy και ψάχναμε το φως για να δούμε την οθόνη, και σοκάρομαι από την εξέλιξη της τεχνολογίας.

10 Likes

@YoungAtlas δεν ξέρω για εσένα, αλλά Sinner’s Road vs Last Judge σημειώσατε άσο για εμένα - καλύτερα το βαρύ και δύσκολο ταξίδι του Αμαρτωλού, παρά η τιμωρία του Δικαστή :stuck_out_tongue: στο δρόμο μου για την Citadel

Το παιχνίδι έχει γίνει ασύλληπτο πάντως στη παρούσα φάση (25ώρες) και σχετικά κοντά στο τέλος του Act1 - ενώ έχω αφήσει για “όταν” το Beastfly, τον παραπάνω εκπρόσωπο του νόμου :stuck_out_tongue: και 1-2 πραγματάκια ακόμη…
Συνεχίζω να έχω μια προσωπική, ελαφρά προτίμηση στο story του 1ου παιχνιδιού αλλά σε gameplay + γραφικά και γενικότερο σχεδιασμό χαρακτήρων και επιπέδων, το Silksong είναι δυο με τρία σκαλιά καλύτερο από το ΗΚ… άντε και στο soundtrack να πω πως μου αρέσει ένα τσικ παραπάνω εκείνο του HK, αλλά νομίζω πως έχει να κάνει καθαρά με το δέσιμο που νιώθω για αυτό, μετά από τόσα χρόνια (ήδη το Silksong είναι γεμάτο με απίθανα νέα μουσικά θέματα, τα οποία τα ανακαλύπτεις όσο προχωράς) ενώ σε θέματα inventory και επιλογών crest/charms κτλ το καθένα έχει τη δική του γοητεία…

Αλλά γενικά ναι, σε μια χρονιά με πολύ δυνατούς υποψηφίους για GOTY, ήρθε και μπήκε σφήνα στην 5άδα με το καλημέρα σας!

1 Like

Η αλήθεια είναι ότι βιάστηκα να πω για το sinner’s road, το έβγαλα μετά από ένα τρίωρο (σερί) από τη στιγμή που έκανα το ποστ, αλλά ένιωσα ότι κάηκα και ήθελα ένα μικρό κούλινγκ μπρέηκ, οπότε το άφησα για να το πιασω ξανά μέσα στο σκ.

Last Judge τον βρήκα πριν από μέρες αλλά τον άφησα ώστε να τελειώσω με την εξερεύνηση όλων των περιοχών (και έτσι έφτασα στο sinner’s road), μου μένουν τώρα bilewater/mist και μετά πάω στον Δικαστή που απ’ότι καταλαβαίνω θα ακούσει αρκετά πράγματα για τη μανούλα του.

1 Like

Prince of persia τελικα ειναι διαμαντάκι. Ειμαι περιπου στο 50% και εχω εθιστεί. Πολυ οπμορφο gameplay και ισορροπημένο πολυ.

3 Likes