Παιχνίδια Παίζουμε;

Και εγώ τελείωσα με Widow (φοβερό boss και το πρώτο που βγάζω με τη τρίτη προσπάθεια) και έχω αρχίσει τις καντάδες τώρα με το needlolin - φοβερή έμπνευση, τόσο για έξτρα lore αλλά και για περαιτέρω εξερεύνηση με τρόπο που «μεγαλώνει» τον κόσμο πιο δημιουργικά… άνοιξα σχεδόν ότι περιοχή νομίζω ότι μπορώ και μένει τώρα να ανέβω μάλλον προς sinners road…
Έχω κολλήσει όμως στο Savage Beastfly - 2 φορές το έπαιξα οκ, αλλά το κόβω για άλλες 30 :stuck_out_tongue:

2 Likes

20250915122707-01K54TDYH5GPCJNX5FJ8T9XRQF
Όλο αυτο σε ένα ταμπλετακι που τραβάει ελάχιστο ρεύμα.
Σκέφτομαι κάποτε που παίζαμε με το GameBoy και ψάχναμε το φως για να δούμε την οθόνη, και σοκάρομαι από την εξέλιξη της τεχνολογίας.

10 Likes

@YoungAtlas δεν ξέρω για εσένα, αλλά Sinner’s Road vs Last Judge σημειώσατε άσο για εμένα - καλύτερα το βαρύ και δύσκολο ταξίδι του Αμαρτωλού, παρά η τιμωρία του Δικαστή :stuck_out_tongue: στο δρόμο μου για την Citadel

Το παιχνίδι έχει γίνει ασύλληπτο πάντως στη παρούσα φάση (25ώρες) και σχετικά κοντά στο τέλος του Act1 - ενώ έχω αφήσει για “όταν” το Beastfly, τον παραπάνω εκπρόσωπο του νόμου :stuck_out_tongue: και 1-2 πραγματάκια ακόμη…
Συνεχίζω να έχω μια προσωπική, ελαφρά προτίμηση στο story του 1ου παιχνιδιού αλλά σε gameplay + γραφικά και γενικότερο σχεδιασμό χαρακτήρων και επιπέδων, το Silksong είναι δυο με τρία σκαλιά καλύτερο από το ΗΚ… άντε και στο soundtrack να πω πως μου αρέσει ένα τσικ παραπάνω εκείνο του HK, αλλά νομίζω πως έχει να κάνει καθαρά με το δέσιμο που νιώθω για αυτό, μετά από τόσα χρόνια (ήδη το Silksong είναι γεμάτο με απίθανα νέα μουσικά θέματα, τα οποία τα ανακαλύπτεις όσο προχωράς) ενώ σε θέματα inventory και επιλογών crest/charms κτλ το καθένα έχει τη δική του γοητεία…

Αλλά γενικά ναι, σε μια χρονιά με πολύ δυνατούς υποψηφίους για GOTY, ήρθε και μπήκε σφήνα στην 5άδα με το καλημέρα σας!

1 Like

Η αλήθεια είναι ότι βιάστηκα να πω για το sinner’s road, το έβγαλα μετά από ένα τρίωρο (σερί) από τη στιγμή που έκανα το ποστ, αλλά ένιωσα ότι κάηκα και ήθελα ένα μικρό κούλινγκ μπρέηκ, οπότε το άφησα για να το πιασω ξανά μέσα στο σκ.

Last Judge τον βρήκα πριν από μέρες αλλά τον άφησα ώστε να τελειώσω με την εξερεύνηση όλων των περιοχών (και έτσι έφτασα στο sinner’s road), μου μένουν τώρα bilewater/mist και μετά πάω στον Δικαστή που απ’ότι καταλαβαίνω θα ακούσει αρκετά πράγματα για τη μανούλα του.

1 Like

Prince of persia τελικα ειναι διαμαντάκι. Ειμαι περιπου στο 50% και εχω εθιστεί. Πολυ οπμορφο gameplay και ισορροπημένο πολυ.

4 Likes

Έσβησα το παιχνίδι .-

1 Like

Τελος και με τη βουλα το Hogwarts
Εξαιρετικο απο πολλες αποψεις, και ενα πολυ καλο main story με επικο φιναλε.
Μαρεσε πολυ, και αφου εκανα ολα τα side quests και καμποσα απο τα εξτρα του στο open world, καπου βαρεθηκα να ολοκληρωσω το 100%
Σε σχεση με αντιστοιχα περιπου Ασσασι Κρι μου φανηκε μικροτερο, αλλα εξαιρετικα φτιαγμενο και με πολυ μερακι.

Summary

Silksooooong

Onwards to Silksong λοιπον … μετα απο μεγαλη αναμονη και προσμονη!
Στις λιγες πρωτες ωρες και με 3-4 mini bosses, εχω να πω οτι μαρεσει τρομερα.
Εχοντας λιωσει το HK μπορω να πω οτι ξερω 2-3 πραγματα παραπανω αποταν ειχα ξεκινησει το πρωτο, οποτε οσον αφορα το gamesense μου φαινεται πιο “ευκολο” και γραμμικο μεχρι στιγμης.
Ξερω δλδ πως να ψαχνω για secrets, το εστι πυξιδα και ο NPC με τους χαρτες, exit to menu/bench και αλλα ετσι μικρα αλλα σημαντικα.
Προς το παρον δεν εχω βρει καποια ακραια δυσκολια - οκ ενα bossακι που σε ριμαζει οταν πας κοντα, φανταζομαι θα επιστρεψω με καποιο upgrade αργοτερα πχ - παρα μονο οτι ειναι αρκετα αυστηρο με το damage και σου τρωει 2 hp πολλες φορες, οποτε ευκολα μεσα σε λιγα κλασματα εχεις χασει.
Το πιο δυσκολο στοιχειο του gameplay που εχει δει ειναι το aerial down attack, που παει διαγωνια και θελει λιγο να το συνηθισεις - κατι μου λεει οτι θα μπει πολυ γρηγορα και αυτο στο muscle memory.
ΓΙΑ ΠΑΜΕ

4 Likes

Εγώ πάντως στο Act2 νιωθω σα να παίζω άλλο παιχνίδι πλέον - δυσκολία στο μαξ αλλά ετσι οπως εχω φτιαξει τη Hornet και εχω εξοικειωθεί και με το παιχνιδι, κινούμε σε ασύλληπτους και νιωθω πως μπορω να παλέψω τα παντα + τα σκηνικα/story/npcs/γραφικα/level design κτλ δεν υπαρχουν, ειναι λες και το HK ηταν το ζεσταμα και τωρα βλεπεις πρωτη φορα το μεγεθος του κοσμου της Team Cherry

Επισης δν ειναι spoiler αλλα μαχη με Phantom = flashbacks σε Lady Maria και Bloodborne… μαλλον το αγαπημενο μου boss και στα δυο παιχνιδια μεχρι τωρα (κι ας μου πηρε 20+ προσπαθειες :stuck_out_tongue: )

1 Like

Συνεχιζω το spam με Star Wars Outlaws, μέχρι το Δεκέμβρη που θα βγει Metroid Prime 4

4 Likes

Ναι αλλα φωτοσπαθα πουθενα, -2 βαθμοι στο παιχνιδι μονο και μονο για αυτο.
Οπως και σε καθε ταινια ή σειρα Star Wars δηλαδη!

3 Likes

Πολυ ωραιο boss η Widow - μου θυμισε πολυ τον Nightmare Grimm.
Εφαγε τα καντιλια της στη δευτερη φαση βεβαια, αλλα worth it.

1 Like

Φύλαγε τα καντήλια σου, θα χρειαστούν αργότερα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Πως τα καταφερατε και σε λιγες μερες με βλεπω να παιρνω το Hollow Knight. Προς το παρον πηρα με 1ε στο instant gaming το Spell Force: Conquest of Eo.

3 Likes

^ Ό,τι είπε, underworks απλά χάζευα τον κόσμο πριν προχωρήσω. Επίσης τεράστια αλήθεια αυτό με τη δυσκολία στο μαξ, ναι είναι ΔΥΣΚΟΛΟ αλλά μπορείς να φτιάξεις έτσι τη Hornet που απλώς περπατάς και σφάζεις (τα καρφιά στο πάτωμα +poison τα αγαπημένα μου :innocent: ) αρκεί να παίζεις με μέτρο και όχι άπληστα. Αυτόν τον γαμημένο τον Last Judge πόσες φορές τον έπαιξα απλώς γιατί πήγα για το χτύπημα παραπάνω από βιασύνη, ε και προφανώς τον ήπια. Θέλει πολλή υπομονή ΝΑΙ ΘΕΝΚΣ ΚΑΠΤΕΝ ΟΜΠΒΙΟΥΣ και μετά βγαίνουν όλα (μέχρι εκεί που είμαι ε, μπορεί πιο μετά να πατήσω όντως σιφτ ντηλήτ).

@Red_Viper έχω την υποψία ότι ο κόσμος και το lore του HK θα σου αρέσουν πολύ, λογικά θα κολλήσεις και με το παιχνίδι (αρκεί να έχεις ΥΠΟΜΟΝΗ :upside_down_face: )

2 Likes

Savage Beastfly καθαρισατε? και αν ναι σε ποσες ωρες?

Σε πολύ λίγες προσπάθειες εγώ, κάπου 5-6 ξέρω γω, γιατί ήμουν τυχερός και από την 1η φορά ανακάλυψα ένα κολπάκι-τσητ ώστε να μη χρειάζεται να σκοτώνω τα άλλα τυχαία που πετάγονται:

Όταν αρχίζει να χτυπιέται στο έδαφος, να είσαι κοντά σε οποιαδήποτε άλλη μαλακία έχει εμφανιστεί, και θα το σκοτώσει για σένα :smile:

Καλά ναι - εύκολα το βρήκα κ εγώ αυτό , αλλά είναι πολύ σπαστικό. Έχουν φτιάξει ολόκληρο subreddit μίσους :joy:

https://www.reddit.com/r/fucksavagebeastfly/

1 Like

^^^^

1 Like

“Unlike Death Stranding or OD, it’s set to embrace the “tactical espionage action” of Kojima’s classic Metal Gear Solid series.”

Τα σκαμπό μου και τ' αρχίδια μου on Make a GIF

6 Likes

Plus

:face_holding_back_tears:

2 Likes