Παιχνίδια Παίζουμε;

Δεν φαίνεται να τα πηγαίνει άσχημα το Switch 2 με το Resident Evil : Requiem

1 Like

Επίσης να πουμε οτι σήμερα βγηκε ΚΑΙ το hades 2
image
+

Πλεον δεν με τραβανε καθολου τα superheroes (ισως με μια μικρη εξαίρεση το guardians of the galaxy που ηταν αρκετά καλο…)

1 Like

Και εγώ δεν τρελαίνομαι για Wolverine και superhero γενικότερα.
Αντίθετα πολύ περισσότερο με ενδιαφέρει το Ghost of Yotei το οποίο απ’οτι φαίνεται είναι εξαιρετικό και άλλη μία πολύ καλή δουλειά από την Sucker Punch.

2 Likes

Παραδόξως δεν πήρε πολύ. Έριχνα spikes με poison και έκαναν δουλίτσα.

Για την First Sinner από την άλλη αφιέρωσα ένα ολόκληρο ΣΚ. Πρέπει να έχασα 150-200 φορές πριν τη νικήσω :neutral_face:

1 Like

Έχω κατεβάσει ρολά στο Mountain Fay - τέτοια απόγνωση έχω να νιώσω από το White Palace (απόγνωση όμως ε - το έκλεισα χτες το switch δευτερόλεπτα πριν βαρέσω tilt και το εξφενδονίζω στον τοίχο)
Δεν ξέρω ποιος (και πως) το τελειώνει στις 35 ώρες, εγώ 40 κλείνω τώρα και ακόμα νιώθω πως δεν έχω κάνει/αποκτήσει βασικά πράγματα/εργαλεία.
Οκ με κάθε επισημότητα →

3 Likes

Υπομονή και επιμονή, μαθαίνεις τη διαδρομή κομμάτι κομμάτι και το πας ρομποτικά. Έχει και πιο αγχωτικά επίπεδα παρακάτω το παιχνίδι πάντως, περίμενε μέχρι να φτάσεις Bilewater :sweat_smile:

Ναι ομως μετα το Mountain Fay η ζωη σου θα γινει πολυ πιο ευκολη.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ΜΕΧΡΙ να πας act 3… Εγω εκει το παράτησα, i want my sanity και μεχρι εκει που έφτασα για εμενα ειναι achievement.

καλά ναι, θα το μάθω που θα πάει - muscle memory, i know :sweat_smile:
Act3 δεν μπορώ καν να το διανοηθώ σε αυτή τη φάση

Πάντως ένα πράγμα που με πετάει εντελώς έξω από το mood να παίξω, είναι πως το μόνο πράγμα που έχεις για να θυμάσαι τι δεν έχεις ολοκληρώσει είναι να βάζεις εσυ markers. Ακόμα και πριν το Mount Fay είχα φτάσει σε σημείο που δεν ήξερα πως να προχωρήσω στο παιχνίδι.

2 Likes

06.50 με τη τσίπλα ακόμη στο μάτι, πιάνω switch ξάπλα και βγαίνει το Mount Fay με τη μια…
Ακραίο platforming με πολύ ένταση, που όμως σε κάποια σημεία, φαινομενικά δύσκολα, ήταν εν τέλει πιο βατό - δεν το ευχαριστήθηκα πάντως, με κούρασε αρκετά και με εκνεύρισε σε 1-2 συγκεκριμένα άλματα

Άντε τώρα να συνηθίσω το double jump, όπου πρωτινός, μετά το άλμα αν ξαναπατούσες το κουμπί του άλματος έκανες glide - τώρα με το πάτημα ξανά κάνει δεύτερο άλμα και μετά, με το τρίτο πάτημα κάνεις το glide :stuck_out_tongue: σα να μαθαίνω πάλι όλο το σύστημα από την αρχή :grin:

1 Like

Διαβάζοντας όσα γράψατε, είπα να τελειώσω με τα τριγύρω, να κάνω και λίγο φάρμινγκ για rosaries, έπαιζα και κάνα μισάωρο για να βγάλω τον Trobbio (πολύ fun μάχη και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα :sweat_smile: ) για να αφήσω το παγωμένο βουνό για σήμερα, να έχω όλη μέρα φρη για τη μητέρα του κυρίου ιησού χριστού μας.

Lupin, μη βρίσεις.

Summary

Ήμουν τόσο απίστευτα κωλόφαρδος και έβγαιναν ΟΛΑ τα άλματα με τη μία και πήγαινα πάντα προς τα εκεί που έπρεπε, που το έβγαλα με τη 2η :joy:

Τι υπέροχο παιχνίδι ρε μλκες, ήδη αρχίζω να στενοχωριέμαι που το τέλος πλησιάζει και θα μου λείψει πάρα πολύ.

3 Likes

Τέλος το prince of persia. Τελειωσα με το main story και αρκετα απο τα side quests. Εχω αφήσει καποια που δεν θα ασχοληθώ παραπάνω καθως εχουν απειρο και ακραίο platforming και δεν μπορω να ελενξω τα νευρα μου.
Γενικα του δινω ενα 9´αρι σαν game.

Τωρα ειμαι αναμεσα σε cyberpunk και lies of p.
Το πρωτο το φοβάμαι λίγο γιατι γενικα η φάση με τα open world και τα απειρα quests μέσα σε χαοτικούς χάρτες με κούρασε.
Για το δευτερο εχω διαβάσει πολυ καλα λογια και νομιζω οτι ειναι πιο γραμμικό

2 Likes

2 Likes

To Cyberpunk ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενο (μετα το πολυ κακο launch) και ειναι τοσο ομορφος ο κοσμος που σε τραβει πολυ. FPS RPG με πολυ δυνατο story, απειρους συνδυασμους, διαλογους …κλπ Αριστουργηματικο δλδ.
Αποτι ξερω το Lies of P ειναι πιο πολυ Souls-like και πιο ξεκαθαρο/γραμμικο ναι - οποτε οτι σου κανει κεφι!

2 Likes

Εφτασα την Lace στο Act 2, και εφαγα καλο ξυλο ηδη 3-4 φορες…
Μαλλον θα παω να μαζεψω κανενα mask upgrade / η και το double jump…
Εχετε βρει τα nail upgrades?
τελικα εφτασα στο τελος χωρις κανενα upgrade /derp. εκανα τωρα 2 οποτε θα τουμπανιασω λιγο πριν το τελος

1 Like

Lies of P ασυζητητι φιλε μου! Επος! Το καλυτερο soulslike που καταφερε να ξυσει fromsoft. Το ποσο απολαυστικο ειναι το level design που ειναι πιο γραμμικο δεν περιγραφεται. Το τερματισα περσι και θα το ξαναπιασω σε καποια φαση για να παιξω το DLC. Παιξε το χθες!

Lies of P δεν εχω παιξει, αλλα το Cyberpunk το παιζω τωρα παλι γτ δεν το χα τελειωσει οταν ειχε πρωτοβγει. Ειναι παρα πολυ καλο. Ειδικα αν ψαχτεις λιγο με τα build εχει πολυ απολαυστικα gameplay. Εγω πχ την βρισκω πολυ με το stealth, το netrunning και τα cyberdeck.
Και πολυ ομορφο σετινγκ αν σε τραβαει το cyberpunk.

Speaking οφ ομορφια, εβαλα και το RDR 2 να συνεχισω(2ο playthrough) γιατι περιμενα να το πιασω παλι με την νεα καρτα στα 1440p ultra settings κτλ. Απιστευτο ποσο ομορφο παιχνιδι βγαλανε τοτε. Ακομα και τωρα ειναι αυτο που με εντυπωσιαζει περισσοτερο απο οσα εχω δει. Μπορει να χω πετυχει καλυτερα textures, η πιο λεπτομερη πχ προσωπα, αλλα το συνολικο αποτελεσμα και η ατμοσφαιρα ειναι ακομα αξεπεραστα.

Cyberpunk αν μείνεις στο αρχικό story και ρίξεις λίγο και τη δυσκολία, μια χαρά βγαίνει και περνάς και καλά χωρίς να χαωθείς με το open world κομμάτι του… αν έχεις όμως όρεξη/ή σου βγει στη πορεία για περαιτέρω εμβάθυνση στον κόσμο, τότε θα περάσεις ακόμα καλύτερα - είναι πολύ καλοστημένο στα quests και στο γενικότερο rpg του στοιχείο, ενώ είναι και πραγματικά τεράστιο + όλα τα misssion είναι φοβερά καλογραμμένα… Όπως και να έχει όμως, αν το πας κατευθείαν story driven, δεν θα σε χαλάσει θεωρώ + μετά μπορείς να παίξεις και το DLC, το οποίο μου άρεσε πολύ περισσότερο από το κανονικό παιχνίδι σε όλα του
Lies of P είναι Soulslike, δηλαδή οκ, η δυσκολία είναι δεδομένη… βέβαια, αν είσαι έμπειρος με το είδος, θα το πας τρένο - είναι πολύ πιο basic στον σχεδιασμό του (χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι και εξαιρετικό παιχνίδι)… έχει και εκεί τα σημεία που μπορείς να tilt-άρεις εύκολα, όμως έχει και ευκολίες (όλα τα throwable weapons δηλαδή) που μπορούν να το κάνουν προσιτό και σε όποιον δεν θέλει να είναι συνεχώς τσίτα με τα αντανακλαστικά του… επίσης ναι, πιο γραμμικό από όλα, γαρ το level design παρ’ ότι απλό είναι πολύ καλοστημένο (και κυρίως πολύ fun)

Silksong έβγαλα Cοgwork Dancers (RIP, φοβερό boss) και το πάω πολύ αργά γιατί δεν θέλω να χάσω κάτι ή να τρέχω anyway και να μην απολαμβάνω τον κόσμο - βρήκα First Sinner τώρα αλλά με έκανε σκόνη για πλάκα… θα κοιτάξω τα quests να τελειώνω μερικά σιγά σιγά, μόλις διαπίστωσα πως έχει ανάλογο quest με το @#%^#%νο το Λουλούδι τώρα (και όχι 1, νομίζω 3-4) :face_with_symbols_over_mouth: :face_with_symbols_over_mouth:

Γενικά δεν έχω επενδύσει παρά ελάχιστο σε tools και τώρα είναι μια καλή ώρα για backtracking και ψάξιμο

1 Like

ναι ναι το βρηκα κ εγω το λουλουδο quest- ειναι για ενα quest item για nail upgrade (αυτο το wish που θελει διαφορα μαγειρικα υλικα).
Cοgwork Dancers ωραιο μποςς, αν και Last Judge μαρεσε περισσοτερο, α και Trobbio πολυ πλακα. Δε μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα πααρα πολυ, μιας και ειχαν πολυ ωραιο ρυθμο. Εκει παλι που εβριζα κ με δυσκολεψε ηταν το event πριν απο ενα απο τα τραγουδια του Act 2 με τα ιπταμενα.