Cogwork το πήγα τρένο στην 3η-4η φορά -οκ σου σκιαγραφούν τις κινήσεις τους, είναι μεν γρήγοροι αλλά οκ, μέχρι εκεί… Trobbio δεν βρήκα ακόμα (είναι πίσω από μια τζαμαρία προς το παρόν) και Last Judge, μάλλον θα γυρίσω προς τα εκεί καθώς όταν τον είχα βρει, επειδή βαριόμουν πάλι boss στο boss τον παράτησα και πήγα από Sinner’s Road σε Citadel - δεν τον έχω παίξει παρά 2 φορές ξέρωγω
Προς το παρόν, αντικειμενικά δεν έχω βρει boss που να με “γονατίσει” πλην του Phantom - όλη η δυσκολία έρχεται από όλα τα υπόλοιπα (platforming, casual εχθροί κτλ)… εικάζω πως ο First Sinner πάντως θα είναι το πιο απαιτητικό boss στη παρούσα μου φάση
Λουλουδοquest πάντως ψήνω ισχυρά να μην το κάνω - στο Hollow Knight μου είχε γ@#$%σει το είναι να τελειώσω το αντίστοιχο
Cogwork Dancers έχουν ένα “κολπάκι” που αν κολλάς σε τοίχο και ενίοτε κάνεις κανά άλμα δεν σε πετυχαίνουν ποτέ,οπότε βγαίνει νερό.
Το ίδιο ισχύει και για την Lugoli,που δεν μπορούσα να τη βγάλω με τίποτα. Αλλά αν χτυπήσεις το gong με ένα boomerang όντας έξω από την αρένα, τότε κλείνει η πόρτα και απλώς κάθεσαι κολλητά και χτυπάς κάθε φορά που πλησιάζει.
Ο Trobbio παρά ήταν εύκολος έχω να πω. Τώρα έχω αφήσει τους forebrothers που δεν τους έχω καταφέρει ακόμα…
Μετα απο ενα καλο ΣΚ λιωσιματος, οπου εφτασα δλδ στο τελος του Act 2, θα πω οτι περα απο ενα μαξιλαρακι δυσκολιας αρχη που λειπουν βασικα abilities και upgrades, δεν εχω νιωσει τη ΤΟΣΗ δυσκολια που περιγραφεται online απο εδω κ απο εκει.
ΟΚ δεν ειναι ευκολο game για καποιον/α που δεν εχει επαφη με τα δυσκολα games του genre, η δεν εχει παιξει HK πληρως (ολα τα Pantheons), αλλα και το Mount Fay μου φανηκε πολυ βατο (καμια σχεση με path of pain), και ακομα και ο First Sinner πολυ οκ (με τη 3η?).
Πιστευω οτι το πρωτο σοκ του HK δεν ξαναεπιστρεφει, πλεον ειμαι πολυ πιο εμπειρος για Team Cherry και τους διαβαζω ευκολοτερα.
Having said that θα δω πως θα παει το Act 3 … ελπιζω παντως σε κατι πραγματικα σαδιστικα δυσκολο - πιθανως το αναλογο Godhome σε κανα DLC.
Περναω φανταστικα . Παιχνιδαρα. GOTY .
Να το παρω δηλαδη το Phantom Liberty? Ειμαι λιγο πριν το τελος του κανονικου, εχω φτασει 50 level( και στο street cred), και το τρεναρα για να δω αν θα παιξω και το dlc. Με χαρα βλεπω οτι εχει πολυ content.
Το Phantom Liberty είναι μακράν καλύτερο για εμένα του πρωτότυπου παιχνιδιού - μακράν όμως, με είχε ενθουσιάσει αφάνταστα και είχε σκαλώσει full με το κεντρικό story… είναι ένα espionage thriller με διπλούς πράκτορες, κατασκόπους, κυβερνητικά μυστικά, συνωμοσίες, προδοσίες κτλ, ένας χαμός γενικά που χρησιμοποιεί σαν “πεδίο δράσης” κάτι-σαν την κεντρική πλοκή του Escape from New York
Ο χάρτης του είναι π-ε-λ-ώ-ρ-ι-ο-ς και τα νέα όπλα/abilities/gameplay elements γενικά φανταστικά… πιο πολύ σαν Cyberpunk 2 παρά σαν DLC το είδα - αν και σίγουρα μικρότερο σε μέγεθος (όχι πολύ όμως) έπαιξα σίγουρα πολύ περισσότερο εντός της δικής του πλοκής και territory…
Το προτείνω με κλειστά μάτια, αν σου άρεσε το παιχνίδι δηλαδή μέχρι τώρα…
το έψηνα και εγώ - αλλά λόγω της φύσης του, το 80άρι αρχική τιμή με αποθάρρυνε για καιρό… τώρα που το βρίσκει κανείς σχεδόν 30, το θεωρώ στανταράκι αγορά (μάλλον θα το βάλω το απόγευμα μια παραγγελιούλα να υπάρχει για μετά το Silksong και πριν αρχίσω τον Kojima )
Εκεί στην MS είπανε να το κλείσουν το μαγαζί.
Μετά την νέα αύξηση στις κονσόλες, απερίγραπτο αυτό που έκαναν με το Gamepass…
30$ για την “ultimate edition” που ουσιαστικά είναι το τωρινό;…ρε πάνε καλά; και βάλανε κάτι “earn points” που κανένας δεν νοιάζεται;
Προφανώς και σταματώ την δική μου συνδρομή. Και βλέπω ότι δεν ειμαι ο μόνος, το refund σάιτ τους κράσαρε…
Ή να το πούμε πιο ξεκάθαρα, η Sony.
Η οποία ετσι και αλλιώς σε αυτή τη γενιά με το PS5 είναι η χειρότερη Sony ever σε επίπεδο παιχνιδιών και exclusives και βέβαια έχει δείξει και αυτή πόσο greedy μπορεί να γίνει.
Την Nintendο την αφήνω απ’εξω, παίζει σε ένα δικό της επίπεδο, έχει δική της τακτική όσον αφορά το hardware και το target group, δεν είναι άμεσος ανταγωνιστής με τους άλλους δύο.
Συμφωνώ απόλυτα, ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός. Το μονοπώλιο όχι.
Κρίμα, το xbox φαίνεται να καταρρέει.
Μόλις έκανα το cancel. Και ευτυχώς που είδα την είδηση τυχαία γιατί σε λίγες μέρες θα γινόταν το refund. 27 ευρώ, τι λέτε ρε!..
Ευτυχώς επίσης που πήρα το Silksong στο PS5. Το Expedition 33 που το έχω κατεβάσει στο gamepass εδώ και καιρό και το είχα αφήσει για αργότερα θα το πάρω στα 40-50 ευρώ που μπορεί κάποιος να το βρει τώρα. Κανένα πρόβλημα.