Ερωτηση προς other Hollow Knights. Τα μαγαζια τα βρισκεις και αλλου η πρεπει να γυρναω πισω για να αγορασω οτι θελω. Προς το παρον βλεπω οτι ειναι δυσκολο να μαζεψεις πολλα geo. Εχω βαλει στο ματι τι κλειδι πχ που κανει 1800 και σκεφτομαι οτι και θα αργησω πολυ να τα μαζεψω και θα πρεπει και να γυρισω στο αρχικο μαγαζι? ΕΙμαι αφου εβγαλα την Hornet
Έχει και μαγαζιά αλλού - σταδιακά θα σου ξεκλειδώσουν, με διαφορετική πραμάτεια το καθένα κτλ… αλλά γενικά θα πρέπει να γυρίζεις σε αυτά, αναλόγως τι θες
Σιγά σιγά θα αποκτήσεις (δεν θυμάμαι αν σε αυτή τη φάση το έχεις αποκτήσει ήδη) και μεταφορικό μέσο
/quick travel-κάτι για κεντρικά σημεία κτλ
Το χω αποκτησει, αλλα δεν το λες και κοντα αναλογως με το που βρισκεσαι. Δεν εχω θεμα, απλα να δω λιγο πως λειτουργει
Μιας και απαντήθηκε ήδη η ερώτησή σου, να πω ότι αν έχεις αποκτήσει τη δυνατότητα να βάζεις markers στο χάρτη,θα την πρότεινα. Έχει διάφορους προμηθευτές το παιχνίδι αλλά επειδή έχουν διαφορετικά πράγματα δεν θα θυμάσαι ποιός πούλαγε ένα simple key πχ.
Αλλά και γενικότερα, χωρίς markers γίνεται αρκετά χαοτικό το παιχνίδι πιστεύω, αρκετά για να με κάνει να μη θέλω να παίξω.
Ναι για το Lies of P εννοούσα.
Η αλήθεια είναι πως έβγαλα το συμπέρασμα από gameplays που είδα και από το πρώτο μισάωρο που το έπαιξα. Γενικά η εμπειρία μου με souls-like αρχίζει και σταματάει στο Bloodborne, το οποίο αν και μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα, δεν μπόρεσα να συνηθίσω τη λογική των save και των μαχών.
Silksong τέλος, το Act 2 δηλαδή, και
Summary
τεράστια απογοήτευση η Grand Mother Silk, προσπαθώ να σκεφτώ πιο εύκολο boss στο παιχνίδι και δυσκολεύομαι, την έβγαλα με τη 2η και δεν χρησιμοποίησα καν καρφιά δηλητήρια και λοιπά ψιψιψόνια, άσε που στο τέλος όλο περίμενα να αναστηθεί και να ξεκινήσει η επόμενη φάση.
Επίσης τεράστια μπούρδα μού φάνηκε ο γρίφος με τις νότες, καμία ουσία πραγματικά για να φάει κανείς πάνω από 1’ εκεί πέρα, το γκούγκλαρα να τελειώνουμε.
Οπότε, 9.999/10 το παιχνίδι, τώρα διάλειμμα με κάνα Hades 2 και κατά τα Χριστούγεννα θα πιάσω το Act 3 (λίγο που είδα έχει σημεία που είναι για ψυχοθεραπεία).
Τημ τσέρρυ φορ δε γουίν \m/
Εμένα δυστυχώς, πολλές υποχρεώσεις και δουλειά και σπίτι με έχουν κάνει να ρίξω ρυθμούς πολύ αισθητά τις τελευταίες εβδομάδες και νομίζω θα αργήσω να το τελειώσω έτσι όπως πάω - αν και δεν με χαλάει καθόλου να παίξω όσο παραπάνω γίνεται και χωρίς βιασύνη (έχω καμιά 50αριά ώρες γραμμένες, έχω standby να φάω τους Trobbio και εκείνο το βδέλυγμα στο τέλος του Sands of Karak + μοναδική εκκρεμότητα προς το παρόν σε quests τα ACS courier (που να πω την αλήθεια θα γκουγκλάρω να δω αν αξίζει η ταλαιπωρία - διότι δεν ψήνω καθόλου, όπως δεν έψησα και ποτέ το quest με το λουλούδι στο HK)
Βilewater εντελώς τυχαία βγήκα από την πάνω του πλευρά (!) και πήρα το charm (αν και να είμαι ειλικρινής το είχα ανέβει το μονοπάτι πολλάκις, παγκάκι δεν είχα προλάβει να κάτσω ποτέ) και είμαι σε σκέψεις τώρα για το πότε θα πάω να φάω και εκεί το boss-άκι του
Τώρα πήγα Great Halls χτες, πήρα ένα πολυβόλο (!) και τα έχω γαμήσει όλα
(κυρίως τα λεφτά μου
)
Αν ψηθειτε 3-4 ατομα εδω μεσα, το αγοραζω και αρχιζουμε να παιζουμε φιλικα, πρωταθληματακια κτλ. Θα αποκτησει νεο νοημα η φραση “σε κατουραω” και ολα τα συναφη.
Μονο $12 τιμη γνωριμιας, εγω μαλλον θα το παρω.
χαχαχα ενταξει τα σπαει!
Εθιστικο το Hollow Knight αλλα εχει ενα κακο. Μερικα boss ειναι πολυ δυσκολα και πρεπει να κανεις πολυ μεγαλες διαδρομες για να τους ξαναφτανεις ρε γαμωτο. Βλεπε Soul Master που χω κολλησει σημερα.
Δεν θυμάμαι το backtracking του Soul Master να ήταν τόσο μεγάλο - είχε 5-6 εχθρούς στο ενδιάμεσο αλλά τους έκανα skip/ή φτάνεις σε ένα σημείο που τους ξεπαστρέφεις όλους με συνοπτικές, σαν ρουτίνα, να μαζέψεις και το απαραίτητο soul (και η διαδρομή κλάιν, μια ρουτίνα και αυτή)… εκτός αν δεν έχεις βρει το παγκάκι σχετικά κοντά του (αλλά αμφιβάλλω)
Νομίζω/αν θυμάμαι καλά πάντως, ο Soul Master ήταν το πρώτο “δύσκολο” boss του παιχνιδιού (“δύσκολο” συγκριτικά με άλλα -και πιο ιδιαίτερα- bosses αργότερα)
Συμφωνω - Τρομερο boss και οπως λεει ο Λουπιν ανεβαζει τον πηχη στο παιχνιδι απο εδω κ περα (δινει κ πολυ καλο charm). Νομιζω επαιζε ενα bench πισω απο εναν τοιχο οχι παρα πολυ μακρια.
Παντως τα runbacks ειναι θεμα συζητησης και στο silksong για καποια boss, αλλα να πω την αληθεια τα εκτιμαω λιγο. Τα save πριν το boss ειναι πολυ ευκολια.
Βγήκε. Εύκολο ήταν τελικά.
Εν τω μεταξύ μπήκα Act 3 και δε νομίζω να έχω βρει αντίστοιχη δυσκολία σε όλο το παιχνίδι όσο τα gauntlets στο Coral Tower. Τρείς συνεχόμενες “πίστες” με κύματα εχθρών και αν χάσεις, ξανά όλες από την αρχή. Πρέπει να τις περάσεις με τη μία και μόνο τότε σε αφήνει να ανοίξεις shortcut - γιατί είναι το boss μετά.
Με εκνευρίζει λίγο ότι πρέπει να αναγκαστώ να κάνω farming (που είναι και πιο απαητιτικό στο Act 3) για να μπορώ να χρησιμοποιήσω βοηθήματα στη μάχη. Τύπου έχω βάλει 100 ώρες στο παιχνίδι, δεν θέλω άλλη ταλαιπωρία ![]()
Τελείωσα το Shinobi (σας το προτείνω ανεπιφύλακτα) και τώρα ξεκίνησα το Silksong.
Πανέμορφο σε αυτό το λίγο που έχω παίξει, η Hornet ίσως ακούγεται λιγο περισσότερο απ’οτι θα έπρεπε…
Μια ερώτηση μόνο. Είναι πιο δύσκολο από το πρώτο; θα μου βγάλει εντελώς την πίστη; ![]()
Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ τη δυσκολία του πρώτου αλλά για να μη μου έχει μείνει φαντάζομαι δεν ήταν κάτι τραγικό. Πάντως το silksong είναι σε σημεία αρκετά απαιτητικό και κάπως χαοτικό.
Να πούμε βέβαια ότι για το μέγεθος του και το πόσο καλή δουλειά έκαναν, τα 20 ευρώ που κάνει είναι αστεία. Συνήθως τα νέα παιχνίδια είναι 50άρικο με το καλημέρα σας. Άσχετο αυτό αλλά ήθελα να το σχολιάσω
Το πρώτο για εμένα είναι απλά tutorial για το Silksong ![]()
Hornet πάντως, μιας και δεν έχει αναφερθεί ιδιαίτερα > Knight by a mile προσωπικά
Πέρα από ατακάρες και αγνό badassery (χωρίς όμως ποτέ και επουδενί να γίνεται cartoon) έχει και έναν πολύ noble χαρακτήρα που με κάνει να την γουστάρω αφάνταστα… ειδικά σε Act2 και κάτι side quests βγάζει μια φοβερή ευγένεια απέναντι σε εχθρούς και συμμάχους, ενώ είναι και πολύ προστατευτική με όλα τα αδύναμα ζουζούνια ![]()
Γενικά ναι - σαν χαρακτήρας στα μάτια μου, είναι φανταστική (και η φωνή της τοπ)… χτες έκανα διάφορα side missions, πήρα 5-6 tools, είπα να δω λίγο τον Last Sinner (αδιανόητα καλοφτιαγμένο boss, μάλλον το καλύτερο μέχρι τώρα μαζί με Phantom + μου-σι-κά-ρα) και έφτασα μια ανάσα πριν τον φάω και τέλος, είμαι για τη δεύτερη μελωδία σήμερα/αύριο… ναι, γενικά δεν θέλω να τελειώσει ![]()
Ωχ ωχ ωχ… ![]()
Ξεκινάω και εγώ το μεγάλο ταξίδι!
Μέχρι τα Χριστούγεννα πιστεύω θα το έχω τελειώσει ![]()