Παιχνίδια Παίζουμε;

Τελος on Make a GIF

2 Likes

Ok, ας πούμε ότι δεν είχα ιδέα ότι κάνεις upgrade weapons :shushing_face:

1 Like

Γενικά όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν farming εκ φύσεως - αλλά προφανώς δεν έχουν σχεδιαστεί με αυτό ως σοβαρή πιθανότητα (παρά μόνο ως side effect ή λύση ανάγκης στη χειρότερη) οπότε αν σου “βγει”-short-of-speech το παιχνίδι, δεν πολύ-χρειάζεται ποτέ να γίνει abuse στο κομμάτι αυτό…
Έχω και εγώ φαρμάρει αρκετά σε κάποια, από ένα σημείο (με εμπειρία δηλαδή κτλ) και μετά όμως ελάχιστα και σε απολύτως φυσιολογικά πλαίσια… στο Lies of P έχει 1 σημείο μόνο που φάρμαρα υπερβολικά και κουράστηκα -επειδή μαλακιζόμουν όμως με ένα boss που δεν είχα υπομονή να το πάω σώστά (σε έναν σκουπιδότοπο, ένα χτικιό από γλίτσα και σκουπίδια)…

Το καλό του παιχνιδιού πάντως, ειδικά για φίλους που δεν είναι τόσο φανατικοί των Souslborne, είναι τα throwables - μπορείς να τελειώσεις όλα τα boss σε χρόνους dt με καλή χρήση αυτών… είναι μια εσκεμμένη πινελιά νομίζω από τους δημιουργούς, για αυτόν ακριβώς τον λόγο - για παίκτες που δεν είναι τόσο ψημένοι με το genre, που δεν θέλουν να “καούν” κιόλας εντελώς με το timing των επιθέσεων, των dodges, parries κτλ…
Απλά ναι, προφανώς επειδή η προτεραιότητα είναι το combat, αν κάποιος θέλει να παίξει με πολύ trowable tools, μάλλον θα πρέπει να βρει 1-2 σημεία για εύκολο farming (έχω ένα που ήταν ταμάμ για εμένα - αν χρειαστεί το λέω με χάρτη κτλ)

1 Like

Εφυγε παραγγελία
image

1 Like

Θελω εδώ και καιρο να γραψω μερικα πραγματα για ένα μεγαλο διαμαντι που επαιξα και αξιζει μεγαλύτερη προσοχή.
Το hell is us το παρακολουθούσα καιρο και φαινόταν πολύ υποσχόμενο με vibes death stranding meets bloodborne αλλα κρατουσα μικρο καλαθι. Eυτυχως διαψεύστηκα. Ωστόσο ηταν πολύ άτυχο στην ημερομινια κυκλοφόρησας… 4 Σεπτέμβριου!! την ιδια μερα με το silksong κοντά στo Cronos και στο silent hill f και γενικα σε έναν πολύ γεματο μηνα από παιχνιδια με μεγαλυτερο hype, οποτε όπως ηταν φυσικο το εφαγε η μαρμάγκα.

Είναι ένα action αλλα κυριος adventure ψεφτο open world με χειρισμό soulslike. Το πρωτο πραγμα που σου λεει το παιχνιδι πριν ξεκινήσεις είναι το παρακατω

Αρκετα ψαρωτικό αλλα 100% accurate και πετυχημένο σαν εγχείρημα.
Η έλλειψη της καθοδήγησης είναι ένα από τα βασικα θετικα του παιχνιδιου καθως ολες τις προφοροριες τις περνεις τοσο φυσικά και τοσο σωστα που καταλαβαινεις ακριβως που πρεπει να πας και πως να λυσεις τους γρυφους του.
Εχει παρα πολύ καλη ισορροπία μεταξύ action και adventure με ένα από τα καλυτερα hub που εχω δει τα τελευταία που σου δεινει ολες τις πληροφοριες που χρειάζεσαι να σημειωσεις σε τεφτέρι το οποιο θεωρώ αναγκαίο αν θελεις να ασχοληθείς και με τα side quest και τα θελήματα (good deed όπως τα λεει).

Το δεύτερο μεγαλύτερο θετικο είναι η ασύλληπτη ατμόσφαιρα τους με ένα ambient ηλεκτρονικό ηχο.
Η ιστορια τοποθετείται σε εναν εμφύλιο που κυριαρχείται από φανατισμό, θρησκοληψία και παραμόρφωση της πίστης. Είναι η αυτοκαταστροφή ενως εμφυλιου πολεμου σε ένα post war /post apocalyptic σκηνικό. Εχει τρομερά και συγκλονιστικά σκηνικά φρίκης και παράνοιας.
*Επισης ο Τουφεξης φέρνει μια νοσταλγια deus ex.

Στα όχι τοσο καλα τουείναι το gameplay το οποιο είναι πολυυυ generic bloodborne oriented το οποιο ευτυχώς δεν με χαλασε τοσο ώστε να μην το ευχαριστηθώ.

Να το τσεκάρετε σιγουρα οσοι σας ιτριγκαραν εστω και λιγο τα παραπανω .Αλλο ένα διαμάντι για το 25. Είναι συμαντικο να θεωρηθεί επιτυχία μια τετοια προσπαθεί.

6 Likes

Τα τερματισα και τα 2. Το 1ο ο χαρακτηρας ειναι λες και βρισκεται μεσα στο νερο γιατι ειναι πολυ αργες οι κινησεις του. Αν το συνηθισεις αυτο ειναι οκ σαν game το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο παρα το mortal shell που θεωρω οτι αδικως εκθειαζεται σε τοσο βαθμο.
Το 2ο lords ειναι πολυ βελτιωμενο σε ολους τους τομεις και το τερματισα coop με εναν φιλο. Εχει καποια θεματα στο coop δυστυχως αλλα αποσο ξερω σολο ειναι μια χαρα πλεον μιας και εβγαλαν το version 2.0
Αξιζει ενα playthrough ειχε καποια γαματα boss fights και areas.

Δεν νομίζω ότι περίμενα ποτέ κάποιο παιχνίδι τόσο όσο το Metroid Prime 4

4 Likes

Samus όρμα τους - γάμα την εικόνα τους :bangbang: :bangbang: :bangbang:

1 Like