Παιχνίδια Παίζουμε;

Απο δύναμη και specs γενικά έχουμε κάποια ξεκάθαρη εικόνα;
Η Valve λέει 6 φορές την δύναμη του deck αλλά αυτό δεν μου λέει και πολλά :smile:

Συγκριτικά με PS5 και XSX πχ;

Αν ήθελα κονσόλα, θα έπαιρνα κονσόλα, θα έλεγε κανείς.

1 Like

Steam library > ολες οι κονσολες μαζι

2 Likes

Λίγο πιο αδύναμο, αλλά με πιο σύγχρονη αρχιτεκτονική gpu (RDNA3 vs RDNA2 στις κονσόλες).
Πιστεύω πάνω κάτω στα ίδια θα παίζει, αλλά επειδη είναι pc θα μπορεις να κάνεις tweak περισσότερο τα settings (συν πατέντες τυπου framegen).

Αν δεν είχα πάρει λάπτοπ προσφατα θα με έψηνε πολύ για compact φαση στο γραφειο.
Επισης το οτι μπορεις να πάρεις την microsd απο το steamdeck και να την κουμπώσεις στο machine και να παίζεις τα παιχνίδια σου απροβλημάτιστα, είναι πολύ ωραια φαση.

Προσωπικά με έχει ψήσει ακραία το VR, ειδικά με το standalone mode, αλλά και επειδη δίνει κ dongle για να παίζεις ασυρματα απο το pc παιχνίδια.

Μακάρι να είναι αξιόλογες οι τιμές σε όλα.

2 Likes

a nail in the coffin για την MS αυτη η κίνηση της valve καθως παλεύουν 2 γενιες να φέρουν το pc στο σαλόνι και τα εχουν κανει μαντάρα με το everything is xbox / gamepass.

Sony δεν επηρεάζεται τοσο απλα αν το καινούριο μηχάνημα εχει ανταγωνιστική τιμη παιζει να αλλάξει την πολιτική της να φερνει τα exclusive της στα pc. Νinty ok δεν την αγγίζει καθόλου αυτο.Ισως ενα steamdeck 2 την επηρεαζε περισσοτερο.

To controler πάντως ειναι λιγο λιγότερο σάπιο απο το παλιο μοντελο.

3 Likes

Πάντως το μεγαλυτερο νεο πέραν του hardware, ειναι η προσπάθεια που κάνει η valve για compatibility σε arm επεξεργαστες (οπως του VR). Δυνητικά αυτο σημαινει steam-deck like συσκευες με mobile chips, η και steam στα κινητά μας :exploding_head:

1 Like

3 Likes

Mολις τελειωσα το Phantom Liberty. Damn what a dlc. Φανταστικη ατμοσφαιρα, ιστορια και δραση. Το τελικο sequence ενα επος! Αντε μωρη εταιριαρα βγαλε το και το 4ο Witcher να γινουμε για τα καλα

6 Likes

Μολις τελειωσα το Dispatch… παει για τα καλυτερα για μενα φετος… καταπληκτικο παιχνιδι με σουπερ ηρωες … καιρο ειχα να κολλησω τοσο με ιστορια και χαρακτηρες… και εχει φοβερο animation…

5 Likes

Γύρω στα 9.tflops είναι το steam machine απ’οτι λένε. Που σημαίνει πιο κάτω και από base PS5 και XSX και μακράν πίσω από PS5 Pro.
Η λογική λεει μια συσκευή που θα παίζει τα παιχνίδια σε 1080p για να έχει καλό framerate και graphic settings παρόμοια με τις άλλες 2 κονσόλες. Πολύ καλύτερο βέβαια από το XSS.

Μένει να δούμε την τιμή. Αν αυτή είναι ανάλογη των επιδόσεων και λογική σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές, τότε η Valve μπορεί να δώσει κάτι πραγματικά σπουδαο όσον αφορά το value for money και να μοσχοπουλήσει.
Αν δούμε τίποτα “περίεργα” εκεί, θα έχει θέμα.

2 Likes

Πολύ διασκεδαστικό, υπήρχε στο ραντάρ και περίμενα υπομονετικά να ολοκληρωθεί και χθες έφυγαν τα 6 επεισόδια σε ένα καθισιό σχεδόν. Σήμερα με το καλό και τα τελευταία δύο, ελπίζω να τελειώνει γαμάτα. :+1:

1 Like

:sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

4 Likes

ξεκινησα τελικα Clair Obscur, εχω παίξει ελάχιστα, ενδιαφέρον φαινεται. Αντε να δούμε…

3 Likes

Εγώ ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει.Μαζί με άλλα 10 παιχνίδια που εχω στον κατάλογο και θα ξεκινήσω όταν τελειώσω με Silksong, όπως το κόβω από την νέα χρονιά… :smile:

Τελικα το Control δε με επιασε με τη μια, και το αφησα για αργοτερα.
Το Hades II απο την αλλη … τι ωραια παιχνιδαρα, ειχα ξεχασει ποσο εθιστικο ειναι! Αποκορυφωμα μεχρι στιγμης το συμφωνικο μεταλ γκρουπ Scylla and the Sirens.

1 Like

το Control θέλει χρόνο πάντως - θα σε πιάσει όμως, γιατί είναι 110% metroidvania σε 3d περιβάλλον (όταν ξεκλειδώσεις ειδικά και τα κλασσικά moves του είδους -dash, double jump, κτλ- και εξοικειωθείς με χάρτη και την πλοκή/upgrades, θα απογειωθεί -και κυριολεκτικά :stuck_out_tongue: - )

Hades 2 με βλέπω οριακά να το προλαβαίνω πριν κλείσει η χρονιά

3 Likes

Το control το ξεκίνησα και το άφησα (πολύ νωρίς) δύο φορές. Την τρίτη κάηκα και το τελείωσα.

9 Likes

3 Likes

Clair Obscur :crossed_fingers: