Παιχνίδια Παίζουμε;

Τον τελευταιο μηνα παιζω οσο μπορω Diablo 4 endgame.Πως γινεται και μου αρεσει περισσοτερο απο το Main game; :laughing:

Επισης παρηγγειλα επιτελους Expedition 33. Σπανιως μου κανει κλικ ενα παιχνιδι τοσο εντονα…

1 Like

Εγώ παίζω Stellar Blade.

Ωραιότατο old school hack n’ slash, διασκεδαστικό gameplay και ωραία κορίτσια! :sunglasses:

2 Likes

Πωω με εχεις ψησει πολυ με αυτο.

1 Like

Επος το expedition 33.

3 Likes

Γενικα καθε χρονο φέρνουν ονόματα αλλα νομιζω φετος(για τον χωρο μας) το τερμάτισαν.
:clap: :clap:

5 Likes

Έχει παίξει κανείς καννα jetpack cat στο Overwatch;; :rofl: Τελευταία δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με gaming.

1 Like

Το εριξα το 30αρι και μετα απο κανα τριωρο χτες ναι, γαμει. Ειναι το στυλ που μου αρεσει πολυ τον τελευταιο καιρο, story/exploration με adventure στοιχεια (τι ωραιο το Stray ρε σεις) αλλα ειναι αρκετα δυσκολο και ενα puzzle game στην καρδια του. Τρομερη η αισθηση απολυτης ελευθεριας που σου δινει, δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε αλλο εχω παιξει και χρησιμοποιει climbing σαν gameplay mechanic, αλλο πραγμα εντελως.

Θα επανελθω μολις τελειωσω, οπως παει το στορυ βλεπω πως θα μου αρεσει.

1 Like

Περιμένω και εγώ το τριήμερο να παίξω γιατί δεν πρόλαβα μέσα στη βδομάδα - αλλά ναι, όπως τα λες, απόλυτη ελευθερία, πολύ στιβαρό gameplay και με ένα πολύ καλά δουλεμένο “κρυφό” puzzle system στον πυρήνα του!

1 Like

Α και εξαιρετικο OST, γιατι το ξεχασα

1 Like
2 Likes

Η Sony κλείνει την Bkuepoint και μια εξαιρετικά ταλαντούχα dev team 70 ατόμων διαλύεται και ο Phill Spencer φεύγει από το Xbox και την θέση του παίρνει ένα AI…

Ωραία πράγματα στον κόσμο του gaming…

3 Likes

Όταν διοικούν άτομα άσχετα με το αντικείμενο και η επιμονή στα subscription services και τα live games κάνει μια εταιρεία να χάνει τον προσανατολισμό της, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Κι ασε την team cherry να βγάζει μύρια βγάζοντας niche παιχνίδια με αγαπη

5 Likes

Εκλεισα 4-5 ωρες στο Expedition 33… ειναι υπεραρκετες για να καταλαβεις οτι το παιχνιδι ειναι απιστευτο!

3 Likes

δυστυχως δεν ειναι καθολου ευχαριστα αυτα που γινινται τα τελευταία χρονια στην βιομηχανικά…
Μολις επεσε και η ταφόπλακα στην ms γιατι οκ ο σπενσερ και η Σαρα πηραν πολυ κακες αποφασεις αλλα οταν ακους οτι η καινούρια ceo ειναι ενας ανθρωπος που δεν εχει καμια σχεση με game και απλα ηταν στο κομματι του AI τοτε δεν περιμενεις τιποτα καλο. Και οταν γίνεται κατι τετοιο και χανεις τον βασικο σου ανταγωνιστη τοτε και η σονι δεν θα εχει καμια πιεσει για ολους αυτους του πειραματισμούς που κανει.

Σε αλλα νεα τελειώνω KCD2 το οποιο ειναι φανταστικο παιχνίδι και παραλληλα παιζω Romeo is a dead man που ειναι 110% suda και μου αρεσει.

2 Likes

Εγώ από την άλλη δεν τρελάθηκα. Το παιχνίδι είναι ένα φεστιβάλ των αντανακλαστικών σου μιας και ότι build κάνεις στους χαρακτήρες πάει στα σκουπίδια αν δεν μάθεις το pattern των εχθρών για να κάνεις parry.
Setting εντελώς έξω από τα γούστα μου και μουσική απλά οκ(δεν κατάλαβα γιατί τόσος κόσμος κόβει τις φλέβες του για ένα πιάνο που στην τελική θυμίζει Nier automata) Το story έχει ένα ενδιαφέρον αλλά σίγουρα δεν θα ξανά παίξω το συγκεκριμένο.
Γούστα τι να πεις

Στις 50 ωρες που ειμαι (δεν εχω τελειωσει την βασικη ιστορια ακομα) το θεωρω ηδη απο τα καλυτερα games που εχω παιξει.Κι εχω παιξει εκατονταδες τα τελευταια 35 χρονια.

2 Likes

Μετα απο κανα 50ωρο το τελειωσα (παρατησα το πρωτο playthrought λιγο μετα τα μισα γιατι τα εκανα κωλο με τις προμηθειες και θα πεθαινα της πεινας). Μου αρεσε τοσο πολυ που εχω αρχισει να σκεφτομαι να επιχειρησω Free Solo run, μονο αυτο θα σου πω…

1 Like

έχω παίξει λίγο τελικά ρε γαμώτο εγώ από την τελευταία φορά που πόσταρα, λόγω χρόνου - ελπίζω τώρα Μάρτιο που θα πάρω και κάτι άδειες από το 2025, να το ρολάρω λίγο καλύτερα… με προμήθειες καλά τα πάω γενικά πάντως, αν και στο σημείο που το έχω αφήσει τώρα

Summary

έχω λίγο κάνει μαλακία (παίζω περιστασιακά, οπότε χάνω και συχνά ή καταναλώνω προμήθειες εντελώς λάθος επειδή δεν συγκεντρώνομαι να το περάσω) και μάλλον πρέπει να πάρω απόφαση πως πρέπει να παίξω σοβαρά μέχρι το επόμενο save - αλλιώς με βλέπω να ανεβαίνω το βουνό με θολούρες (το έχω κάνει ήδη μια φορά και ζορίστηκα πάρα πολύ, εδώ που είμαι τώρα μάλλον θα γαμηθώ :stuck_out_tongue: )