Καπως ετσι την πατησα και εγω, στο σημειο που εισαι τωρα, επειδη ειναι απο τα μερη στο παιχνιδι με τα περισσοτερα σημεια για εξερευνηση, καποια στιγμη βρεθηκα να μην εχω προμηθειες και να πεθαινω της πεινας οποτε πιο πανω δεν μπορουσα να παω, αρα η επρεπε να κανω load κανα 3-4ωρο πιο πισω η απαλ να το ξαναξεκινησω. Γενικα τα survival mechanics δεν αστειευονται, παρολο που δεν ειναι τρομερα δυσκολα ειναι meaningful. Βεβαια μου εμεινα PTSD και στο δευτερο playthrough κουβαλουσα 5 μπουκαλια για νερο μεχρι το τελος χωρις λογο ![]()
πιο πίσω, εκεί με το πεσμένο τελεφερίκ ήμουν εντελώς dry + φαγητό γιόκ → γα-μή-θη-κα να ανέβω μέχρι το σημείο που είχε κάτι supplies πεταμένα (και στάνιαρα εκεί κάπως_… δεν νομίζω πως θα μπω στη διαδικασία να ξαναπάω 3-4 ώρες πιο πίσω (γιατί προέκυψε και νέο Resident Evil τώρα που παραμονεύει στη γωνία για τη στιγμή που θα με πιάσει fatigue με το Cairn) αλλά θέλω να πιστεύω πως θα το βγάλω τις επόμενες μέρες (χτες βράδυ έφτασα στην κορυφή του κεντρικού αυτού βράχου, που είναι σα σκάλα και κάνω μια έτσι να πιάσω κάτι φιστίκια - πέφτει το controller - γυρίζει ο δεξής μοχλός - τρώω μια βουτιά στο κενό όλη δική μου - επικό rage quit μετά)
![]()
Παιζω το Constance τελευταια και ειναι πολυ ευχαριστο metroidvania.
Τελειωσα το expedition33 εχθες…Σκετη μαγεια…
Τωρα ευκαιρια για περισσοτερο exploration.
T A K E.
C O N T R O L.
![]()
Έχω αρρωστήσει
Ξαναέβαλα χτες το πρώτο παιχνίδι μετά το video να χαζέψω λίγο - κατέληξα να παίζω 3 ώρες
άντε fingers crossed να ανακοινωθεί κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι ![]()
20ευρω για το καλύτερο roguelike παιχνιδι!
@nikatapi Τελικα τι εγινε με το AC Shadows? το πάλεψες στο switch?
Μια χαρά είναι. Το παίζω μισό ps5 μισό switch με cross-save. Δεν είναι το πιο εντυπωσιακό στο φορητό (πχ σε σχέση με star wars είναι κατώτερο) - αλλά παίζει μια χαρά γενικά.
Τώρα βέβαια μπήκε άλλη σφηνα
Το requiem το ξεκινησα και εγω ισα ισα μια ωρα.
Το κομματι της Grace μου αρεσε παρα πολυ. Του Leon full action οχι τοσο αλλα πιστεύω θα ειναι εξίσου καλο.
*Τώρα βέβαια μπήκε άλλη σφηνα
slay the spire 2 coop!
Έχω κολλήσει με Stellar Blade.
Παιχνιδάρα!
Αλλά δεν περίμενα να είναι και τόσο μεγάλο, ή μάλλον για να το πω καλύτερα να έχει τόσο περιεχόμενο.
Νόμιζα ότι θα είναι ένα κλασικό hack n’slash την 10-15 ωρών, έχει όμως πάμπολλα πράγματα να κάνεις και side quests που ανεβάζουν αρκετά τον χρόνο του gameplay.
Είμαι γύρω στο 65% και ήδη έχω 30+ ώρες…
Άντε να δούμε αν θα ξεμπερδέψουμε με αυτόν τον καρκίνο…
Nα μας πουν τι πίνουν εκεί στην Mega Crit τα παιδιά, μην το κρατάνε μυστικό. Πώς γίνεται να κάνουν έναν τέλειο παιχνίδαρο, ακόμα καλύτερο, πραγματικά με ξεπερνάει. Και ταυτόχρονα έχοντας τα αρχίδια να ξεμπροστιάσουν και να τα σπάσουν με τους μαλάκες στην Unity. Τι να πω, χίλια μπράβο.
Επίσης, το coop δεν υπάρχει. Δεν το περίμενα τόσο διασκεδαστικό. Το βλέπω να μας κρατάει άπειρες ώρες συντροφιά.
Κατέβασα και άρχισα το RE Village μιας και το είχε δωρεάν απ’ τη συνδομή του PS Plus.
Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου ή θέμα χειριστηρίου, αλλά βρίσκω τη στόχευση και το να κοιτάς τριγύρω δύσχρηστα. Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχη εμπειρία;
Είχα παίξει και το Biohazard και κάποια απ’ τα remake που βγάλανε -που είναι διαφορετικό στυλ βέβαια- αλλά δεν θυμάμαι να είχα κάποιο θέμα.
Στο expedition 33 ειμαι στην αρχη του act 2, με περιπου 12 ωρες και ηδη εχουν γινει βαρβάτα σκηνικά.
Εξαιρετικο παιχνίδι.
Μου την σπαει λιγο το συστημα μαχης. Σε πολλους εχθρους δεν μπορω να καταλαβω τι είδους αμυνα/parry/whatever πρεπει να κανω οταν πηδανε σε slow motion πανω μου και συνηθως με κανουν stun.
Δώσε βάση στον ήχο - υπάρχει ένας χαρακτηριστικός ήχος που παιζει τη στιγμή που πρέπει να κανεις dodge / parry
Thanks.
Θα το κοιταξω γιατι παιζω βραδια με χαμηλό τον ηχο. Θα βαλω ακουστικά και θα ξανατσεκάρω.
Ο ηχος ειναι παντα ιδιος η εχει διαφορετικο για parry/jump κλπ?
Ρε γαμωτο
Δεν ξερω. Το περιμενα πως κ πως αλλα βλέπω οτι μπλέκει παρα πολλα πραγματα ασυνδετα μεταξυ τους και φοβαμαι μηπως χαθει η μπάλα στο τέλος…
Μακαρι να ειναι τρομερο, νομιζω οτι ειναι απο τις κυκλοφορίες που ο κόσμος περιμένει να χαθει στον κόσμο του