Πάντως διαβάζω απο πρωτες εντυπωσεις οτι απο story ειναι αρκετα ρηχο, εχει (πολύ) steep learning curve, αλλά απο την άλλη πολύ ωραια και δημιουργική μάχη.
Ενδιαφέρον game σίγουρα, που πιστεύω εχει hype και λόγω εντυπωσιακού τεχνικού τομέα.
Από τις περιπτώσεις που νομιζω καλό ειναι να περιμένουμε να στρώσουν το game με μερικά updates γιατι σιγουρα τοσο περίπλοκο που είναι θα έχει τα θεματάκια του στην αρχή.
Για το στορυ ακομα δεν βγαζω συμπερασμα. Ειναι αποψεις βγαλμενες απο τα 6ωρα που παιξανε οι reviewers. Τις 4 πρωτες ωρες και 2 ωρες ξεμπαρκες πολυ αργοτερα. Το παιχνιδι μπορει να βγαλει 150 ωρες ανετα. Δεν εχω ιδεα τι στορυ μπορει να χει στην ολοτητα του. Φαινεται παντως καταπληκτικο.
Και γενικότερα μη νομίζεις, πλέον τα μισά παιχνίδια απαιτούν download για να παίξουν, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.
Σε άλλα νέα, χθες τερμάτισα το RE: Requiem. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, με μια προτίμηση στα sections που ηταν λιγότερο action oriented. Εξαιρετικό το port στο Switch 2, έπαιξα 50-50 φορητο κ TV και ηταν πολύ καλό.
από όσα έχω διαβάσει, για κόσμο που έχει πάθει overdose με open world παιχνίδια (σαν εμένα) είναι απαγορευτικό το συγκεκριμένο - για όσους είναι open world junkies όμως, μάλλον τα βγάζει τα λεφτά του (μόνο για το story διαβάζω μέτρια σχόλια, για όλα τα άλλα πάνω κάτω ακούγεται αρκετά καλό)…
Ναι, κάπως έτσι είναι η φάση απ’ ότι έχω καταλάβει, όποιος γουστάρει μπεσθεδική παιδική open world χαρά, χωρίς ψυχή και τζενέρικ χαρακτήρες, στόρυ και worldbuilding, μπαίνει άφοβα
Οι υπόλοιποι μακριά.
Νομίζω πως είναι κάτι καλύτερο από αυτό, έχω καταλάβει πως έχει ενδιαφέρον και πλούσιο gameplay, καλούς γρίφους και ποικιλία σε bosses. Είναι λίγο universal άποψη όμως πως χωλαίνει σε χαρακτήρες και στόρυ, κρίμα. Φαίνεται ένα τίμιο 7-προς-8 πάντως, περίπου ότι περίμενα δηλαδή.
Anyway, σε 4-5 χρόνια στο 60 με 70% κάτω μπορεί και να ασχοληθώ, εδώ άλλα κι άλλα δεν βιάστηκα να αγοράσω
Το πηρα εγω κ μ αρεσε πολυ στο τριωρο που παιξα. Γενικα δεν ξερω τι φαση ολοι αυτοι που το κραζουν ειτε για το στορυ, ειτε για clunkiness στην κινηση, ειτε για τους μηχανισμους εχοντας παιξει κατι διωρα.
Το στορυ εχει αλλες 50 ωρες για να το κρινεις. Clunkiness δεν εχω νιωσει. Ειναι καπως σαν το Red Dead Redemption σε πιο γρηγορο. Επισης οσο παιζεις κανει progress κ η κινηση σου κ γινεται πιο γρηγορη.
Ενω κ οι μηχανισμοι αν κ πολυπλοκοι, εμενα που μαι ψιλοcasual παιχτης, δεν με εχουν δυσκολεψει σε βαθμο να ξενερωσω.
Φαινεται οτι το παιχνιδι εχει πολυ ψωμι κ σκεψη απο πισω. Σε καλει να το εξερευνησεις κ σαν περιβαλλον κ σαν μηχανισμους.
Γραφικα, εξερευνηση, μουσικες κτλ απιθανα. Απολαυση πραγματικα. Τρεχει κ σουπερ. Στην 7800 μου σε 1440p, settings στο cinematic που ναι πανω απο το ultra κ χωρις amd upscale κ χω μονιμως πανω απο 60fps. Το ανεβαζεις ευκολα παιζοντας με τις ρυθμισεις.
Δεν λεω οτι ειναι δεκαρι, αλλα το κραξιμο που τρωει ειναι αστειο, γι αυτο κ ανεβαινει σταθερα στα στημ ρεητινγκς μεσα στην διαρκεια της ημερας.
Το ξεκινησα και εγω και εχω ακριβως την ιδια εμπειρια… οκ θελει χρονο το παιχνιδι αλλα μου αρεσει πολυ η εξερευνηση και ο κοσμος… Οντως εχει πολυ ωραια μουσικη. μεχρι στιγμης πολυ θετικα παει το παιχνιδι