Παιχνίδια Παίζουμε;

Το πηρα και εγω αλλα θα το παιξω λογικα απο βδομδα μολις τελειωσω με το Requiem.
Απο τα λιγα που διαβασα σιγουρα θα μπορούσαν να αφαιρέσουν κάμποσες ιδεες ώστε να ειναι πιο “ολοκληρωμενο” αλλα οκ σίγουρα ειναι για στους open world junkies.

Επίσης
image
άρρωστο…

4 Likes

Crimson Desert ολο και καλυτερο. Ωραια bosses. Πολλες ιδεες. Εχουν βγαλει ηδη 3 patches σε 3 μερες και το βελτιωσαν σε πολυ μεγαλο βαθμο. Το quality of life δηλαδη. Πχ δεν ειχε storage η πληκτρο για το inventory και επρεπε να το τσεκαρεις μεσω του μενου. Τα φτιαξανε. Και διαφορα αλλα τετοια.
Σταματησαν και οι αδικες κριτικες των παιχτων του 2ωρου στο στημ και εχει ηδη ανεβει απο το 59% των πρωτων ωρων στο 77%. Νομιζω οτι οποιος εχει υπομονη και εχει ορεξη να ασχοληθει με τους πολλους μηχανισμους θα ανταμειφθει με ενα πολυ ομορφο παιχνιδι

3 Likes

πως θα κανονισουμε και ενα co-op για sts 2;

2 Likes

Τελείωσα κάνα τριάρι playthroughs του clair obscur και τώρα ψάχνω με τι να καταπιαστώ, κυρίως απ’ τη βιβλιοθήκη του ps+.

Αν σου αρέσουν τα final fantasy και τα dark souls (λόγω dodge/parry), το clair obscur θα σου μιλήσει στην καρδιά. Αγόρασα μέχρι και το soundtrack.

Αλλά τώρα πάμε για άλλα. Για πείτε για wo long, αν μου αρέσουν τα souls/sekiro αλλά με τα nioh δεν κατάφερα να κολλήσω, θα μου αρέσει;

2 Likes

Steam ID: 76561198015924251
:muscle:

1 Like

4 Likes

Αντε να δουμε. Mass Effect game σε ενα πολυ αγαπημενο σετινγκ. Σουπερ η προοπτικη

2 Likes

Το παραπάνω είναι :100: :100: :100:

επίσης

βγάλτε release date ΠΙΑ ΓΑΜΩ!!

4 Likes

Λίγες μέρες πριν είχα γράψει ότι το σκέφτομαι για PS5 pro.
Τσίμπα τώρα μια αυξηση που το πάει στα 900. :smile:

Τι ζούμε ρε παιδιά, 5-6 χρόνια μετά και οι κονσόλες να κοστίζουν πολύ παραπάνω απ’οτι κόστιζαν στο ξεκίνημα.
Και που είμαστε ακόμα, η επόμενη γενιά θα είναι στα 800-1000 στην καλύτερη…

4 Likes

Κάπου εκει θα σταματήσουμε να παίζουμε.
Η απλά, θα μείνουμε σε αυτά που έχουμε.

Με τα δεδομένα αυτά, θα είναι για όλους ασύμφορη μια νέα γενιά, τόσο για τους gamers όσο και για τις εταιρείες. Cross gen μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

3 Likes

δυστυχώς η κατασταση και σε αυτον τον χωρο ειναι πολυ δύσκολη για casual gaming. Και εγω σκεφτομουν για pro (μεταχειρισμενο ή καμια προσφορα το Πασχα) γιατι crimson(και οχι μονο) δεν παιζει καθολου καλα στο απλο αλλα δεν υπαρχει περίπτωση να δωσω 800-900+ για κονσολα πενταετίας. Και το pc gaming θελουν να το αλλαξουν και να παίζουμε με virtual machines σε υπηρεσίες τύπου GeForce NOW που το βρισκω τραγικο αλλα τεσπα…
Εχουμε τεράστιο backlog δεν πειράζει.

crimson θα το πουλήσω και θα δω μήπως το παρω pc αλλιως καποια στιγμή στο μελλον.

1 Like

Τόσο χάλια το crimson?
Και λένε κοιτάνε να το βγάλουν και switch 2 :joy:

1 Like

Και δεν ξέρω η τρέχουσα γενιά δεν έχει προσφέρει και τις next-gen παιχνιδάρες που να λες οκ θα τα σκάσω τι να κάνω. ΟΚ ίσως είναι το προσωπικό μου gaming γούστο έτσι που παίζω παιχνίδια δεκαετίας, και αρκετά remaster.

6 Likes

Δεν είναι το γούστο σου, είναι η πραγματικότητα.

Από το κακό στο χειρότερο πάει το πράγμα, τουλάχιστον έχουμε πλούσιο backlog όπως είπε ο Neo και ένα σκασμό games που δεν πιάσαμε στην ώρα τους (εγώ δλδ).

1 Like

Προσωπικά το πιο next gen experience που είχα, πέρα απο Alan Wake 2, ήταν το Tears Of The Kingdom που βγηκε σε κονσόλα με 4GB Ram :joy:

Γενικα θεωρω ελαχιστες εμπειρίες δε θα μπορούσαν να παίξουν σε ps4 με χειρότερα γραφικά πχ.

2 Likes

Το Crimson εχει εξελιχθει σε επος για μενα. Απορω με τις κριτικες, οταν ειχε καλυφθει τοσο μικρο κομματι του παιχνιδιου. Ακομα κ το στορυ κ το background του κοσμου μ αρεσουν πολυ. Αποκαλυπτονται κ συνδεονται ολα τμηματικα.
Βεβαια ειναι μονο για παιχτες που εχουν διαθεση κ χρονο για εκστονταδες εργατοωρες. Εγω ειμαι τετοιος παιχτης. Μ αρεσει το χασιμο κ η εξερευνηση σε open worlds. Ειναι τελειο σε αυτο το κομματι. Μονο τα puzzles του τεσταρουν την υπομονη μου, αλλα κ αυτα εχουν παντα την λογικη τους.
Εχω καμια 60αρια ωρες στο παιχνιδι κ ακομα ειμαι στην αρχη. Στην πρωτη περιοχη απο τις 5. Σε καποια φαση ξεκινησα ενα ταξιδι προς τα παγωμενα κ ορεινα βορεια κ ηταν μια πανδαισια. Φαραγγια, θυελες, παγωμενες λιμνες, βαρβαρες φυλες, αγελες λυκων, αποκρημνα φρουρια. Ανυπομονω να ξαναπαω.
Γενικα η πορεια του πολυ εντυπωσιακη. Ξεκινημα στο στημ με 51% κ τωρα εχει φτασει το 85%. Μετακριτικς 87.
Αν καποιος θελει να καει ανταμειβεται με πολυ αξεχαστα sessions

3 Likes

Δεν αμφιβάλλω την ποσότητα του απλα σε ps5 προσωπικά το παιχνιδι δεν παιζεται αν το γυρισω σε performance mode οταν εμφανιστούν πανω απο 4 εχθροί αντι για εφε βλεπω pexels, αν το γυρισω σε quality τα fps πέφτουν κατω απο 30 και δεν ειναι απο της περιπτώσεις που μπορεις να παιξεις. Γενικα πολυ κακο optimization.

Στο pro που το ειδα παιζει πολυ καλυτερα.

2 Likes

Κριμα. Στο pc εχει πολυ καλο optimization

Οπότε θα πάρω το Pro! :smile:

Εγώ παίζω αυτές τις ημέρες το AC shadows. αρκετά καλό φαίνεται μέχρι στιγμής, πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Είμαι στα ξεκινήματα ακόμα.

2 Likes