Παιχνίδια Παίζουμε;

Στο τελος θα πουμε οτι τελικα 1Κ για Steam Machine basic, ειναι καλη τιμη.
Εχω διαβασει πολλα posts στο reddit, με κοσμο που προσπαθει να φτιαξει κατι καλυτερο στο ιδιο μεγεθος και δεν τα εχει καταφερει κανενας. Ειτε πολυ μεγαλο (3x) ειτε πολυ ακριβο.

Εγω παντως βλεπω τους gamers να μην μπορουν να αποφασισουν αν προτιμουν performance, μεγεθος η portability.

Ευτυχως, πλεον υπάρχουν προτάσεις για ολους.

2 Likes

Αυτη τη βδομαδα εκανα νεο πισι για το γιο μου με πολυ καλυτερα parts απο το steam machine στα 820 ευρω * τιμες εδω Τσεχια ( μονο hard disk δεν πηρα επειδη ειχα )
RAM G. SKILL 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16
Power Supply ADATA XPG PYLON 750W
Graphics Card XFX Swift AMD Radeon RX 9060 XT OC 16G
PC Case Montech AIR 1000 LITE Black
CPU AMD Ryzen 5 5600
Motherboard ASROCK B550 Pro4

4 Likes

Πολύ καλό setup γαι τα χρήματα που έδωσες. Ειδικα GPU σαφέστατα καλύτερη απο steam machine

2 Likes

Πολύ μπακαλίστικα, στην Ελλάδα για αυτό θα έδινες 1000-1100 ίσως. Και πάλι συμφέρει.

3 Likes

Η ddr4 κάνει όλη την διαφορά, αν πας σε ddr5 δίνεις κάνα 300αρι παραπάνω γαμω το ΑΙ.

2 Likes

10 Likes

Δυστυχώς ισχύει

Ας παιξουμε λίγο Resident Evil Village πριν πιάσουν οι πολλές ζεστες

7 Likes

Κατά τη γνώμη μου καλύτερο από το Requiem.

1 Like

Αντικειμενικά καλύτερο*

Αντίο playstation + physical games - δε θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι χαρούμενος

1 Like

φακ

Πολυ απλα θα παιξω οτι παλιοτερο υπαρχει σε φυσικη μορφη.

Μεγαλο λαθος αυτη η κινηση,ξενερωσε πολυ κοσμο.

5 Likes

Αντίο playstation γενικά θα έλεγα…και εννοειται οτι το ίδιο θα γινει και με το xbox.

Ολα μα ολα λαθος στην βιομηχανία εδώ και καιρό, μια καλή είδηση δεν υπάρχει.

3 Likes

Εντωμεταξυ το αστείο είναι ότι το Oblivion Remastered θα βγει σε full physical μορφή στο Switch 2 :joy:

Σκέφτομαι από όταν βγήκε να πάρω το Alan Wake 2 σε physical μορφή. Ίσως πρέπει να βιαστώ.

1 Like

Να βιαστείς γιατι ειναι παιχνιδαρα οχι γιατι δεν θα βρεις κομμάτια
Εγω ως συλλέκτης με λυπει πολυ αυτο που γινεται τα τελευταια χρονια και που θα ολοκληρωθεί σύντομα με την κατάργηση των retail. Σιγουρα δεν μου παει το χερι να παρω day one παιχνιδι digital. Δηλαδη ακομα και τωρα day one κοιταω να παρω καποια special έκδοση με κανενα steelbook.
Digital μονο στα indie δεν τα λυπαμαι καθολου. BTW τωρα με τις εκπτώσεις του steam πηρα
Mewgenics το οποιο ειναι superfun, και xenonauts 2 που εχω διαβάσει τα καλυτερα.

3 Likes

To digital distribution ειναι ο βασικος λογος που εχουμε indie games. Ο λογος που χρειαζοσουν οπωσδηποτε publisher παλιοτερα ηταν το entry cost του να παραχθουν οι φυσικες κοπιες, με την διαδοση του Steam ανοιξε ο δρομος και εχουμε indie σκηνη τωρα.

Τωρα για την καταργηση, εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Αλλα εχει 2 μεγαλα θεματα, το ενα ειναι οτι εντεινει το ‘δεν σου ανηκει τιποτα’, αμα κλεισει το service, bad luck και το δευτερο ειναι τα μεταχειρισμενα. Το δευτερο ειναι ισως λιγοτερο προβλημα γιατι γινονται πολυ συχνα discounts σε σχεση με παλια.

Οπως και να εχει αρνητικη εξελιξη προφανως.

14 Likes