Καταφερα χθες να φτιαξω ενα σπιτικο streaming σκηνικο με τους client Moonlight και Sunshine.
Nομιζω για χρηστες που απλα θελουν να παιζουν τα παιχνιδια του desktop σε αλλο δωματιο με τηλεοραση ειναι απο τα πιο οικονομικες λυσεις.
Στο desktop βαζεις το Sunshine, και ουσιαστικα φτιαχνεις εναν self-hosted game streaming server, και μετα θα χρειαστεις εναν αλλον client στο αλλο δωματιο που θα συνδεθει στον server μεσω Moonlight.
Ειχα ενα παλαιοτερο λαπτοπ που το εκανα client, αλλα ενα φθηνο mini PC τυπου 150-200ε η ακομα και Apple TV μπορει να κανει αυτη τη δουλεια και να ειναι μονιμα καβατζωμενο πισω απο την TV.
Τωρα ειμαι στη διαδικασια να βρω τα καταλληλα settings ωστε να ειναι οσο πιο smooth γινεται, αλλα γενικα πολυ θετικα αποτελεσματα - θα βαλω Spiderman 2 αργοτερα πχ να τεσταρω.
End of an era για μια απο τις καλύτερες κονσόλες όλων των εποχών. Προφανώς δεν τους συνέφερε να βγάλουν revision με αφαιρούμενη μπαταρία, οπότε θα πάνε με ό,τι stock ειναι διαθέσιμο.
Ξεκίνησα χθες το Death’s Door στο φορητό.
Πρώτες εντυπώσεις ότι πρόκειται για παιχνιδάρα!
Θέλω να δω και το Tunic που είναι σε παρόμοιο στυλ.
Ωραιο το Death’s Door ! Μπορει και να σου αρεσει και το Crypt Custodian.
Εκανα μια καλοκαιρινη μπαζα και εγω με:
Grime, Mandragora, Castlevania Dominus Collection
Το Mandragora πολύ καλό,.το έχω τερματίσει.
Το Dominus θέλω να εγώ κάποια στιγμή να το κατεβάσω λόγω Ecclesia που δεν έχω παίξει.
Νομίζω όλοι ξέρουμε το τραγούδι… ![]()
Η beta που έπαιξα πρόσφατα ήταν εξαιρετική και γενικά φαίνεται αρκετά αναβαθμισμένο σε όλα σε σχέση με το πρώτο.
Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, smooth gameplay, gore και βέβαια η επιλογή της μουσικής για το τρέιλερ για την οποία πρέπει να πούμε ένα μπράβο στους devs! ![]()
Εγω λογω ενος pack με θεμα Star Wars, μολις εμαθα οτι υπαρχει παιχνιδι με τιτλο PowerWash Simulator 2 (!) , στο οποιο μπορει οποιος θελει να πλενει παραθυρα, αυτοκινητα, παιδικες χαρες, πατζουρια, τζαμια, διαστημοπλοια, και οτι αλλο μπορει να χρειαζεται πλυσιμο.
Μερικες φορες ανησυχω για την ανθρωποτητα.
Το πετυχα και εγω καπου εχθες και ακομα αναρωτιεμαι γιατι υπαρχει κατι τετοιο.
Γιατι καμια φορα θες να κλεισεις τον εγκεφαλο σου και να κανεις κατι χαλαρωτικο και satisfying. Χωρις πλακα, ετσι λεγαμε και για το Euro Truck Simulator 2 πριν καποια χρονια και ειναι απο τις πιο χαλαρωτικες και γαματες εμεπιριες εκει εξω.
Είναι αρκετά γνωστό και με καλές κριτικές το powerwash, μια φορά που έπαιξα πλάκα είχε.
Εγώ δηλώνω fan πάντως, είναι πολύ χαλαρωτικό game
Ναι ρε μαν, στηριζω οσα train simulators και truck simulators υπαρχουν εκει εξω.
Απλα το να πλενεις ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ, δεν ειναι χαλαρωτικο ![]()
Και το να είσαι football manager/νταλικερης δουλειά είναι αλλά όλοι παίζουν
Ισχυει, επισης καποια πραγματα ειναι satisfying για τον εγκεφαλο χωρις προφανη λογο. Το να καθαριζεις κατι και να το βλεπεις σιγα σιγα πχ να αλλαζει χρωμα ειναι για καποιο λογο ενα απο αυτα. Αλλο κλασσικο παραδειγμα ειναι τα idle incremental games τυπου cookie clicker. Στα χαρτια ακουγονται ως κατι εντελως ηλιθιο, ελα που το lizard brain μας ικανοποιειται οτι βλεπει number go bigger.
Λοιπόν εσύ μου χρωστάς περίπου 1 ώρα ζωής (και δουλειάς μη σου πω γιατί εννοείται ότι το έκανα αντί για όσα με πληρώνουν) και καναδυο συνεδρίες σε φυσικοθεραπευτή για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα που άρχισε να με φλερτάρει έντονα.
Επίσης, το Powerwash φαίνεται φασάρα, κάτι τέτοια short από τύπους που πλένουν χαλιά, αυλές, παλιές ραπτομηχανές ή τους άλλους που αλλάζουν οπλές στα άλογα, αυτά μου τα πετάει το youtube κατά τις 2 το πρωί και μπαίνω σε τρύπα μέχρι τις 4+.
δεν θελεις να ξερεις ποσες (εκατονταδες) ωρες εχω ξοδεψει σε αυτην και αλλες παρομοιες μαλακιες…