Παιχνίδια Παίζουμε;

Το συγκεκριμενο run ξεκινησε πριν 4 χρονια, γιατι ειχα χασει το προηγουμενο save που το ειχα σιγουρα καπου απο το 2015 ή οταν πρωτοβγηκε το cookie clicker… ναι, ειναι ηλιθιο, αλλα εχει παρα πολλη στρατηγικη. Ειδικα οταν φυτευεις τα φυτα, παιζεις με τις δαιμονισμενες γιαγιαδες, και με το χρηματιστηριο μπισκοτων :stuck_out_tongue:

Χιλιες φορες ενα idle clicking game παντως για μενα απο οποιοδηποτε power wash

2 Likes

Nintendo Switch 2 Logo GIF - Nintendo switch 2 Logo Nintendo - Discover & Share GIFs
:partying_face:

@nikatapi περιμένω μια καλή ΑΑΑ title πρόταση, να συνοδέψω το Hades 2.

2 Likes

Screenshot 2026-07-20 161444

μιλαμε για σοβαρο προβλημα εδω…

Αμανννν εγινε αγορα;
Αν δεν εχεις παιξει Resident Evil Requiem με κλειστά μάτια το προτείνω.
Δε θυμαμαι αν εχεις PC/ αλλη κονσόλα, να ξέρω τι να προτείνω :stuck_out_tongue:

1 Like

'Eγινε ναι - το nintendo fanboy μέσα μου με έτρωγε μήνες τώρα… Requiem λέω και εγώ, διαβάζω και καλά σχόλια για το frame rate (το Indiana Jones έψηνα πιο πολύ αλλά νομίζω θα το παίξω στο ps5 τελικά - την άλλη κονσόλα μου δηλαδή) και γενικότερα για το port του στο switch2

1 Like

Πολύ καλό και το Indiana (και κανονικό cartridge) αλλά αν εχεις την επιλογή για PS5 θα ειναι καλύτερο εκει (μην κοιτάς εμενα τον βλαμμένο που τα παίρνω στο Switch).

To βασικό είναι τι θα παίξεις και στο φορητο για να επιλέξεις, αλλιώς καλύτερα είναι προφανώς (σε framerate / εικόνα) στο PS5.

Requiem πάντως είναι εξαιρετικό port.

Δε θα πώ για τα της Nintendo που ειναι must play προφανώς.
Από αυτά που έχω παίξει εγώ, αν κάνεις κ καμια ψακτική σε vinted / vendora για μεταχειρισμένα:

• Requiem
  • Cyberpunk (εχει κ cross-save κ όλο το game στο cartridge)
  • Indiana Jones (όλο το game στο cartridge)
  • Star Wars Outlaws (επισης εχει cross-save)
  • Skyrim (παλιό αλλά καλό με ωραιο update)
1 Like

Προς το παρόν Thimbleweed Park, Starfox, Hades 2 και Requiem έχει το μενού για Αύγουστο (και Overcooked 2, μιας και από ότι είδα υποστηρίζει και τα χειριστήρια του 1, οπότε ευκαιρία να καταστραφούν μερικές φιλίες ακόμα στις διακοπές :stuck_out_tongue: ) - τα παραπάνω τα έχω όλα στο ps5 (Skyrim στο pc παλιά αλλά δεν ξανακυλάω εκεί :stuck_out_tongue: αρκετά χρόνια από τη ζωή μου πέρασα στo Tamriel :stuck_out_tongue: )… ελπίζω και καλό port σε 007 First Light γιατί το έχω ψήσει πολύ στο φορητό τώρα

1 Like

Εκεί είναι όλη η φάση, εγώ σχεδόν όλα τα games τα εχω παίξει 60% φορητό 40% τηλεόραση χοντρικά. Είναι πλέον τόσο εξελιγμένη η τεχνολογία που δεν κλωτσάει στα γραφικα ουτε στην TV ούτε και στο φορητό. Ειδικά το Requiem είναι σοκ

1 Like

Εγώ θα περιμένω μέχρι να βγει η έκδοση με την νέα οθόνη :sunglasses: Ακόμα και Oled να μην είναι, θα έχουν φτιάξει πιστεύω το πρόβλημα με το latency

Δεν καίγομαι έτσι και αλλιως, με το legion go s την έχω καταβρεί και η λογική λέει ότι το S2 μόνο για ninty παιχνίδια και κατά τ’αλλα θα μαζεύει σκόνη. Αλλα το μικρόβιο… :smile:

Καλορίζικο Lupin.

2 Likes

Καλορίζικο! :saluting_face:

1 Like

@Lupin Όποτε το παίξεις γράψε μια γνώμη για το Hades 2, γιατί προσωπικά ένιωσα σαν να παίζω Bamboozled με τον Τζόι χωρίς να ξέρω τους κανόνες :')

@Lupin άλλο ένα για τη λίστα :stuck_out_tongue:

1 Like

φαίνεται να μην χάνει σε frame rate οπότε πόπα - το έχω κάνει ng++ στο ps5 ήδη αλλά όποιος ψάχνει καλό souslike και δη πιο κοντά στο bloodborne μην τα ξαναλέμε, άχαστο!!!

2 Likes

με το lies of p δεν ξέρω ρε γμτ, κάτι με ξενέρωσε. υπέροχο αρτ αλλά βρήκα το animation πέραν του πρωταγωνιστή, που ναι οκεί, δικαιολογείται ναναι περίεργο, πολύ ξύλινο. δεν με ικανοποιήσ η μάχη, το πόσο ρευστός ήταν ο χειρισμός, και το πόσο γραμμικό/άψυχο μου φάνηκε το περιβάλλον.

Έχει παίξει κανείς το Huntdown;
Είναι σε τιμή χώμα τώρα και το σκέφτομαι για τη φορητή, old school run and gun με φοβερό pixel art.

1 Like

Πολυ ωραιο φαινεται αυτό! Λιγο metal slug vibes?

1 Like

Μιας και πιάσαμε κουβέντα για switch σήμερα ήρθε αυτο το διαμαντακι που το ηθελα στην retail συλλογή μου

Summary

Hades 2 πολυ ωραίο παιχνίδι με διπλάσιο περιεχόμενο απο το πρώτο… Σε όποιον άρεσε το 1 πολύ δύσκολα δεν θα περάσει καλα με την συνέχεια…

Switch2 μονο bayonetta 3 εχω παιξει γαι την ωρα και περιμένω fire emblem τον Οκτώβριο.

1 Like

1 Like

παιχνιδαρα και ακρως εθιστικο! Παρτο χωρις 2η σκεψη!

1 Like

Εγώ κόντρα σε κάθε νέο trend, διάλεξα 100% 00s PC gaming νοσταλγία και έβαλα να παίξω το τρίτο Dark Fall. Κλασικό point and click της εποχής, που απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό. Τα παιχνίδια του Boakes με το folk horror στοιχείο τους και την γνήσια μυστηριακή ατμόσφαιρα που έχουν με έλκυαν ανέκαθεν και το καλοκαίρι ενδείκνυται για χαλαρά adventure games.

Η σειρά Dark Fall (το τρίτο που θα παίξω τώρα έχει σύνδεση με το πρώτο, το δεύτερο είναι εντελώς stand alone) μπορεί να μην άφησε το στίγμα της στο χώρο των adventure games ούτε να καινοτόμησε σε κάτι, όμως ήταν πάντα δημιουργίες με μεράκι, σαν να λέμε από fans για fans.

3 Likes