Άι να δούμε θα κάτσει να δοκιμάσουμε duskbloods?
Dragon Age Veilguard σε φυσικη εκδοση στα 12 ευρω αξιζει; ![]()
Εγω το επαιξα και μου αρεσε , ειχε καποια σημεια που ειναι κιτς… αλλα εχει ωραια μαχη και κοσμο… για τετοια τιμη πιστευω ναι ( μη περιμενεις να εχει ομως σχεση με τα προηγουμενα )
Εγω το παράτησα στην μεση περα απο το combat που ειναι αρκετά φαν οπως και κάποια setpieces μεσα σε αυτη. Ωστοσο το level design / διάλογοι/ σενάριο σε πολυ κακα επίπεδα γενικα ποσο μαλλον για DA.
12 ευρω ειναι καλη τιμη για coin flip αν θα σε τραβήξει ή οχι.
το πηρα με 11,37 ευρω για την ακριβεια, οποτε και μαπα να βγει δεν με νοιαζει ![]()
πείτε μου πως δεν είμαι ο μόνος που την έχει πατήσει τόσο πολύ, με αυτό το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ που είναι το Animal Well;;!!

Δεν το ξερω καν σαν τιτλο. ![]()
Λέγονται πάρα πολλά για αυτό. Είναι πράγματι έτσι;
Ohh ναι ειναι επος το παιχνίδι των 33MB!!
είναι έτσι και απείρως περισσότερο - έχω πάθει ένα μικρό σοκ με το πόσο βαθύ είναι σε επίπεδο μηχανισμών και γρίφων, το τι απόκοσμη ατμόσφαιρα έχει και τι διαφορετικά συναισθήματα μου προκαλεί διαρκώς, αλλά και με το πόσο σύνθετο είναι συνολικά σαν κατασκεύασμα… δηλαδή αν λέμε για indie διαμάντια, το συγκεκριμένο πρέπει να είναι μάλλον στην κορυφή μιας τέτοιας λίστας εν έτη 2026
ΦΣΣΣΣ περιμένουμε πως και πως εντυπώσεις ![]()
σε άλλα nintendo-νέα
επίσης, θα μπορούσα να κάνω post 1000+ λέξεων για το πόσο αγχολυτικό είναι το Mario Kart World αλλά θα κρατηθώ προς το παρόν - όπως και θα κρατηθώ για τις πρώτες μου εντυπώσεις από το Switch2, που το έχω μια βδομάδα τώρα και τα μάτια μου έχουν γίνει σα κουμπότρυπες ![]()
Ο λαός απαιτεί αναλυτικές εντυπώσεις (και friend code)
Παίδες , θέλω να αγοράσω ps2 καθώς ψιλοχαλασε το παλιό που είχα . Από πού προτείνετε να δω- αγοράσω;
PS2? Στον Ελαιώνα Κυριακή πρωί .
Ναι ενώ έχω ps5 με πιάνει νοσταλγία κάθε καλοκαίρι και παίζω παλιά παιχνίδια στην άδεια.
εγω εχω αγοράσει κονσολες απο αγγελίες μεσω ινσομνια, βεντορα κλπ κρίνοντας παντα απο τις αξιολογησεις των χρηστων και ποτε δεν ειχα θεμα… Αν το φοβασαι μπορεις να πας απο καταστήματα οπως το console club αλλα εκει θα πληρώσεις σιγουρα κατι παραπάνω.