κάτσε μην ληκάρει σε κάνα μήνα ξέρω γω και για πισί όπως πάει η φάση. ![]()
To βασικότερο έβαλα καλέ, το άλλο αργεί ακόμα
Ακυρο το PS μου ηρθε invite για Steam Machine ![]()
Αντε πάλι θα ξαναπαίξω witcher 3 - ελπίζω να βγει κ physical για switch 2
Witcher 3! Πως το χουν καταφερει και ανυπομονω παλι να το ξαναπιασω!
Προσωπικά για μενα το ΠΙΟ jaw dropping ειναι οτι ηταν capture σε απλο ps5…
Αρχες Δεκεμβρίου με το καλο γεννάμε νομιζω μπορω να παρω μια βδομαδα αδεια πιο μπροστα… ![]()
Σε εναμιση χρονο που θα μπει σε κανα sale θα το παιξουμε, απο την στιγμη που ειναι τοσο καλο σε PS5 μια χαρα, γιατι τρεμω τι PC θα θελει…
Ποτέ δεν ημουν φαν της σειράς και μάλιστα πάντα αναρωτιόμουν τι χαμός γίνεται και εγω γιατι δεν τον καταλαβαίνω.
Γενικά το στυλ αυτό αλητεία κλεβω αμάξια σκοτώνω κοσμο κ γενικα τα κανω πουτάνα ολα, δεν με τράβηξε ποτέ σαν κονσεπτ. Προτιμω δρακους σπαθια και αλογα.
Παρολα αυτα το βιντεο που καθησα και παρακολουθησα χθες, εριξε σαγονια στο πατωμα, σε σημείο που μέχρι κ εγω σκεφτηκα οτι ισως ειναι ωρα να ασχοληθω με το γκέιμ καποια στιγμη.
Σε αλλα νέα δικά μου, καταφερα να τελειώσω το ρημάδι το sekiro. Εκανα ενα διάλειμμα 2 εβδομαδων γιατι εφαγα τρελό σκαλωμα σε συγκεκριμενο boss που απλα δεν μπορουσα με τπτ να το περασω. Τελικα με χιλια ζορια καταφερα και εφτασα στον πιο μεγαλο τερματισμο και νιωθω οτι μου εχει βγει ολη ψυχή.
Χαλαρά οτι πιο δύσκολο εχω παιξει και σιγουρα ενω το παιχνιδι σκοτωνει σε σημεία, χανει βαθμολογία μονο κ μόνο για την εξωπραγματικη δυσκολία που ειχα αντιμετωπίσει. Θα ηταν κριμα να το σταματήσω, γιατι οντως το σκεφτηκα.
Τωρα χαλαρα να κλεισω κατι τρύπες, εχω αφησει κατι morales και hogwarts πριν τον τερματισμό και μετα προχωραμε.
Το σκεφτομαι για mortal shell 2.
καλά το τέλος του Σεκιρο, είναι ΠΟΝΟΣ. Εφαγά πολύ ώρα. Μα πάρα πολύ ώρα…
το οτι είναι χύμα τα GTA είναι γεγονός. απο εκεί και πέρα όμως … φοβάμαι λίγο - τα προηγούμενα ήταν badass. εδώ αντί για περιθώριο, νιώθω σαν να έχουμε για ήρωες … κατι άλλο. κάτι ινσταγκραμικό … μακάρι να μην είναι, αλλά θα κάτσω να δω μια και κριτικές και κάνα βίντεο απο πλείθρου, πριν ασχοληθώ. θεωρώ τις περισσότερες ονλαιν αποστολές που είχαν βγάλει τρελό σκουπιδαριό, και αν τις έχουν γράψει οι ίδιοι … τα αδέρφια έχουν φύγει απο την εταιρία… όλοι οι παλιοί παραγωγοί βσκ είναι παρελθόν.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη gaming παραφιλολογία από το ότι το GTA είναι απλά μια παιδική χαρά που κλέβεις αυτοκίνητα, θερίζεις κόσμο και κάνεις χαβαλέ. Συμφωνώ πως είναι ΚΑΙ αυτά ή έστω πως μπορεί να γίνει όλα αυτά, αλλά τα GTA είναι πολύ πολύ περισσότερα από ένας ενήλικος παιδότοπος. Και συνήθως λέγονται από ανθρώπους που έχουν παίξει μισή ώρα σε κάποιον φίλο ή έχουν δει ένα-δυο βιντεάκια και έβγαλαν πόρισμα.
Δεν την λέω σε κάποιον συμφορουμίτη, γενικότερο σχόλιο.
Κι εγώ προσωπικά δεν είμαι φαν της σειράς (τελευταίο gta που έπαιξα ήταν το san andreas νομίζω) αλλά παιχνίδι της ροκσταρ, που όσο και να μην την γουστάρω σαν εταιρεία, και να είναι κλέβεις αυτοκίνητα, θερίζεις κόσμο και κάνεις χαβαλέ, απλά δεν το πιστεύω. Για το 5 πχ μου έχουν πει άτομα που ξέρω το γούστο τους και το εμπιστεύομαι, ότι έχει φοβερό main story. Οκ, όχι σε ρδρ2 επίπεδα, αλλά σε υψηλό επίπεδο.
To GTA ειναι ενα glitch στο ματριξ δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Δεν ειμαι φαν απλα καθε φορα που παιζω περνάω πολυ καλα και με ρουφάνε στο κοσμο οπως το rdr. btw το στορι λενε κατι χαζα οτι θα ειναι γυρο στις 70 με 80 ωρες… (ακραίο και αρνητικό για εμενα…)
Τωρα το Gta online οπως και το rdr online ειναι κατι ξεχωριστο και εχουν τον δικο τους κοσμο.
Ξέρω, όχι δημοφιλής άποψη αλλά το GTA4 είναι το καλύτερο.
Ο Niko Bellic ήταν τρομερός χαρακτήρας.
*Μια χαρα δημοφιλής αποψη ειναι.
Εχω ξεκινησει Baldur’s Gate 3 εδω και 1 βδομαδα και το απολαμβανω…