Παιχνίδια Παίζουμε;

Male Drow Sorcerer/draconic Bloodline. Τα προηγουμενα 2 τα ειχα παιξει με half elf Paladin οποτε ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο. (Αν και ενα απο τα walkthrough στο Neverwinter Nights ηταν παλι με sorcerer)

Sorry για το σχολιο περι κλέψιμο αυτοκινήτων και σκοτωμα κτλπ, δεν το ειπα για να μειώσω το παιχνίδι σε καμία περίπτωση. Ισα ισα που νιωθω δέος για την εταιρία και τα κτήνη που εχει κυκλοφορήσει.
Το ανέφερα σαν σχολιο οτι το περιεχόμενο του ειναι μια καθημερινότητα καποιου/ καποιων σε εναν αρκετα ρεαλιστικο κόσμο του σήμερα που δεν απέχει απο την πραγματικότητα. Σιγουρα δεν εχω ασχοληθει και δεν γνωρίζω ακριβως το ποσο βαθος εχει η σειρά, απλά ανεφερα οτι δεν ειναι κ πολυ του στυλ μου, γιαυτο ειπα κιολας οτι προτιμω κατι ποο σκοτεινο η πιο επικο σε φανταστικο κόσμο.

Btw baldurs gate 3 το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να το ξεκινησω και να χαθω στον κόσμο του.
Λογικά για pc αν και το βλέπω και σε ps5 και δεν ξερω κατα πόσο θα αξιζει σε κονσολα.

Σε ps5 το παιζω και μαλιστα πηρα την συγκεκριμενη εκδοση που ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ:

1 Like

Παρομοιως. High five. Ξεκινησα με ενα περιεργο elf fighter/cleric war domain, αλλα καταπιεζομουνα και γυρισα στα εργοστασιακα μου και τον εκανα πολυ γρηγορα (απο το 3ο level) respect σε ελφ rogue thief.

1 Like

GTAVI 30fps lock λέει :joy::joy:

Ε με αυτά τα γραφικά τι περίμενες; Αν και κρατάω μια επιφύλαξη για το Pro, αν μπορεί παραπάνω. PS5 και XSX με τίποτα.

60fps στην remastered όταν βγει σε PS6, το επόμενο Xbox και PC… Για να πουλήσει και η Rockstar παραπάνω, θα το ξεζουμισει το παιχνίδι όπως έκανε και με το GTAV.

2 Likes

Αναφέρεται ότι θα είναι κλειδωμένα στα 30 και για το pro !
Λογικά αυτό που λες - για να πουλήσει κάτι άλλο μελλοντικά

1 Like

Εχει κανείς ξεκινησει star wars zero company?
Αν ναι, εντυπώσεις?

2 Likes

Εντωμεταξυ μαλακα @Lupin καηκα τοσο πολυ με το Cairn (οι τυποι ετοιμαζουν ΔΩΡΕΑΝ DLC με εξτρα βουνα, playable χαρακτηρα, νεο Gym, αργοτερα μεσα στην χρονια) που εχω αρχισει να ψαχνομαι να ξεκινησω αναρριχηση…

1 Like

έχω έναν μπατζανάκη ενός καλού μου φίλου να σου συστήσω να πάτε παρέα - απλά μην γκρεμοτσακιστείτε πουθενά και μπλέξω εγώ μετά :stuck_out_tongue:

1 Like

Για να είμαστε δίκαιοι, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλο game που να κάνει όσα κάνει το GTA VI σε επίπεδο γραφικών, στην κλίμακα που το κάνει συνολικά. Απο animation, μέχρι φωτισμό, αντανακλάσεις κλπ. Προσωπικά δεν περίμενα με τίποτα ότι θα υπήρχε performance mode, στην καλύτερη 40fps για τηλεοράσεις που το υποστηρίζουν.

1 Like

Αυτο παιζω τωρα… 2 ωρες εχω μονο αλλα φαίνεται τουμπανο… Btw καπου διαβασα το τραγικο οτι απέλυσαν το 60% της ομαδας κανα μηνα πριν το launch.

Πριν το zero company τελείωσα το Αlien dark decent το οποιο ειναι άρρωστη παιχνιδαρα. Εξαιρετικο και φουλ αγχωτικο σύστημα μαχης, εξαιρετικο story ωστοσο οι τελευταιες δυο αποστολες συνεχεια κρασαραν και με παιδεψε πολυ να το ολοκληρώσω

4 Likes

Παρα πολυ καλο μεχρι τωρα στις 9 ωρες που ειμαι… το ευχαριστιεμαι οσο δεν παει

2 Likes

Πολυ αγχος οντως

Onimusha και Dawnwalker και τα δύο παιχνιδάρες όπως φαίνεται

Τόσα πολλά παιχνίδια, τόσο λίγος χρόνος…

1 Like

my 5 cents για το Switch 2 λοιπόν:

Από τα joycons που μπαίνουν εύκολα και όμορφα στα πλαϊνά μαγνητικά, που έχουν καλύτερη υφή και “κάθονται” και πιο καλά στο χέρι, μέχρι την ματ επιφάνεια (καλύτερη πρόσφυση) τα SL και SR που είναι μεγαλύτερα (επιτέλους) και πολλά ακόμα, το κάνουν εμφανώς μια βελτιωμένη στα πάντα εκδοχή του Switch 1 στο θέμα εργονομία και γενικότερου σχεδιασμού - ενώ όντας ήδη το ίδιο λεπτό με το προηγούμενο βοηθάει full στο να είναι μια πολύ άνετη φορητή κονσόλα από άποψη βάρους και “κρατήματος” (έχω πρόσφατο παράδειγμα το steam deck φίλου, που ενώ οκ, αν και εμφανώς ανώτερο τεχνολογικά εργαλείο, το ελαφρώς γκουμουτσο-ειδές του μέγεθος δεν ήταν και ότι καλύτερο/άνετο στα χέρια μου).

Μείον εδώ το ότι δεν υπάρχει ξανά μια anti-drift τεχνολογία νομίζω/από ότι καταλαβαίνω - έχω ήδη στείλει να service δις τα joycons του Switch 1, δε νομίζω να το γλιτώσω και εδώ σε μερικά χρόνια (μήνες?)

Η μεγάλη οθόνη τεράστιο + επίσης: πολύ ευχάριστη στο μάτι και καλύτερη ανάλυση προφανώς (σε παιχνίδια Switch 2 δηλαδή είναι η διαφορά τεράστια με τα αντίστοιχα του Switch 1 - 1920x1080 ανάλυση, VRR και 120ΗΖ, DLSS ΝVIDIA κτλ)… δεν είχα Switch 1 OLED οπότε με την LCD δεν ξέρω τι και πως συγκριτικά, αλλά αυτό που βλέπω τεσπά εμένα μου είναι υπερ-αρκετό…
Disclaimer πως δεν το έχω παίξει docked ακόμα (title of my sex tape) γιατί δεν ήμουν Αθήνα - και στο πατρικό μου, όποτε αλλάζω ή προσθέτω ένα έξτρα καλώδιο σε οποιαδήποτε συσκευή, οι δικοί μου νομίζουν πως θα πέσει το ρεύμα και θα γυρίσουμε στην Λίθινη Εποχή.
Eλπίζω ΣΚ να προλάβω να δω λίγο το Tears of the Kingdom, πως φαίνεται στην (αρκετά καλή μου) 55άρα τηλεόραση με τα 4k του και όλα…256gb επίσης χωρητικότητα ΚΑΙ ΓΑΜΩ!

Μείον η μπαταρία -βγάζει 3ωρο στα πολύ απαιτητικά και θες σίγουρα powerbank (αυτά τα διαόλια που ανατινάζουν αεροπλάνα δλδ, οπότε τον ήπια αν τυχόν θέλω να το πάρω σε μεγάλο ταξίδι) αν και στα πιο light τραβάει αρκετά παραπάνω (παίζει και 6ωρο αν θυμάμαι καλά)

Περιφερειακά τώρα, chat, gamechat, gimmick-ιες της Nintendo κτλ δεν δοκίμασα κάτι - σιγά σιγά με τον καιρό…

Σούπερ που το eshop πάει τρένο και δε σέρνεται, σούπερ ότι παιχνίδι έπαιξα σε Switch 2 έκδοση, σούπερ οι χρόνοι download και loading που μειώθηκαν, σούπερ και η ευκολία που μετέφερα τα πάντα από το 1 στο 2.

Μείον τέλος, από την άλλη, το ότι έπαιξα σε έκδοση Switch 1, δεν ήταν το καλύτερο δυνατό σε optimization - όχι πολλά, overcooked 1 και 2 δηλαδή.

Γενικά πάντως, μια πλήρης αναβάθμιση του Switch 1 σε κάθε τομέα σχεδόν που έχει νόημα (για εμένα) οπότε super ευχαριστημένος - και τέλος, συνολικά σαν κονσόλα, αποπνέει έναν πιο premium αέρα από τον προκάτοχό του, μια γενικότερη αισθητική εμφανώς ανώτερη.
Τώρα αν αξίζει, οκ νομίζω όσοι επενδύουν σε Nintendo ξέρουν τι θα πάρουν και τι θέλουν γενικά από την εταιρεία… καλά έκανε που ανοίχτηκε πάντως σε third parties επιτέλους και το μέλλον θα δείξει τι και πως γενικότερα.
Θέλω ένα καλό third party και μάλλον αυτό θα είναι το RE: Village, καθώς το Indiana Jones μάλλον τελικά προτιμώ να το παίξω σε ps5 και τηλεόραση να το παρακολουθεί ενίοτε και η κερά μου, ενώ τα πρώτα σχόλια από τη Gamescom για το port του 007 First Light (που ζαχάρωνα) είναι ψιλό-απογοητευτικά.

Σε αυτά που έπαιξα τώρα τον Αύγουστο, 2 λόγια:

Αnimal Well: μαγεία, 10/10, ο λόγος που παίζω videogames. Ακόμα να το τελειώσω γιατί τράβηξα ένα καλό φρένο όταν κατάλαβα πως παίζω πολλά πράγματα ταυτόχρονα, μην καεί. Θα το πιάσω ξανά το ΣΚ.
Alien Isolation: φοβερό port, καλύτερα γραφικά, χειρισμός, ήχος, όλα άψογα (είμαι στα 2/3 του 2ου playthrough μου και το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο ξάπλα τα βράδια στο κρεβάτι, από τότε που το τελείωσα στην tv μου στο ps5)
Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: το είχα αδικήσει, αφήνοντάς το στη μέση όταν το αγόρασα, γιατί τότε είχα πάθε και ένα open world fatigue και κάπου κουράστηκα… το ξεκίνησα από το 0 και είναι λες και παίζω πρώτη φορά ένα υποψήφιο για GOT-δεκαετίας+… αδιανόητο παιχνίδι, φα-ντα-στι-κη δουλειά στην έκδοση για Switch 2 και αυτά.
Thimbleweed Park: Point n Click 90s adventure meets Twin Peaks και αυτό - 10άρι ακατέβατο.
Streets of Rage 4: επικά co-op κάποια βράδια στις διακοπές με παρέα - άλλο ένα + του Switch 2, η υποστήριξη των joycons του πρώτου. Επικό βρωμόξυλο και combos, φοβερή δουλειά από την Dotemu
Μario Kart World: Θα αρκεστώ στο να πω ότι είναι από τα πιο αγχολυτικά πράγματα που έχω παίξει ποτέ, χωρίς απαραίτητα να είναι το καλύτερο Mario Kart (από τα καλύτερα σίγουρα όμως). Κατανοώ πως επί της ουσίας το open world στοιχείο δεν προσφέρει πολλά παραπάνω σε τέτοιου είδους παιχνίδια, εμένα όμως ήταν το αντίδοτο σε κάθε άγχος ή ένταση που βίωσα τον τελευταίο μήνα…θα κάνω συνδρομή τώρα αυτές τις μέρες στη Nintendo να δω τι ψάρια πιάνω online.
Οvercooked 1 - 2: Τα έχω/έχουν ξαναπεί διάφοροι εδώ - από τα πιο εθιστικά co-op puzzle παιχνίδια ever και σοβαρός λόγος να πλακωθείς στα 40φεύγα σου με παιδικούς κολλητούς σου φίλους ή και την/τον σύντροφό σου… αν είναι αυτοί άσχετοι από κουζίνες και από οργάνωση, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να τους κράζω στο repeat.

StarFox και Hades 2 στα κουτάκια τους, για αργότερα - είμαι λίγο πριν τον τερματισμό σε Spiderman 2 και MGS3 Delta σε ps5, οπότε θα περιμένουν λίγο ακόμα

2 Likes

Σιγουρέψου ότι έχεις ενεργοποιήσει κ αυτό
How to Use Handheld Mode Boost on Nintendo Switch 2 | Nintendo Support

1 Like

7 μηνάκια.
Έσκασε και ντέμο του resonance για όποιον ενδιαφέρεται

1 Like

3 Likes

Anxious GIFs | Tenor

2 Likes