Καβαλα (Α.Ο.Κ)

παιδιά νομίζω έφτασε η ωρα να ανοίξει ενα thread και για την νεα καβαλα παλιος Α.Ο.Κ :p!!!
το thead αυτο το ανοιγω με αφορμή τις 3 καλες εμφάνισης της απέναντι στον λεβαδιακο(νικη 0-1),αστέρα τρ(ήττα 0-1) και φυσικά τον ολυμπιακο(0-0)…Απο αυτους τους 3ς αγώνες εγω εχω ξεχωρίσει πάντως τον Ντοπρασίνοβιτς ,Ιtandje ,Σουλτανίδης και Oruma! για να δουμε στην συνεχεια(19/9 αοκ-ατρομιτος)…:wink:

Θρύλε τράβα παίξε λίγη μπάλα
Θα σε περάσει και η Καβάλα

Φοβερό σύνθημα που λέγανε κάποτε οι Αεκτζήδες, στους Παναθηναικούς:p:!:

δεν περιμενα να ανοιξει τοπικ για την καβαλα…και οταν το ειδα στα αθλητικα προς στιγμην υπεθεσα οτι θα ειναι τοπικ οπαδικο και αναφερεται σε σεξουαλικου υπονοουμενου συνθημα…#-o

Πάμε γερά ρε Καβαλάρα!! :smiley:

Το σίγουρο είναι πως η Καβάλα του αληταρά και μαφιόζου Ψωμιάδη, αυτού που όλοι οι “αντικειμενικοί” δημοσιογράφοι χειροκρότησαν την απομάκρυνση από την ΑΕΚ ως δείγμα εξυγίανσης του ποδοσφαίρου μας, θα παίξει όπως και στον πρώτο γύρο το ματς στα ίσια αντίθετα με την Λάρισα όπως την κατάντησε ο νέος, ωραίος, τεχνοκράτης (απόφοιτος λυκείου τρομάρα! #-o) της σούπερ λίγδας και αγαπημένος των Καρπετοπουλαίων, Πηλαδάκης!

Όλοι οι γαύροι στο θρεντ της καβάλας σήμερα (που αν φάει 3 κι αυτή, θα ναι άλογο ανάσκελα με τα πόδια ανοιγμένα, έτσι;).
Δεν κοιτάτε που θα σας σπρώξει 2 σήμερα ο Αστέρας, την καβάλα κοιτάτε…

ηρεμαααα…

εχουν γινει πολλα λαθη αλλα δεν φταιει και ο πιλαδακης που δεν παιρνει πρωταθλημα ο ολυμπιακος…

εδω δεν ξερουμε αν κερδισει τον πανθρακικο την αλλη εβδομαδα, τον παο θα κερδιζε…??

Αν δεν παίρνει πρωτάθλημα ο γαύρακας, όλοι φταίνε φιλαράκι. Κι ο πηλαδάκης κι ο δούρος και ο νότος που φυσάει και οι metallica (για όλα φταίνε αυτοί βασικά) και φταίει κι ο mustaine γιατί το τελευταίο megadeth δεν ήταν καλό, φταίει επίσης η πράσινη παράγκα, ο βαρδινογιάννης, το τσέρνομπιλ, ο εις την εκ του πρινούς θέση λαρισσαίος ίππος, ο πύργος και ο βασιλιάς που δεν κάνανε ροκέ, οι κάρτες του βιτόλο, η απόκρουση του τζόρβα, το μπάσο του λέμμυ, η μπαρτσελόνα, οι αγίοι δέκα και οι αγίοι σαράντα, η μέρκελ, τα τύμπανα του λομπάρντο, το τελευταίο Kreator…

όχι, όχι! δεν είναι μάρθες κλάψες οι γαύροι, όχι!

:lol::lol::lol::lol:

nice…:slight_smile:

ελα ρε καβαλααα!:smiley:

ωπα της!!!

Ατσα ο Σμολαρεκ!

παντως,η καβαλα παιζει πανεξυπνα και οι αντεπιθεσεις στα γκολ που εβγαλε ειναι φοβερες!!!μακαρι να στρωσει με αυτον τον προπονητη,μπας και ανεβει η ποιοτητα του πρωταθληματος μας!

η καβαλα εχει την ομαδα που σχεδιαζαν να εχει η λαρισα…

αλλα εδω το μυαλα δεν ειναι στην θεση τους…
μπραβο στην καβαλα…:slight_smile:

Μπραβο στην Καβαλα!επαρχια δυνατη!αντε να επιστρεψει και η αρρωστια η βασιλισσα!

Εγραψες :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Η Καβάλα είναι βλαμένη ομάδα.Αν έπαιζα συγκεντρωμένα στα “μικρά ματς” θα ήταν πολύ ψηλά.Έχει τους παίχτες για να το κάνει.Κρίμα.

Τιμή και δόξα στην πόλη της Καβάλας και στον υπέροχο μυστακοφόρο πουροκαπνιστή!! :smiley:

να’στε καλα ρε καβαλιωτες…

Να ρωτήσω κάτι, αν έπαιζε λίγη μπάλα της προκοπής σήμερα και ο Ορούμα πόσο θα ληγε το ματς?