Καβαλα (Α.Ο.Κ)

μακάρι να μπει κάποιος απο εμας πλαη οφφ
για τις κενές θεσεις σου εχω πει τι παιζει + οτι ο μακαρος δεν ειναι και απο τους πιο συμπαθητικούς ανθρώπους στη καβαλα(αλλα και γενικα)…

αλλα οπως και να 'χει ειναι οντως μαλακια να εχουμε μια τοσο καλη ομαδα και το γήπεδο ειναι ειναι μισογεμάτο… :?

Ντάξει δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος αλλά ποτέ άλλωτε η Καβάλα δεν πήγε τόσο καλά! Και ο Ψωμιάδης είναι επιχειρηματίας. Αν συνεχίσει ο κόσμος και δεν στηρίζει ε γιατί να κάτσει;

Πάει παίρνει την Δράμα πχ και γίνεται πανικός!!!

ναι ρε έχεις δίκιο…
αφου και τον πανιώνιο δεν λέγαν οτι θέλει να πάρει?

αλλα δεν μπορω να εξηγήσω αλλιως το γιατι δεν παει κόσμος…!! :-k

ονουατσι παει φουλ για δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα!!! yeah…

Είναι κρίμα. Βλέπεις από πέρσυ ότι η ομάδα έχει εεεεε πω γαμώ ξεχνάω ελληνικές λέξεις!!!

Έχει potential τέλος πάντων. Γιατί δε στηρίζεις; 100 ευρώ το διαρκείας είχε; ΚΛΑΙΝ!!!

Εμείsh στο Ellάδα here το leme δυνατότητες or προοπτιkesh

πωωωωω δυνατότητες ρε πούστη μου ναι!!! αχχαχχαχα.

Καβαλα γαμω τις πολεις,γαμω τις ομαδες κ γαμω τα σουβλακια.Θυμαμαι ειχα παει σε εναν σουβλατζη περισυ καπου κοντα στο υδραγωγειο,αν το λεω καλα, ο οποιος ειχε βαμμενο κιτρινο το μαγαζι λογω Α.Ε.Κ η Αρη,δεν θυμαμαι καλα κ εκανε κατι θεικα σουβλακομπιφτεκια που τα τιγκαριζε στο κοκκινο πιπερι ,την παπρικα κ το μπουκοβο και μετα θυμαμαι εψαχνα την Πυροσβεστικη,ε,ε,ε,ε,ε περιπτερο για νερο!Δεν θυμαμαι ονομα,αν θες βοηθησε με Astaldo η Νεο!
Καβαλα φοβερη πολη!!!
Support Your Local Team!!!

@Astaldo
το θεμα δεν ειναι τα λεφτα
θυμάμαι πέρσι ο μακης 3ς μέρες μετα τους εντός έδρας έδινε τα εισιτήρια 10 ευρο και 1 ευρο στους μαθητές!!!
και παλι δεν ειχε φουλ κοσμο…

αλλα οποίος πήρε περσι διαρκειας απο θάλασσα μερια τρωγανε πουλο στους μεγαλους αγώνες!!!

τι να πω μαλλον δεν ήμαστε του αθλήματος…

εγω πέρσι πήγα σε 3ς αγώνες
και φετος σε 1 με τον παο(και αυτο με τη παναθα:D)
αλλα αντε πες εγω δικαιολογούμε δεν ειμαι καβαλά

@jiopas αχαχαχα

που σε πήγαν αγορι μου που??(προφανώς λες για εξω απο την καβαλά και δεν μου έρχεται κατι :D:-k…)

Oxi στον πεζοδρομο με τα εναλλακτικα καφε,εκει στα αρχαια κοντα,στις καμαρες.
Εμενα στο ξενοδοχειο Galaxy,oποτε απο πανω απο τον μεγαλο κεντρικο δρομο καπου,στα δεξια.
Πηγα επισης στο τερμα του λιμανιου σε ενα πολυ γνωστο καφε,πιο περα απο το Σουλταναδικο,που για να πιεις καφε επρεπε να σκασεις 20 ευρω,α’οπου βλεπεις ολη την Καβαλα.Παλι δεν θυμαμαι ονομα.Εκει που εχει και ενα μικρο θεατρακι και κατι αγαλματα!

Δεληκάρης και τα μυαλά μας πονάνε!!! και γαμώ τις μάσες!!!

Το Σουλτανάδικο που λες πρέπει να είναι το Ιμαρέτ! :smiley: :smiley:

Εισαι θεος.Αυτα ακριβως!
Τωρα θυμηθηκα,Δεληκαρης!!!
Ναι,Ιμαρετ!

πηρατε τον παικταρα rios

τον rios δεν τον ειχα προσέξει καθόλου στον αστερα…
το γκολ ειναι απο 2 καινούριους παίκτες ασιστ ριος γκολ νικολαε
που για ακομα μια φορα δείχνει οτι ο αγαπουλας ξερει να κανει μεταγραφές…

μπραβο!!

1 ημίχρονο για πολλά γκολ. 2ο μηδέν…

Το καλό είναι ότι έχουμε θεωρητικά 4 εύκολα εντός και πρέπει να τα πάρουμε όλα!

o rios ειναι παιχταρας που τον εκαψε ο βλαχος,
την πρωτη χρονια ειχε κατι τραυματισμους αλλα επαιξε στο τελος μαζεμενα παιχνιδια και εδειξε οτι ξερει μπαλα
φετος ο βλαχος τον ειχε μια δεκα λεπτα αλλαγη ,τρεις παγκο,μια εκτος αποστολης, και ελεγε οτι δεν αποδιδει

*εχει πολυ καλα χτυπηματα φαουλ σε στυλ σεντρα σουτ

Παληκαρια της Καβαλας,καλημερα!
Αυριο σε ενα παιχνιδι που ολοι το περιμενουμε εδω κ καιρο λογω της σημασιας του για την διατηρηση στην πενταδα και την εξασφαλιση μιας θεσης στα play off οι δυο καλυτερες φετινες ομαδες εκτος Αθηνων αναμετρωνται,δηλαδη εσεις κι εμεις!!!
Δυστυχως περα απο εμας που εχουμε νουμερο προεδρο και κανει τις μαλακιες τη μια πανω στην αλλη με κορυφαια την αναιτιολογητη απομακρυνση Τσιωλη και την προσληψη του ανεκδιηγητου Μακη Κατσαβακη κι ο δικος σας σε μαλακιες δεν παει τελικα πισω,αφου εγω προσωπικα δεν καταλαβα γιατι επρεπε τεσσερις στροφες πριν το τελος να φυγει ο προπονητης που σας εχει πεμπτους και να ερθει ενας ανεργος απο το πουθενα!!!
Τες πα ειλικρινα πιστευω πως αν εμεις χασουμε με λιγοτερο απο τρια γκολ θα ειναι επιτευγμα καθως ψυχολογικα κοσμος και ομαδα ειναι χαλια,αρα δεν βλεπω να κανουμε κατι το θετικο!
Οσο ζουμε βεβαια ελπιζουμε γι αυτο και θα δουμε!!!
Το καλο ειναι οτι κι εσεις εχετε αρκετες σημαντικες απουσιες με αποκορυφωμα αυτες των Ονουατσι κα Ντουγκλαο!!!

παίζουν οι ομάδες που …[SIZE=“1”]δεν [/SIZE]θέλουν να μπουν στα πλαυ οφ…καλό ντέρμπι…

με ένα χ μπαίνει ο αρης πεντάδα…

δύσκολος και ύποπτος αγώνα καλα λεει ο crimson αλλα…

μακάρι!!

ορίστε το γεμίσαμε και ολο το γήπεδο και…
αφου κομπλάρουν με κοσμο δεν μπορούν!!! :stuck_out_tongue:

περα απο την πλακα παντως απλα έλεος…
συγχαρητήρια στον βολο…

καλύτερα εσείς παρα αρης

Nα εισαι καλα,αλλα πιστευω οτι ησασταν καλυτεροι κ το εγραψα κ στο thread της ομαδας μου!