Καβαλα (Α.Ο.Κ)

έπεσα έξω στην πρόβλεψη μου για χ…ευτυχώς έβγαλα απο το δελτίο τον αγώνα…

πάντως ο ψωμιαδης συνεπείς…να μην μπει στα πλαι οφ, αυτή του η ομάδα…να μπει άλλη…

Ετσι μπραβο!!!

[B]Οργή στην Καβάλα, προχωρεί η συγχώνευση με Ηρακλή[/B]

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγη ώρα στον κόσμο της Καβάλας η είδηση πως άνθρωπος της διοίκησης της ΠΑΕ πήγε το μεσημέρι στο Επιμελητήριο της πόλης, προκειμένου να τρέξει όλες τις διαδικασίες για τη μετονομασία της ομάδας σε “Νέα ΠΑΕ Καβάλα-Νέος Ηρακλής”.

ακόμη δεν το πιστεύω οτι κάποιοι δέχτηκαν να πάρει την ομάδα ένας που είναι καταζητούμενος, και να μεταφέρει την ομάδα τους παίχτες που είναι “αφηνιασμένα άλογα”

Τώρα ειληκρινά, μπορεί να το καταφέρει αυτό, όντας και καταζητούμενος;:):!:

Κατά την απολολογία του για το θέμα του ντόπινγκ ο Σταύρος Ψωμιάδης είπε την εξής… τρομερή ατάκα: [B][U]«Δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά ο πατέρας μου ασχολείται με το body-building»![/U][/B] :!:

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ??!! :smiley:

…μήπως είπε βόδι μπίλντινγκ:p :slight_smile: :!:

Ολοι για τον Βολο γραφετε ε;Για την Καβαλα τιποτα :stuck_out_tongue:

Γιατί πόσοι είμαστε από Καβάλα; Εγώ και ο Νeo? Εγω απλά couldn’t care less και απ’όσο ξέρω ο neo είναι πάοκ :stuck_out_tongue:

Ελεος ο δικηγορος του Ψωμιαδη μιλαει πως η αποφαση ειναι τελειως ακυρη και πως επειδη ειναι επαρχιακη ομαδα ο υποβιβασμος μπορει να σκοτωσει την ομαδα…

μεχρι τωρα κοιτουσανε τη ξεπουλουσε για τον Ηρακλη ρε…#-o

Ελεος…οι κωλοτουμπες δεν εχουν τελειωμο.

Σήμερα κλείνει του Ετούχου (πρώην επιθετικός της Μan. City)

ο ψωμιαδης έφυγε λέει από την καβαλα και παρέδωσε τις μετοχές, γιατί τον αδίκησε η κοινωνία…
έδωσε το 20% που κατείχε η οικογένειά του…

[B]δημοσιογράφος[/B] - κύριε ψωμιαδη, το υπόλοιπο 70%(το 10 είναι στον ερασιτέχνη) σε ποιον ανήκει???
[B]ψωμιαδης[/B] - που να ξέρω εγώ.?!!

τραλαλα, τραλαλα, τραλαριλαλαααα

:bow2::bow2::bow2:

:lol3::lol3::lol3:

μα δεν μπορώ να καταλάβω τι γελάς… το είπε ο άνθρωπος…η κοινωνία της καβαλας, και η ποδοσφαιρική κοινωνία…

πάντως οι παρανομίες συνεχίζονται…έχει κλάσει στο γέλιο ο κόσμος…

[B]«Μπες», «βγες» για Μάκη![/B]

Απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη!

Εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι ο κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τα στημένα.

Ο πρώτος έκρινε πως πρέπει να προφυλακιστεί, ο δεύτερος πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερος και ως εκ τούτου, το? μπαλάκι πάει στο Δικαστικό Συμβούλιο, που θα κληθεί να αποφασίσει τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο, ο Ψωμιάδης θα κρατηθεί, [B][U]προσωρινά[/U][/B], καθώς εκκρεμούν άλλες, φορολογικές παραβάσεις?

«Γενναία» χαρακτήρισε την απόφαση του ανακριτή ο εκ των δικηγόρων του Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης.
Περισσότερα σε λίγο?

[B]Ελεύθερος ο Ψωμιάδης! [/B]

καταλάβατε ποιος άκουσε την κασέτα με τους βασανισμούς :stuck_out_tongue:

απλά προσκυνώ
αλλάζω ομάδα και απο αελ γίνομαι παε μακης…σας έχει όλους…

[B]Την έκλειψη ηλίου, πάντως, δεν την έστηναν![/B]

http://www.sportdog.gr/article/56127/ten-ekleipse-eliou-pados-den-ten-estenan

τον άνθρωπο δεν τον αγγίζει κανεις ολους τους εχει στο τσεπάκι του!!
τι λαμογιες ξέρεις φαντασου…!!
:?