Ιδρώνετε όταν χέζετε;

ειδες οι γιαπωνεζοι τεχνολογια??

Σκατα στα μουτρα τους … εγω δεν θελω μουσικη να ακουω οταν χεζω , προτιμω φυσικους ηχους σαν τις κλανιες μου … Death Metal ρε νουνια !!!

Pisteyw oti o Anieros_Martyras einai o prwtathliths dhmiourgias kammenwn topics!
To enisxymeno xesimo pragmatika borei na akougetai san blastbeats…
oso gia to radiofwno kala kanan kai to valan stis xestres giati ayta pou paizei gia xesimo einai…

Επόμενη ανακάλυψη μου το “Κλανιαόκε”: χέστρα με μικρόφωνο και μεγάφωνο, για να ακούνε οι απέξω τους αυτοσχεδιασμούς του από μέσα.

Πρόσφατες πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να στηρίζει οικονομικά την ανακάλυψή σου…Αληθεύει???
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πρόσφατες πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να στηρίζει οικονομικά την ανακάλυψή σου…Αληθεύει???
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Δεν ήθελα να το αποκαλύψω, αλλά ναι είναι αλήθεια. Οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου μας, είχαν βαρεθεί να μας κλάνουν και εμείς να μη το παίρνουμε χαμπάρι. Τώρα θέλουν να ακούσει η οικουμένη όλη τις κλανιές τους.

Από μία έρευνα όμως που έκανα, ανακάλυψα ότι ένα τέτοιο προϊόν θα είχε μεγάλο αγοραστικό κοινό. Ήδη έχω παραγγελίες από τον Ozzy Osbourne (θέλει να κάνει πρόβες για τα live) και από τον Coverdale, που αφού έκλεισε το λαρύγγι του λέει να προπονήσει το εντεράκι του…

:smiley: :stuck_out_tongue: :smiley:

Εχετε ΤΕΛΕΙΩΣ καει παιδια… τελείως… :lol: :twisted: 8)

Ε τώρα σε βρίσκω λίγο υπερβολική…Απλά έχουμε αρπάξει λίγο από τον ήλιο… :roll: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ε τώρα σε βρίσκω λίγο υπερβολική…Απλά έχουμε αρπάξει λίγο από τον ήλιο… :roll: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
την επομενη φορα μην ξεχασετε το αντιλιακο σας να αποφυγουμε τα καψιματα… :wink: :wink:

Ε τώρα σε βρίσκω λίγο υπερβολική…Απλά έχουμε αρπάξει λίγο από τον ήλιο… :roll: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
δεν εχετε απλως αρπαξει… εχετε εγκαυματα!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

δεν εχετε απλως αρπαξει… εχετε εγκαυματα!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
τι βαθμου ακριβως?? α-β-γ??ειμαστε κ 2 νοσηλευτριες να κανουμε καμια νοσηλεια??ετσι witch?? :D/ :D/

[quote=“amazona”]

τι βαθμου ακριβως?? α-β-γ??

ω!!!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[quote="“Princess_of_the_dawn”"]

Να προσέχεις μόνο γιατί είναι κολλητικό… :twisted: :twisted: :twisted:

to kapsimo pou kollaei ??

allo einai to kurio thema pou mas kaei ammesa!!! :roll:

Σωστη η παρατηρηση σου…Εδω μεσα μιλαμε για το χεσιμο…Για το καψιμο μπορει να ανοιχτει αλλο topic… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

isos na ennoei to kapsimo pou kammia fora niothoume en ora mystiriodous kai synama apopniktikis klanias… ektos ki an exete faei chilly to proigoumeno vrady, opote etoimastite gia polemo me tis aimoroeides sas… :lol:

Γαμα !!!

Γαμα !!![/quote]
τριτου δηλ???μιλαμε για εκτεταμενο κ βαθυ εγμαυμα…πολυ σοβαρη η κατασταση… :-k :-k

Γαμα-τα δλδ … εχεις να μου προτεινεις καποια θεραπεια ??? :wink:

στην γαμα-τα εγκαυματικη χωρα δεν συνισταται καποια θεραπεια που την κανεις μονος σου στο σπιτι αλλα χρειαζεσαι ιατρικη παρακολουθηση στο νοσοκομειο…και ορους και αγωγη κ δεν σημαζευεται… :-- :–