Ιδρώνετε όταν χέζετε;

Μπορω να σε εμπιστευτω, οτι θα κανεις καλα ολες μα ολες τις πληγες μου ??? :wink:

Edw ta kala louketaaaa.Na parei den prolava na dw kai pws phgaine to kammeno mou dhmopsifisma gia tous Nirvana… :lol:

κι εγω τα ειδα τα λουκετακια…ήταν τοσο γκρι, που τρομαξα…ουτε στο οφ τοπικ, δεν γινεται να εισαι οφ τοπικ…ειμαι ον τοπικ στο οφ τοπικ…χαχαχαχα… τελος παντων… τα διηγηματα περι κωλου ειναι πολλα. το μυστικο της επιτυχιας για τσουλιθρα στο παχυ εντερο εινα πολυ νερο, λαδι και λαχανικα…

το εχασα ρε metal… :cry: :cry: :cry: :cry:

Krima… :cry:
Toulaxiston oi kleidokratores na to afinan kana dihmero na xavalediastoume kai meta na to exafanizan. Never mind…

αναλογα τις πληγες αντρικο…πληγες σωματος 'η πληγες ψυχης??/εγω ειδικευομαι στου σωματος λογω επαγγελματος.εκει μπορω να σε βοηθησω…για ψυχης πρεπει να βρεις αλλη ειδικοτητα… :-- :–

Για το σωμα βεβαια …
Ψυχολογικα προβληματα δεν εχω , αλλοι εχουν και δεν μπορουν να δωσουν αντρικιες απαντησεις… :roll: :roll:

για το σωμα πολυ ευχαριστως…ειδικοτητα μας να περιθαλπτουμε οσους χρειαζονται νοσηλευτικη βοηθεια…βεβαια θα σε περασουμε και απο εναν ψυχολογικο ελεγχο γιατι ποτε δεν ξερεις τα αποταλεσματα…να νιωσεις κ περισσοτερη ασφαλεια οτι ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου… :?

για το σωμα πολυ ευχαριστως…ειδικοτητα μας να περιθαλπτουμε οσους χρειαζονται νοσηλευτικη βοηθεια…βεβαια θα σε περασουμε και απο εναν ψυχολογικο ελεγχο γιατι ποτε δεν ξερεις τα αποταλεσματα…να νιωσεις κ περισσοτερη ασφαλεια οτι ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου… :?[/quote]

Για το μονο που μπορω να σε διαβεβαιωσω αγαπητη μου amazona ειναι οτι σε καμια περιπτωση ο Ανδρεας δεν εχει ψυχολογικα προβλήματα και δυστυχως για μας (ευτυχως για εκεινον) ξερει πολυ καλα τον εαυτο του και πως να τον χειριζεται…Αντιθετως μπορει να τρελανει αρκετο κοσμο με πολυ μεγαλη ευκολια…it’s a piece of cake για τον Ανδρεα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

για το σωμα πολυ ευχαριστως…ειδικοτητα μας να περιθαλπτουμε οσους χρειαζονται νοσηλευτικη βοηθεια…βεβαια θα σε περασουμε και απο εναν ψυχολογικο ελεγχο γιατι ποτε δεν ξερεις τα αποταλεσματα…να νιωσεις κ περισσοτερη ασφαλεια οτι ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου… :?[/quote]

Για το μονο που μπορω να σε διαβεβαιωσω αγαπητη μου amazona ειναι οτι σε καμια περιπτωση ο Ανδρεας δεν εχει ψυχολογικα προβλήματα και δυστυχως για μας (ευτυχως για εκεινον) ξερει πολυ καλα τον εαυτο του και πως να τον χειριζεται…Αντιθετως μπορει να τρελανει αρκετο κοσμο με πολυ μεγαλη ευκολια…it’s a piece of cake για τον Ανδρεα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
ειναι πολυ μεγαλη επιτυχια να εχεις μαθει τοσο καλα τον εαυτο σου…παντα θα υπαρχει μια πτυχη του εαυτου σου που δεν την εχεις γνωρισει ακομα η δεν εχει ακομα φανερωθει…αν γνωριζει πολυ καλα τον εαυτο του αυτο ειναι καλο γι’αυτον…παντως ολοι χρειαζομαστε που κ που ενα ψυχολογικο τεστ και ποτε μην εισαι σιγουρη για κανεναν…

ρεεεεεεε! ειστε πάλι οφ τόπικ στο οφ τοπικ
εδώ μιλάμε για χέσιμο… οχι για ψυχολογικά…

τα ιδια σκατα ειναι ολα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τα ιδια σκατα ειναι ολα… :stuck_out_tongue: :P[/quote] :lol: :lol: :lol:
ναι αλλά μην το παραχέζουμε…

Ke mias ke milame gia skata… to ena mou koutavi [i proin 8anasis ke Xotox -tora akouei sto Duck] meta to xesimo girnaei ke ta troi.
Ine logiko? :roll:

οχι ρε το σκύλακι μπόρεί να έχει πάθει σχιζοφρενικό επεισόδιο… αυτοί κάνουν κατι τέτοια , όταν παλινδρομούν… για ψαξ΄το. :roll:

Μα ήδη το έχει πάθει…είναι 3 προσωπικότητες σε μία…!!

ήξερα για διχασμένες προσωπικότητες…αλλά για τριχασμένες δεν είχα ξανακούσει… 8O

Μα καλά εδώ κ ένα χρόνο δεν το έχεις καταλάβει…??
Είδες τι καλά που τις κρύβω? :twisted:

είναι που είμαι πάντα πιωμένη και τα βλέπω όλα διπλά…
εεεεεεε ρεεεεε… νομιζα ότι είστε δυο και οτί η μία ήταν διχασμένη προσωπικότητα…
μην μου δίνεις να πίνω…

καλά το πας,συνέχισε την καλή δουλειά!!..αν χρειαστείς περισσότερα δάχτυλα…για το μέτρημα, εδώ είμαι εγώ!
Όσο για τα ποτά δεν φταίω…σου είπα να προσέχεις τις κακές παρέες!χαχαχαχα