Το ΔΙΚΟ ΜΟΥ τόπικ (Απαγορευέται η είσοδος σε ΟΛΟΥΣ)

Φαινετai απο το αβαταρ σου που εισαι σαν κωλος … :roll:

Φαινετai απο το αβαταρ σου που εισαι σαν κωλος … :roll:[/quote]

Κάτι που εσύ είναι και στην πραγματικότητα

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Φαινετai απο το αβαταρ σου που εισαι σαν κωλος … :roll:[/quote]

Κάτι που εσύ είναι και στην πραγματικότητα

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ναι αλλα δεν ειμαι τιγκα στην τριχα οπως εισαι και εσυ … τριχωτε κωλε … ουπς συγνωμη, Τελη ηθελα να πω.

Μαζευτείτε ρεμάλια!

Θαναση αν ηρθες σαν φιλος για επισκεψη εισαι καλοδεχουμενος μιας και εισαι η αδυναμια μου … αλλα αν ηρθες σαν mod … φυγε να σωθεις πριν παρω το δικανο και χωθουν τα σκαγια στον πισινο σου … :twisted:

Σαφώς και ήρθα σα φίλος…!

Πληροφοριακά: Κυνηγός απο τα 12 μου, έχω 2 αεροβόλα, 2 καραμπίνες και 1 δίκκανο!

Μιας και ειπες οτι εισαι κυνηγος … ρε , εισαι να κανονισουμε με ατομα εδω μεσα για paint Ball ???

Από την Κρήτη είσαι??? :idea: :idea: :idea: :roll: :roll: :roll: :roll: 8O 8O 8O

Από την Κρήτη είσαι??? :idea: :idea: :idea: :roll: :roll: :roll: :roll: 8O 8O 8O[/quote]

τι εισαι εσυ καλε … ??? Δεν ξερεις να διαβαζεις ??? ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ … αν θελεις μπορεις να ανοιξεις δικο σου … αν προλαβεις κιολας μπορει να ποσταρεις και κανα μηνυματακι πριν στην πεσει η αστυνομια του φορουμ.

Μιας και ειπες οτι εισαι κυνηγος … ρε , εισαι να κανονισουμε με ατομα εδω μεσα για paint Ball ???[/quote]

ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Από την Κρήτη είσαι??? :idea: :idea: :idea: :roll: :roll: :roll: :roll: 8O 8O 8O[/quote]

Όχι, απο το Κορωπί! Αλλα πίστεψέ με, είναι το ίδιο!

Και διορθωνω αυτο που ειπα πιο πανω … ο/η Guardian_of_the_blind ειναι παντα καλοδεχουμενος/η σε αυτο εδω το τοπικ … το εχει κερδισει δικαιωματικα.

Βεβαια η εισοδος απαγορευεται ακομη στους Admin και στους αλλους mods εκτος του Θαναση , μιας και σε αυτη την “περιοχη” ειναι και επισημως επικηρυγμενοι …

Αχμ, ανταρσία?

Νομίζω είναι ο Guardian of the Blind.Να κάνεις μια λίστα απαγορευμένων

Τι να πω κολακεύομαι :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

“…ορκίζωμαι πίστη στον Angel in Black και πως δεν θα τον πρωδόσω ποτέ …”:^o :^o
long live the king

“…ορκίζωμαι πίστη στον Angel in Black και πως δεν θα τον πρωδόσω ποτέ …”
long live the king[/quote]

Guardian μην υποτάσσεσαι

Guardian μην υποτάσσεσαι[/quote]

Σσσστ άσε με ξέρω να τα φέρνω βόλτα… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[size=1]άσε τώρα να έχω την εμπιστοσύνη των ισχυρών και μετα πάω με όποιον μου τάξει καλύτερα[/size]

Guardian μην υποτάσσεσαι[/quote]

Σσσστ άσε με ξέρω να τα φέρνω βόλτα… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[size=1]άσε τώρα να έχω την εμπιστοσύνη των ισχυρών και μετα πάω με όποιον μου τάξει καλύτερα[/size][/quote]

Είσαι μούτρο!Ατιμούτσικο :wink:

Goutsou,goutsou,goutsou! Poly tryfero exei ginei ayto to thema… 8)

Αφού κι εμείς τρυφεροί είμαστε βρε συ 8)

Ayto pou leme “stithos maramaro kai kardia patata”… 8)