ναι αλλα ειναι μαμιστερα τοπικ …
Ναι…σαν και σένα
Ναι…σαν και σένα :P[/quote]
Τετοια να με λες … και δεν θα βγουμε παλι απο το σπιτι :roll:
Καλά ρε δεν με λυπάστε?Μέσα στα μούτρα μου?Μπράβο illusion και σε θεωρούσα φίλη!!
Α κοίτα να δεις…εμείς είμαστε ανοιχτόμυαλο και προχωρημένο ζευγάρι΄.
Εγώ τα εννοούσα όσα σου έγραφα…άσχετα αν είμαι κι εγώ ερωτευμένη μαζί του :oops: :oops: :oops:
Εγώ τα εννοούσα όσα σου έγραφα…άσχετα αν είμαι κι εγώ ερωτευμένη μαζί του :oops: :oops: :oops:[/quote]
Καλά θα προσπαθήσω να το ανεχτώ!Μόνο επειδή σε συμπάθησα!
Εγώ τα εννοούσα όσα σου έγραφα…άσχετα αν είμαι κι εγώ ερωτευμένη μαζί του :oops: :oops: :oops:[/quote]
Καλά θα προσπαθήσω να το ανεχτώ!Μόνο επειδή σε συμπάθησα! :)[/quote]
Είδες που με τον διάλογο βρίσκουμε λύση σε όλα;
Να σαι καλά κι εγώ σε συμπάθησα.
Καλά θα προσπαθήσω να το ανεχτώ!Μόνο επειδή σε συμπάθησα! :)[/quote]
Είδες που με τον διάλογο βρίσκουμε λύση σε όλα;
Να σαι καλά κι εγώ σε συμπάθησα.[/quote]
Εγώ είμαι λογικό ον!(που λέει ο λόγος!)
8O 8O 8O
Γιατι γουρλωνεις το ματι ρε καρακαξα ??? Και ποιος σε καλεσε εδω μεσα για να το κανεις αυτο ??? Ε ??? Ουρτ !!!
Οι παλιές καλές μέρες? :?
Μπορώ να έχω έναν διπλό βαρύ σκέτο, παρακαλώ και έναν αναπτήρα, γιατί δεν βρίσκω τον δικό μου;
:roll:
oτι θελει η αδυναμια μου !!!
Μα είσαι τόσο καλός?
Μήπως μπορώ να έχω 1/2 kg πορτοκάλια και τρία μπουκάλια τεκίλα για το βράδυ, ή να πάω στην κάβα;
Θυμασαι στο Τεξας τον διαλογο που ειχαμε την παρασκευη ???
_Αντρεα πες μια τεκιλα στην σερβιτορα
_παρ’τα @@ μου
_και που να τα βαλω
_στα συτια σου για σκουλαρικια … :lol: :lol: :lol: :lol:
Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι τον συγκεκριμένο διάλογο. :lol:
Αλλά τώρα που το λες και καθώς κοιτάω τα αυτιά μου σε ένα καθρεφτάκι, μάλλον θα μου πήγαιναν. Θα περάσεις να μου τα φέρεις ή να ερθω να τα πάρω από κει;
Γιατι γουρλωνεις το ματι ρε καρακαξα ??? Και ποιος σε καλεσε εδω μεσα για να το κανεις αυτο ??? Ε ??? Ουρτ !!! :P[/quote]
είδα φώς και μπήκα… και ως γνωστόν οι καρακάξες όπως και τα κοράκια μαζέυονται εκεί που βρίσκονται τα κουφάρια … κρά κρα…
Σαββατο μσημερακι εδω μεσα και πινω το καφεδακι μου με την γυναικα … και παρατηρουμε οτι εχουν αμολυθει οι admin και οι mods να κλειδωνουν θεματα στο offtopic … Ευγε παιδια , μιας και δεν εχετε να κανετε τιποτα καλυτερο …κλειδωστε αβερτα … αλλωστε δημοκρατια εχουμε . Ουφ αντε σας ευχομαι να κλειδωσετε τα παντα απ μουσικη μεχρι και τις αποριες … Και μιας και λεμε για αποριες … τι λουκετα χρησιμοποιητε ??? Για να εχω υποψιν μου να κλειδωνω το σπιτι μου δλδ μην μπουν μεσα κλεφτες και ακαλεστοι (Witch, DeathBitch, Telisvas) και μου πρηζουνε τα ουμπαλα με τις τσουτσουνιες τους …
Α και κατι αλλο … ποσες φορες το κανατε σημερα ??? Εμενα παντως εχει παρει φωτια του εχω γεμισει το ντεποζιτο με βενζινη σουπερ και δουλευει σαν τουρμπινα , αφου κανει και θορυβο λεμε , και παραλιγο να μου φερουν την αστυνομια για θορυβο. Τεσπα δεν μπορειτε(ουν) να καταλαβουν(ετε) τι εννοω μιας και ειναι-εισαστε ψιλογκασμαδες … αν χρειαστω παντως να φτιαξω σπιτι και να ριξω θεμελια θα σας φωναξω .
Και ξαγυρναω στους κλειδοκρατορες ??? πουφ πολυ Helloween ακουτε …δεν πειραζει θα σας περασει . Αντε καλο απογευμα .
Παιρνω το χαλακι απο την πορτα για να μην μπει κανεις … the bar is closed .αντε στα τσακιδια . :roll:
Κι εγώ που νόμιζα ότι την μπέμπα την ξύπνησε ο τεντάς… Βρε ατιμούλη είσαι και φωνακλάς…
Κι εγώ που νόμιζα ότι την μπέμπα την ξύπνησε ο τεντάς… Βρε ατιμούλη είσαι και φωνακλάς…[/quote]
Και που να κλασ(ω) εκει να δεις τι εχει να γινει… :lol:
Κι εγώ που νόμιζα ότι την μπέμπα την ξύπνησε ο τεντάς… Βρε ατιμούλη είσαι και φωνακλάς…[/quote]
Και που να κλασ(ω) εκει να δεις τι εχει να γινει… :lol:[/quote]
Σ’ αυτό είμαι πιο θορυβώδης